Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Драга..
[трет пост во кој има информации за кои на никој не им е гајле]

Не му праам веќе муабет на Стефан.
И не го сакам зошто е бљакан скот, и го хејта Слаткар4е. -ебаго
Иии, не го сакам веќе. -њутко
Ајчао, идеме да спиеме јас и воки. пошто не печат очите од шминката. -шмизл

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
кајги..
болен сум.грлото ме боли..имам малку температура..али ај ќе ми биде подобро.
позз
:( Бед. Колку температура?

Si[M]onA;3044507 напиша:
Д.К
денес си купиФ нов точак SCOTT....преубаф е...го обожавам!...:helou::helou:
Би можела да ни го покажеш на слика?

Драга,

Ме болат јајцата од шо ми се стегнати од ладново, па нека оде у пичку матер и температурава!

*Кога сме кај делење рандом мисли/информации кои, рака на срце, никој не го интересираат.
Измастурбирај еднаш можеби ќе ти се отпуштат. За се останато тука е магнетниот појас од Доктор Левин.

Јас арен, по дома арни исто така, конечно олабајв малце, имам роденден за некој ден, имам и други екстри кои би можел да ги спомнам ама и не морат(ние си знајме :pipi: how sweet)... вака-така не вредит да се емосвам. Лека ноќ.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
DK

Оваа лаже над Боглиглаа шо е. Не ме печат очите од шминката него само ме пецкаат очите од шминката.

Иначе седам пред компјутер без чорапи а фуче ладен ветар испод врата од тераса и ми е страф да не настинам.

4ти незначаен пост по ред.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Драга...бејб!...Кашлам, мрсули ми течат и се тресам малку од грозница!
Драга Кајгана: Шмекни некоја медицинска сестра утре!
А не драга не....нападни се медицинските сестри. Одма сакаат да ми шибаат инекции у гз. Не дека треба....сакаат да ме опипат по гзот мој шмекерски. Морее....батали! И секогаш со страст ми шибаат инекции, до коска. После не можам 3 дена асално да седнам на шоља од болки...
Заеби....ќе се лекувам со мачкање со ракија!
Драга: Ма праи шо сакаш! Пиши ако имаш свински грип...да знаеме да те банираме од форумов пред да не заразиш

I

InF3cTeD

Гостин
Драга

Синоќа ми се случи нештоо неверојатно и за прв пат во мојов живот.CrazyBich така квалитетно ме попали за да на крајот да ме остави така и да ме излади како ладен туш....ама ќе и вратам.Поздрав до неа :back:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Д.К

Сеа станав од спиење и незнам зошто многу ми изгледа убав денот, се чуствувам прекрасно, незнам зошто.:toe:
Изгледа дека ќе ми победи Барса вечерва, а Реал повторно ќе киксне.:icon_bigg
Вчера денот ми беше катастрофа на тренингот паднав и си ја набијав ногата, најмалку една недела нема да идам на тренинг, значи ќе уживам дома... :)

Друго незнам шо да ти кажам . . . .
АЕ ПОЗДРАВ
Др.Петар*

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
надвор студи. зимата си дојде :nesum: ја сега си се прибрав, до сега бев на тренинг од сабајле :toe:. инаку вчера беше лудница :vozbud::vozbud: во права смисла. најсуперски си поминав, цела вечер не бев дома прибран и само што заспав ете го другарот ми се јавува ај станувај на тренинг сме :nesvest: е ај кога веќе ме разбуди ќе одам што ќе правам. сега главава ми пука, очиве сами ми се затвораат и носов ми шмрка :toe: ае позз :back:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Мури...ај да не бидам необразован...Драга Кајги :pipi:

Глава ми прска денеска,одвај се освестив од вчерашната дружба со алкохолот...малку претерана ама ај...
Сега кафе да пијам,па да одам да земам воздух на ладново време малце,дома не се седи,ке збудалам.

Ииии да Кајги...една личност претерано ми фали,си знае сама која е...ја сакам најмногу на свет и за ништо не би ја мењал...:back:
Ајде Кајгано ојдов јас...:salut:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга

Ми прска крв од нос ко во хорор филм.Моето секојдневие јееееј:toe:

Глава ме боли онака солидно,крвниот притисок за промена ми е покачен, тежината ми е намалена, косата скратена, обем на граден кош зголемен, број на патики и штикли(обувки)ми е ист...

Све је исто као лани...Дали?

Тапа период бе драга.Како што заладува така се поише ми е бедно...Не сакам мразои,снегои и пепелници силни ветришча и виулици...

Ама ич не ми е по мерак.Ма Ф** ит ол!!

Ајт чау

M

M del Mar

Гостин
Драга
Знаеш дека конечно се осекам наспано?!?И мило ми е!
Ко прво...нз што попрво да фатам да поднаучам
Ко второ...решив да се вратам во нормала...повторно истата личност пошто не може веке да се живее во оваа монотонија која ме влечеше само надоле и надоле накај луцифер...додека не е прекасно, повторно сум старата весела личност исполнета со позитивна енергија :wink:
Ко трето...ми се иде на метал свирка...ама не можам да добијам информација дали воопшто вечерва има некоја таква дешавка...
ајде имај пријатен ден :wink::helou:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Ноќеска имав кошмар...мора ли да сонувам такви сонови:nesvest:
после се чуствувам непријатно...ете уште ми е така...

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
драга,

си седам на балкон, интернет фаќам од факултет, јадам тост, пијам нескафе, времето е најубо на свет, дома исчистив све ... добар старт на денот :)

фали уше да се видам со неа, да свршам некоја работа за на факс и вечер убо да се помини :vozbud:

†GODLIKE†

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се сетив и јас на мојот кошмар личеше по малку на тој Брус Ли што го имаше....
Вака одеше сонував скоро еден месец еден ист кошмар јас против демон, јас го удирам тој не паѓа тој ме удира јас како круша, покрај железничка на пруга па се до старо индустриско, го барав братучед ми на помош ама и тој не можеше да помиогне....
И така цел месец јадев ќотек од демонот мој во сон.......

Очекувам утре добри вестии ууууууууу ама сум возбуден како мало дете кога очекува играчка, ми летаат мисли и планови од сите страни добро е што преземам иницијатива........

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Драга

Немам зборови, стварно незнам како да ти опишам како се чувствувам, синоќа беше екстра...сакам пак :)

п.с. поздрав до InF3cTeD :back:

N

navivacka

Гостин
Kajги

Што има?:) јас денес сум малку поспана дека учев минатата вечер...сега сум во очекување да започне натпреварот и нормално се надевам на победа:pipi:денес денот ми е и така и така...малку имам нервоза пред испитите ама ајде се ке биде добро...

Одам да те читнам:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom