Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Викендов, еден од најубавите!Секако, ако го занемариме делот со учењето:).
Обожавам кога сум со него и кога не правиме ништо, само лежиме и се гледаме, попатно и некоја насмевка ќе искрсне:wub:.
Енивејз, од утре, реков.Во колоквиумски карантин се ставам.Не дека е нешто многу до тремата, повеќе е до материјалот кој го имам за учење.Така да драга, не се чуди ако ме нема, ма да знам дека нема нешто ептен да си недостигаме:icon_lol:.
Одам сега да ги извршам сите ритуали пред спиење( :pos: )и конечно да се бутнам под јорганчето:pipi:.

Ciao bella!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
абе драга драга
кај си ти?? те нема 100 години :toe: утре треба во 6.00 да станам, а мене око не ми се склопува. ќе си дремам сега и утре ќе спијам сите 8 часа:nesvest: е да драга моја 8 часа имам :vozbud: ама мислиш ќе достои некој до последниот??? ха, не бе драга моја нема шанси. инаку денот ми помина вака така многу ми студи незнам дали ти спомнав :nesum: и то е то заминав во друга тема ај со здравје :back:

М

Мрак

Гостин
Има толку многу работи, што незнам од каде да почнам. Затоа ич не ни почнувам.
Денес први, нов месец, побрз нет, нови одлуки, промени, нови песни, нови причини за страв, нови насмевки, нови нервози... :)
Денес пак први, крај на многу работи. Или не.

Инаку... Синтезис. Музика за душа. Ај со среќа нека ми е утре и понатаму:helou:

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Драгичка!

Вечерва пак дома. Требаше да биде забавно али некои работи се извртеа. Што не бидна нништо за вечер не бидна, сакав да седнам да набубам нешто, сесијава кај да е ми се ближи, али тешко мила моја, паметов ми е на друга страна, неможам да се сконцентрирам. Ај отидов да те разлистам надве натри и да фатам книгата малку.

п.с. :back: for you honey!

S

smart ass

Гостин
Драга.

Ивент доаѓа...неизбежен.

Дел од мене ќе заврши во отпад-да отпад каде го има хаз-мат знакот.

Јас нема да бидам свесен додека ќе се случува ивентот,но знам дека после ќе биде поинаку....можеби подобро...можеби не-сеедно,најважното ќе остане,но не ви кажувам што е тоа,неопишливо,недопирливо-незамисливо...а ќе биде насекаде,за некои ќе биде рутина-за мене не,за други тага,а можеби и надеж,останува да видиме.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ej,

Денес окапав пред ова мониторов (аналогно, и пред тебе). Од кога се разбудив не сум мрднала.
Од утре, и да сакам, нема така.

Затоа, сеа ќе те спамирам (неам енергија за мудри теми...а, и не ми е гајле)

Него, на која песМица сум се потсетила (како сум денсала на ова ко мала, ехее)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Mури....полека но сигурно се разболувам.
Грлово ме гребе,ме пецка и не можам убаво да зборам...од утре у план иам да голтам апчиња ко нездрав и да пијам чаеви ко турчин...не за друго сеа ми е мрза да идам да мочам,камоли да станам чај да си варам.

Мртов уморен сум,не можам да претнам сум се испружил на стол,како да сум трета смена во Железара :)

И то Кајги идам да читнам што има ново...

П.С Јуник Грл нешто не ми праи муабет...тажен сум :(:(

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ах... се вратив. Совршени 4 дена, совршен провод, зезање, дружење... Колку ми е криво што сето тоа заврши... не можам, едноставно стварно ми е криво. Се вратив пак во Скопјево, и се ми е некако пусто и осеќам некоја тага. Иначе не питај како се моите бели дробови и моето грло, зошто нејќеш да го знаеш одговорот на тоа прашање. :icon_lol:
и така, полагам за два дена, а мене книга не ми се отвара после вакви денови.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
За 9 саати полагам. Се чувствувам полагично. :pipi: Имам уште триесет страни за повторување и тоа ќе го сега обавам. Малку ми е страв и паничам. Значи, добро е се`. Бев со мачето до сега на кафе и се случија многу занимливи ствари. Ќе си го купам кафе кафе. Немам полагано било што од пред 6 месеци. Имам трема и све! :( Се надевам нема да усерам. Фала.
П.С. Се видов со мајне газда, ќе правам прилози муахахаха! Срешти. И парички ќе паднат, јеееееееее! :back::back::back:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Неееее
Зошто кајгана? Зошто?
Нејќам да ми пишува.А истовремено ми е убаво кога ми прави муабет и не сакам да прекинам.И како да го тргнам чувствово? :uvo:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Хеј ју,
ми се спие! :coffee:
Бев да ми вадат крв и сакам да го поздравам дечкото што ми вадеше крв и ми збрца игла во нешто што очигледно не беше вена зашто ме заболе од лакт до уво! Десното! :nesvest: Ама ај не му земам за зло, немаше ни седум и пол.
Синоќа цела вечер не заспав. Ај фил манипјулејтид. Све и свашта ми паѓа на памет, искрено се надевам дека ништо од тоа не е точно и дека џабе имам сумЉи (и ја користам оваа прилика исто така да ги поздравам и сите што викаат сумЉиво и да им кажам дека кога веќе користат српски изрази да ги користат правилно и да викаат сумЊиво, бидејќи придавката сумњиво доаѓа од зборот сумња, што значи сомнеж, сомневање, не од сумља, што воедно не значи ништо, исто како и релна, флизер, халахопки, гениколог,интелегенција и сл).
Многу ствари ми се испомешаа викендов. Ме интересира што ќе биде во наредната епизода. Чекаме следен петок. Или може и порано, јас сум за :pipi:
И што викаш ти сега, да спијам пак или да си останам будна?
Ај ќе седам будна.. Па ќе видиме после.
Н.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
хах драга,

за малце ќе појдев на факултет :vozbud: ...

абе за ќотек плачам :kesa:

†GODLIKE†

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Епа толку е.
Некои работи се јасни одамна.
Само што јас не се дерам околу нив.
Полесно ми е да ги премолчам, зошто многу луѓе молчат и фино им е.
Но не се менувам.
Тогаш, не би била Јас Јас.
А кое фајде ако се лажам.
Ете така.
Одам да се договорам нешто околу плетење шалови.
Турбуленции во стомак, смирена глава.
Дефинитивно не сум за овде.
Медс.

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Почитувана ларво...

Приличувам на тебе, па и шо можам кога целиот град е мрзелив до последниот пес на булеварот.Ова ми беше воведот за добро утро...
Да си почнам јас? Ок, ми се спие, немам домашно, ме мрзи да станам од компјутер, ме мрзи да јадам, нејќам денес у школо, сакам под ќебе да сум....Ето то.
Мило ми е шо деновиве му се крајно инспиративни и ќе ја учи денес "To forgive is to suffer" и моора да ми ја исвира кога ќе го видам, не за џабе сум му сопруга ебаго:pipi:
....Мило ми е шо веруе у мене, а и ја у него богами:) Ги чекам концертите од Death на цд шо ми ги вети, а ја него менѓуша.Чекам и да го видам и да пиеме пиво, пошто и тоа му дужам:pos:
И, се надевам дека ќе ни успее заедничкиот план за на планина оваа зима, и дека еден ден ќе ја купиме куќата на врвот:смајл:

Ето то, среќна сум, го имам најдобар сопруг на светот:back:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Драга ...

Maлку ми е полесно. Се надевам и се добро ќе заврши.
Комплетно непроспиена ноќ, цел викенд лошо расположена, цела недела ма и месец грижи. Еден дел помина, уште малку и се надевам ќе биде во ред.
Лошо е кога мора да делиш лажни насмевки, а да се чуствуваш толку тажно.
Те сакам мамичке :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom