Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
К

кременко

Гостин
Д.К

Добро е ,ама може да биди и подобро,ама ете некако не сака да биди,али важно некои работи се сменија, а некои може нема никад да се сменат , но тоа е.......
Благодариме на вниманието.
Пријатно:smir:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
Ако имаш, здрмај го басот! Не знаеш, мене душава моментално во дискотека ми се наоѓа. И под влијание на етанол по можност...:pipi:По цели денови се дружам со Гутенберговата машина за печатење од 1441 година која ја направил по инспирација од некоја винска преса. И после од неа испечатил Библија и некоја си книга Донат (крофна лол!). Печатницата му изгорела на крај. Живот... И мене фитиљов ми гори ама солидно. Више чурам ама сериозно! Одам да се бањам и да живеам бар некој саат.
П.С. И као, требаше да кажам ДА? Немој не ме радуј. :pipi:

S

smart ass

Гостин
Драга....

Казнет сум....од бога, одам на тераса да си запалам цигара и седнувам=ТРЕССС на земја:pos2:

Ем ја се оштетив,ем турското отиде у неповрат(за столот гајле ми е...ама кафето ццц), а за се ова причината е оти му дадов црвенко на МИКИ1..он е виновен:vozbud:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.026
Поени од реакции
12.701
Кајгано
Зш ма животов е ваков? Суров, никаков? Неправеден? Зш?
Ако требит мене нека ме земит Господ, ама него, Него бре? Дете од 4 години? Праведно е? Кажи ми? Дете шо допрва требит да видит се од животов и да се радвит на се? Многу прашалници, малку време.....останвит да видиме.
Поздрав Кајгано, моли се и ти за него....

С

Спенсер

Гостин
оооо трпанооо...

денес ја добив првата 5ка оваа учебна година...:vozbud: по англиски :vozbud:

и пак се прашувам зошто,ама ЗОШТО учиме непотребни и глупи работи... но,нема одговор...

M

Mario Gómez

Гостин
Драга i have a date tonight. Ќе ти кажам утре шо ќе испадне, aj идам да се спремам.:back:

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Драгааааааааа
пристигнав на посакуваната дестинација :)
леле екстра ми е да ти кажам, топ, топ, топ
ќе си го видам златото тра ла ла ла ла ла :)
одам набрзина да те разлистам и палам
импресии ќе добиеш во ситните утрински саати

фала чао пријатно :)
:back:

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Знаев,се знаев..уште од почеток..касно е сеа:)помина се..пак Мики со ку*от враце...пак Мики извисува..оти некој незнае да го искористи тоа што го пружев..океј е..нема врска,онака..чил,слушам убави песни..само ова ми падна онака..глупаво од една страна..а од друга не(пошто очекував,знаев)се најубаво!:)

M

Mario Gómez

Гостин
Драга i have a date tonight. Ќе ти кажам утре шо ќе испадне, aj идам да се спремам.:back:
:vozbud:Гледавме филм, еххх како нечував романтични филмови дома, ќе беше поубаво а вака Jim Carrey го гледавме :D
И ја испратив до дома, ај ај I am so happy, сеа среќен ќе си легнам.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
шта ми је, да ми је, мерак ми је :party3: конечно го најдов inglourious basterds (гадни копилета на бугарски). Ќе го гледам одма чим можам. И си го земав саатот од поправка, тие во рамстор ги отеков више, ама па ми го држеа скоро месец дена, демек механизмот го мењале, па чекале да им стигне нов. За 20 дена пешки да го носеа, ќе стигнеа :toe: Како и да е, сега си е кај мене, my precious *го симнав од рака, го погалив и го ставив на почесно место*.
Нешто чудно се дешава. Неверни Тома почна да верува. Којзнае како ќе резултира тоа.
Друго не знам што да ти кажам... Теа, пак теа... Шо праиш, ништо, шо да прам...
Ајде доста ти беше, нека те гњави некој друг повише.
Н.

M

Mr.InF3ction

Гостин
кајги..
болен сум.грлото ме боли..имам малку температура..али ај ќе ми биде подобро.
позз

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
Д.К
денес си купиФ нов точак SCOTT....преубаф е...го обожавам!...:helou::helou:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.433
Поени од реакции
25.348
Вчера беше денот Д. Мал ден за човештвото, ама голем за мене. Уште сум во делириум, мешам имагинација со реалност, заборавам случки во рок од 5 минути максимум, се обидувам да се сетам како изгледаше вчера пицата, се обидувам да се сетам со кој праев муабет на мобилен, ама чим ги погодив топкине на билјард вечерва не е лошо. После подолго време пак бев Скопје, ама посери му се ко не ќе одиш на шетање таму, а одиш за нешто друго. Ни воздухон не е арен.
Ми рекоја дека со мочање се исфрлат анестезијава, па ова шо е уште останато нек се исфрлит со лошото. Ај одам да легвам.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Се осеќам ко јавечи спамер у маало....
Прво да ти кажам дека пиењето алкохол си има последици у мисли и идеи...:Ц:

А друго шо сакав да споделам е дека од денес никој не сакам веќе...
евер аген...луто:
машко/жемско/другар/другарка/познаник/познаничка......
неќум и крај...луто:
е така, постов чисто за потсестник ќе ми служи,океј?
Фалаааааааааааааааацџз.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
Драга,

Ме болат јајцата од шо ми се стегнати од ладново, па нека оде у пичку матер и температурава!

*Кога сме кај делење рандом мисли/информации кои, рака на срце, никој не го интересираат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom