Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Пепси_

Гостин
се е со причина,смартфонот,човекот кој беше таму,местото на кое седев,се е смислено тоа од универзумот пред време.....гарант.

само не глеам причина оти ми се ебе многу...... :pos: пшшшшшшшшт ајде....

си еба мамата времето го подреков вчера дека сакам дожд.....поплави ни фалат уште..... :свиркам:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
fb11.jpg

Јас би рекол дека ни на форумов има луѓе кои треба да си пишат Ми треба внимание.

Иначе драга кајганче јас со точак на работа а надвор истураше :pos: како мрднат возев и лом се направив и кога дојдов на работа бев петардаааааааааааа :vozbud: :pos: Ама затоа си имав резерва алишта на работа :pipi:

Него одам да работам нешто :cool:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Голем среќлија сум што го избегнав невремево, ќе ме направеше лом... Ама ако нека врне овој јуни нека биде како октомври, пошто неодминливо ќе биде печењето после...
ПС. Никогаш не ја разбрав потребата на форумов, да се пишува низ фан клубови во фудбал, глеам фудбал од 5 години немам пропуштено што се вели ништо, да пишував толку колку што гледам, до сега кај ќе ми беше крајот..

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не ти е лесно и тебе, што се мора да крепиш.

Луѓе кои доживуваат по две три откровенија секоја ден, луѓе кои се најпоштени на цел свет и нон стоп се зачудени од поквареноста на светот околу нив, луѓе кои уживаат да ни вршат директен пренос од нивните физиолошки потреби и процеси, Скај кој секоја реченица ја започнува со Си, си јадев, си пиев, со спиев...

Мака си имаш ти, голема...

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Чекаме громови, виножита на фејсбукот.

Летизен, енап мејкс мај деј.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Драга Кајгано.

Back to the reality...Деновиве ке си дојде моја другарка од тугина...Со нетрпение чекам да ја видам...Ми недостига...Личноста која знае како дишам...Личноста која ги знае сите мои следни чекори...Моја втора сестра...Луда и откачена...
И...го сакам моето маало...Таму сите се знаеме кои сме и што сме.Се сакаме,се почитуваме си помагаме кога е потребно...
А посебно ми се допага делот кога се собираме сите и пиеме кафе на нечиј балкон...
Моето маало не го менувам за ништо.

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
Малку исплашен, малку збунет а пред се среќен! :love:

L

Luki Junior

Гостин
Добровечер Кајганче.

Јас дојдех. Банираа ме. Ем озбилен бех. Ама минаа деновето ного брзо.
Пребрзо.
Најубаво е коа те пречекат со баница, принесе ти неверојатни кифли, додека у позадина свире класичен рок, а јас сецкам тиквички за ориз.
И после как да не и се ќефеш... Ај кажи... :):)

Твој,
Луки

пс. Селска мома.

Член од
21 март 2013
Мислења
379
Поени од реакции
1.080
Кајгано, зошто луѓето само знаат да напаѓаат?
Зошто си ги лечат комплексите на тој начин што ќе ја префрлат вината врз некој друг?
Драга, преку глава ми дојде од луѓево, од нивните карактери. Ќе станам мизантроп изгледа, не сум јас крива не ме осудувај.

Или ај те молам голтни ме и плукни ме на некој остров или џунгла...
Подобро ќе се справам со дивината отколку со луѓето.
Како и да е Кајги. Една страна од животот ми се средува, друга се растура. Никако да има израмнување...

Лаку ноч.
Јас ќе го чекам изгрејсонцето...иако знам дека ова утро нема да изгрее. Темни облаци се нависнале Кајги. Бркај, бркај никако да ги избрка човек.
Ај, ќе биде за брзо :)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
денеска цел ден чекам и само чекам (некого и нешто) и се нешто доцни околу мене. се касни околу мене.
премногу сум изморен, во 2-3 дена имам спиено 5 саати најмногу и очиве ми се црвени.....и околу очи и во белката.
знам дека изгледам страшно и ќе одам да си легнам сега, само дојдов да те поздравам.

p.s. се запознавам со девојка и кога гледам на маичка, ваков натпис: Get fucks for beer.
ја гледам вака, не ми изгледаше ко арна, ај реков ебиси мајката.

p.s..2. ќе горам во пеколот.
не знаејќи дека ми е братучетка (3та или 4та, плус од америка, еднаш ја имам во живо видено пред 12/13 години) ми дојдоа такви мисли од кои сеа се срамам ..........ама стварно не знаев дека ми е братучетка, случајно на фб ја најдов......а и плус далечна е, што има врска.......а и плус се разубавила........:oops:
добро прекинав.

S

StormRage

Гостин

прво не ми се мрдаше од кревет коа видов колку сиво, врнежливо и убаво е надвор... сакав да спијам, ама се разбудив со ужасна главоболка (од мамурлакот и nvm) се средив и на работа... таму полумртво сите мамурни никому не му се ни збореше... па сите киднаа кај 4 останавме таму, фрливме филм, серверите си се аплоадираат, пица, пиво, екипа... то е животот :) и сеа се прибирам... Ама која слика беше Гоце накиснат прееска... мх мх мх :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom