Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Драга лигаменти скинав денеска бе :place:.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Епа значи ми тргна неделава со срања уште од рано сабајле.
Моментално Кајганче, сум ти бездомник. Знаеш какво е чувството да не можеш да си влезеш дома пошто некој ти ја сменил бравата? Како во филмовите, кога ќе се скараат мажот и жената и таа мења брава :mad: Само што ја немам појма кој, како и зашто го направил тоа.
И така од 7 часот сабајлево си живеам у интернет кафе. Не дека ми е лошо, куферите до мене, на секој пола саат кафе ми носат, си ја спремам презентацијата за проектот што треба да го презентирам за некои си 2 часа и си уживам... Супер нели?
Неам време да се нервирам сега, ама вечер кога ќе се приберам, кршам брава и кој/што и да најдам внатре ќе лета преку тераса.
Ете така, морав да се пожалам, да ми олесни малку, пошто иначе некој ќе настрада :mad:
Ајде, поздрав и убав ден :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Ред е да си го исполнам она за кое се задолжив минатата недела кај тебе.
Babe, погоди кој ќе иде летово во Шпанија и Италија?:cool: Значи ни да планирав немаше да искочи вака најпопрекрасно! Конечно мојата апсолвентска колку толку ќе се оствари и ќе здивнам од Македонијава:X3:. Се надевам дека кога ќе се вратам ќе ги испратам моите на одмор па така ќе си спојам "празници" :icon_lol: .
Друго што иам да ти се пофалам - го положив последниот испит :). Тие беа слатки 5 минути радост, а потоа ми се скрши филмот зошто ќе мора и усно да полагаме од истиот. Но мене тоа и не ми е толку важно зошто сметам дека тоа полагање е чиста формалност(писмениот беше најважен).
Не знам со кој памет моите ме однесоа вчера во Бриколаж. Самите себе се зезнаа кога видоа дека нема да завршиме за пола саат работа(а ги предупредив поштено), туку за 3ипол саата :icon_lol:. Па и да ме оставеа да преспијам таму немаше да биде ништо страшно, ги обожавам таквите места. Најбитното - тапетите, ги земав, но разгледувајќи сфатив дека многу работи ми фалат за исполнување на мојата замисла што се тиче собата :icon_lol:. Ај, лека полека ќе ја биде се надевам, како и за се' останато што треба да бидне годинава:).

п.с. бев на кафе со еден твој ептен стар член, после 5 факинг години успеавме конечно да се најдеме и договориме.Кејфска беше дружбата особено затоа што уште еднаш се потврди она што мои блиски луѓе го знаат а на останатите стално им го велам:icon_lol:.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
kajgic neam kade pa tuka da ti pisam
stvarno neznam sto da napravam da fatis da se meses kriv si da stois nastrana kriv si
bitno pomegu 2 ogna jas go izedov stapot so toa sto sakam da gi popravam rabotite
malku mi e
od tie dvajcata jas najvise trpam i na kraj jas ispagam najvise kriv i od dvete strani mene me obvinuvaat a se trudam da gi popravam i sredam rabotite i na kraj ispagam kriv i od 2 strani a jas najvise trpam

neznam kajgi slozena mi e epten situacijava
ke pocekam nedelava da vidam sto ke bide
neznam kajgi toa tolku nestabilni nerazbrani luge da ima i toa po 50 60 godini natepale i jas 25 da im sreduvam nivni ebani gomnarii i na kraj jas da ispadnam kriv sto sum sakal da gi sredam rabotite

sve da im ebam neka umrat takvi goveda ne sum pozeluval dosega smrt na nikogo ne sum mrzel do sega nikogo ali za nekoi goveda ne zasluzuvaat za vozduhot sto go disat
ke bidam miren koga oni ke istrpat toa sto jas sum trpel radi niv pa togas neka mi suddat i togas ke bidam miren sve da im ebam
neznam kajgic sea za saat vreme na rabota sum 2 smena kako ke izguram do 10 poim neam aj se slusame
ke se obidam da ne misalm na problemite sto mi se natrupani i da se nadevam deka se ke se sredi
drugo ne mi preostanuva nisto kajgi

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Го допрев дното. :(
Во 16 станав. Во 16! :facepalm:

Не памтам да сум станала порано од 12 веќе не знам колку време (освен ако не требало да одам негде), али 16 ... Се шокирав кога видов колку е саат.
Алармот веќе секој ден го местам кај 12 и 30 или 13. Го гасам без да осетам дека го правам тоа, едноставно не можам да станам. А рака на срце, никогаш и не сум станала тогаш кога сум го наместила.
Значи, ако не сум требала да се најдам со некој порано, да полагам, или да одам на предавања (и за ова доста често го гасев, бидејќи првото ми беше од 8), инаку џабе е се, 5 аларми во исто време ако сакаат нека ми свиркаат.

Од утре веќе, им реков на моиве нека се ангажираат, додека не станам од кревет нека не се откажуваат.

S

StormRage

Гостин
Кајг, убо си тргнал денов уште од сношти :D излетав од работа ко во вонредна ситуација и испадна дека е џабе, али ете, не се сите јас... Успат се договараше кафана од работа, за големиот проект што го довршивме денес (значи куча части), а јас си заминав на сред договарање, па сеа ќе се јавувам да прашувам што кој кога каде како... И да, мигрирав 30 сервера за 3 дена шо е прилично многу, but not for me :D , иии да, врвот на денот:

Dobio sam platu ciji najveci sam fan
i zato imam kesa da varim ceo dan! :D

И покачување дури, на втората плата... I'm just feeling fucking awesome, освен да не ме заебеа добро пред малце, алиии ајде ете, може треба и јас да почнам да си играм со луѓево, може е интересно (штета што сум добар па ќе ми е криво) so fuck it, одам да се средам и да идам да се изочукам во некоја кафана кај ќе возат дечкиве.
Фала че извиниш, многу пријатно :D

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Само да те поздравам.
Кажи ваква торта, која нервоза не би ја смирила? А?
btw, јаготкиве ми се пресно набрани од бавча, а тоа значи дека се екстра благи и не се мизерни ко оние од продавница.

Photo0199.jpg

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
се оставив во вц.
гледам во двор ми никнале вишни, убави, црвени и благи. се најадов како човек и после некое врме татко ми изглага и вика: Немојте да земате од вишните оти ги прскав со отров за бубачки.............o_O
прво мислев дека се дупи со мене, ме видел кај што јадам па сеа ај ќе се зезаме ама вистина било.
после 15тина минути почна да делува. погаден пролив не ме нашол, а и башка цревата ги оставив на шоља.
сеа ти пишувам од вц.
поздрав и се најдобро.

П

Пепси_

Гостин
NelTu не се прави педер пушти рецепта.....и имаш среќа што имам при рака некое блашко за залашка,ќе те скршев, и тоа од доле па на нагоре :icon_lol:

Кајго,се некои мртви теми оваа година шо ти е филмот и тебе те мавна рецесијата ?

-кај мене тегаво,такви биле возрасните проблеми.....тегави :гомце:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom