Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Несоница ме фати, превише информации во глава 4 испита одеднаш спремам, најтешкото е што се префрлаш од фундаментални вибрации на формули за биланс на реактори од 4 страни А4 формат, па фаќаш кривини со кристални структури, на крај завршуваш со органска синтеза... :confused:

Охх мај тики-тикл... :icon_lol:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Прв пат после три години (од четврта средно) одговарам т.е. во случајов полагам УСНО :love: ! Ах ах колку ми фалеше мелењето и разглобувањето на материјалот со муабет пред професор. Интересно и ептен опуштено беше. Не дека материјалот не ми беше јако спремен, ама односот што си го имам со професорката далеку повеќе ме релаксираше. Влечам ливче - 3 прашања. Првото и третото ги знам на вода, тоа второто ептен никакво (а го познав, го имаше и на вториот кол. пред некоја недела) :cautious:. Ми доаѓа редот - првото го претепувам брзо, на второто трокирам едвај тегнам збор по збор. И на проф. и' викам : Ова прашање проф. го имаше и на кол. - знам само да ги набројам стапките и да ги напишам формулите. Она се насмеа и ми вика : Ајде батали го и така е малце без веза питање, а гледам и ти се мачиш. Оди на третото - ако го отвориш убаво како што треба, имаш 9ка. Го сомелувам третото, ме закачи за промените на каматните стапки - ама ми беа убаво научени и ги објаснив перфектно. Браво ! Еве ти 9, пријатно колега ! :pipi:

ПС - После нас напрвила покољ :icon_lol:. Кога викам јас дека немаат социјалиција и не знаат муабет да прават 80% од студентите таму - никој не ми верува ..

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Драга,

Ќе си иде ли зимава таму на јужна хемисфера или некој не ј**е овде?....
Ќе бев на Водно или на кеј сега.........притисок ми е 60 со 90 и ја седнав да си цртам, небово мрење, уште да почнат лисја да паѓаат....уште и музикава - атмосфера ко у ноември...

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
Драга никој не ме сака!

Forever alone but don't give a f**k!

П

Пепси_

Гостин
не ми е убаво,не живеев денес,а може нема ни утре......да го ебам

мора да почнам пак со вежбање.....

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
кајги како си ми добра
полека почнувам да сфакам некои работи
треба гад да бидеш за да почнат да те ценат да си гад да не помагаш на никого поише и ке те поштуваат и нема да викаат е овој глуп е наивен и ке го поебеме
пробај да бидес добар да им помагаш на лугето ке те прават глуп и наивен и ке викаат овој глуп е дај ке го заебеме
не више кајги вака не
подобро некои луге да не праам моабет да искоцат засекогаш од мојот зивот отколку јас да им помагам они да ме зборат ида викаат секакви невистини за мене ама ако
едно е јасно правда на овој свет нема нема ни да има
ама ако не тука ке им пресуди некој друг кајги на некој начин сите ке си го добиат тоа што го заслузиле

па сабајле коа ке ми заврси смена ке ти казам како сум ја преминал 3 смена оваа вецер
не те оставам на мира вецерва кајги цела 3 смена со тебе ке ја изгурам ја биди ми поздравена

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241

Некои вистински работи се случуваат само еднаш ...

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Ми се јади суши !!!!!!!!!!!!!!!!

Да не знае некој кај има sushi seaweed??

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,

Какво време дојде... Уште на почетоков на месец ми е висок датум... :tapp:

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

6:35. Отворени прозори, тивко и мирно утро. Уште само еден ипспит Бании, уште само овој денес. И три нецели месеци потоа одмор, од права, членови, закони ...
Перфекција.:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom