Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
N

Nessa Alcarin

Гостин
К,
Бронхото ми се врати изгледа, :(
Не можам да дишам... Сега ќе ми кажат, нема шетање, мора да лежиш и мируваш... пфффффф Ако си лекар, не си госпо...
:place: ме болат градите, кога дишам....

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Еј барав мајка ми да ургира за мене :icon_lol:, никогаш не го правам тоа :icon_lol:, праша дали сум сакал сексако дека да инаку немаше ни да спомнам :icon_lol:.

Ми вика поминал господинот голем мафијаш, бараше ххххххххх, тоа сами ако сме по улица само се одминуваме, а ако сме со други и треба да се застани јас не зборувам со него и тој не зборува со мене, секогаш зборуваме со тој што е со нас наспроти мене до него или наспроти него до мене :icon_lol:.

Пак сум гладен добро што си имам за гризкање бадеми под скали и кикиритки горе, слаб сум со фстаци треба да се набават, уствари нема фстаци треба да си купам :icon_lol:...

А и не знам во вакви денови поздрав друже се надевам Один во валхала ти е добро друштво.......

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Драга Кајгано.

Ти се случило ли тебе во 3 часот по полнок да умираш за јадење а да ги немаш тие состојки кои ти се потребни?
Јади што има дома :rolleyes:
Не е таква ситуацијата...не можам да јадам она што го има дома туку она што јас го сакам...На пример шпагети во сос со томатело и печурки или пак мала нафора со Битолски јогурт а за крај Стоби Флипс и едно големо парче торта.
Цела нок се превртував во кревет гладна...жедна...Фуј...Неухрането детиште.:facepalm:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
ooooooooo , Чувај ме Боже од никаквеци кои мислат дека се „НАЈ„ коишто се“ знаат, секаде биле, се’ виделе- а всушност...:sick: .кхм, од лицемерни, од бескичмењаци и гзолижачи
Знам дека се греои и дека треба да ги сожалуваме- ама јас сепак -
Те молам ,тргај ми ги од пат и од пред очи
:cuc::cuc::cuc:

S

StormRage

Гостин
Кајг, температура во јуни?! Well it was me against the wind yesterday... барем не одам на работа денес, боловање :) И главата премногу ме боли... I think I'll go back to bed...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.471
Ми се јади суши !!!!!!!!!!!!!!!!

Да не знае некој кај има sushi seaweed??
На ленинова имаш суши бар, троа поскапичок е по 180-210 денара од порција.
А имаш за дома да си праиш во Рамстор и чинам во веро.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Како се потресов денес, станав и ме удри шлог... Не ми се верува колку е кревок животот и здравјето, а нив секогаш ги ставаме на последно место... Битно испитите ни идат на нерви, времето, досадно ни е, ова не чинело, она не чинело... А здравјето бе пилиња? Каде ви е грижата за сопственото здравје и животот? Животот може да заврши додека да трепнеш, а ние дебили се замараме за работи кои нема ни да ги паметиме за една година.
Какви неблагодарни кретени се луѓето према животот и шансите што им ги пружа. Не е животот краток, ние сме идиоти! Е тоа имам да го кажам денес.
Затоа ги сакам луѓето, затоа сакам да ширам љубов и оптимизам, зашо од негативна енергија и тролачи без почит ми е преку глава. Животот завршува, има многу болка на овој свет, а луѓето секогаш прво се фаќаат за навреда и исмевање на другите. МОРЕ МАРШ за таквите, еве од мене!

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Имам една осмооделенка на фб, појма немам која е, цела фамилија ми ја има додаено во пријатели, сите можни, мајка татко, вујко, стрина, братучеди. Сеа фатила и другарките ги додава.
Kај да отворам само неа ја има,лелееееее :mad: :mad: :mad: :mad:

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241

Еее драга кајгана па кај си ти :love: одамна те немам посетено :D Иначе фала на прашање добри сме ... :cool: Си ја слушам песнава и се потсетувам на авантурата која следнува замисли возење со точак до Охрид и на крај таму водни лудории и после имаме закажано летање со палаглајдер чинам беше :love: ВАуууууууууу :vozbud:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ova vreme vo godinata e koga jas I moive doma sme sakani od site komsii,rodnini I prijateli,tolku vnimanie I respekt dobivame,treba na facebook da gi tagnam vo status posho cresava e pri kraj bidejki lujgevo celo vreme ne postovaat obeseni na cresa.
I da iznerviran sum I mi se jadi topeno sirejne

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Некогаш, ти доаѓа да се расплачеш заради сета туѓа болка и да се запрашаш дали си човек или само набљудувач.
Знам, дека светов иде во бестрага.
А што можам да направам, драга?
Да бидам подобра.
И тоа е се’. И ништо, кога ќе видиш.
М.

П

Пепси_

Гостин
кајгано бива ли толку не амбициозни говеда да постоат бе ? за што живеат ? забрането ли е да имаш големи соништа кои ќе ти бидат поттик секој ден да даваш се од себе ?

кретени

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom