Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
N

Nessa Alcarin

Гостин
К, :sneaky: збеснитис ме фаќа од сабајле... Ги жалам колегите денес што ќе ме трпат.
Со душa чекам пиволендот, ама знам дека кога најмногу се надевам на некоја собиранја, најтапа ќе излезе. Ај Ласт Експедишн, ќе ја извлечат ситуацијата, се надевам...
Here we go again today... Ready, steady, goooo....

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Едно вакво мече во двор би си чувал т.е. оно мене ќе ме чува...:)
Луда работа ти е ова... (y)
Само што овде кај нас ќе мутира од поларна ке стана гризли... ќе чваркоса на сонцево...
Ајт создравје... отидов да си играм со едно друго мече(маче)...:D

К

Кики.

Гостин
Драга,
после свадби, најмногу мразам аеродроми. И не е толку затоа што се хаотични, туку затоа што таму најчесто се случуваат најголемите разделби. Во четврток пак... :(
Инаку, изгледа ќе те напуштам за брзо време, некако не си како порано. Знам дека треба да се менуваш, ама овој лик што го добиваш не ми се допаѓа.
Поздрав, еве ти една(моментот е од 1:40 - 2:26):

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Си бил еден млад старец кој гледаше во блиската далечина , гледајќи го изгрејсонското зајдисонце седејќи стоечки на едно коњско магаре xD

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.005
Поени од реакции
12.630
Ако се буневме за секое поскапување како шо глеам дека се бунат за годинашниов Пиволенд, кај ќе ни беше крајот еј. Не поефтино, бесплатно ќе беше.

П

Пепси_

Гостин
Дк. почнав друга книга да читам (позајмена како и секогаш :icon_lol: ) и се беше убаво додека мојте не го прочитаа насловот на книгата "Часови по секс". Одма ги мава филмот дека син им станал забеган и настран со мислите па купил книга да се едуцира демек не му е јасно нешто :pos: А книгата ти е романтична комедија што може само маж да напише,а иди докажи им го ти нив тоа :icon_mrgr:

п.с.оргазми,перверзии,такво лице не сум видел до сеа она е свето нешто :pos:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Само што се прибрав сега, изlезен од 5.30 наутро, отепав пешки 14 километри пат, напред и назад до манастирот. Претходно око не склопив, си пресметав 32 часа без сон. Легнувам да надохнадам, ме мавна сонцето малку в гла, сончаницава си пецка, се читаме утре некое време. Воедно го прекинувам рекордот од околу 2 години, легнувам пред 00:00 oти не се трпи. Нешто налик на Том сум во една од епизодите кога со чкорчиња ги потпираше очните капаци.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Ми се може и се курчам...

Од трагите на нечиј кармин и сјај со вкус на јагода врз некоја преубава изрезбана икона и од потребата за ставање шо поише стотки на истата таа икона (мислиш на нашиов ни Бог му требаат пари за фоткопирање на скрипти).

Од новокомпонирани верници кои на фејсбук споделуваат папарацо фотки од Исус енд Богородица. Од квази верници кои маваат лепенки на попоине ко ќе им го погодат сентишот. Од верски дисиденти со бројаници како помодарство или најлошата варијанта која сум ја слушнал - бројаница како импровизација за твојата припадност у светот на рокерите. Ферски е да се споменат и Секините и Цецините фановКи кои ги имаат бројаниците у секоја боја да им одговараат на лакот на нокти.

Зарем денес си добар верник , ако нивото на свест ти е на левел : Дека Исус бил само еден згоден хипик, али битно идеш секоја недела на свеќичка, 15 минути и ондах на ебавање? Зарем не е погрешна перцепијата дека најголем култоролшки императив е ако гледаш твоите капки пот да ја оросат камерата на локалната телевизја кога си на чело на орото на селската слава? Или она кога драматизираш како постиш, али мораш затоа шо тоа ти е единствен еволутивен аргумент дека не си ѓаволест?

Зарем верата не се практикува за себе? Зарем верата не е начин на живот?

Ебати фолирантите !

П.с Ако не ми манеш лајк, а само ми го скролаш постов ондах си приврзаник на сатанта. Да не биде после не сум кажал!

А дојдов само песна да ви пуштам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom