Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Луѓето се станати емоционални мрзи, физички мрзи, секакви мрзи. А и јас полека се претопувам. Дај ми книги, дај ми реченици, дај ми песни, дај ми работа, дај ми есеи, истражувања да пишувам, со сето тоа ќе се справам, ама со луѓе не можам. Моето ниво на меѓучовечки односи sucks big time.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Луѓето се станати емоционални мрзи, физички мрзи, секакви мрзи. А и јас полека се претопувам. Дај ми книги, дај ми реченици, дај ми песни, дај ми работа, дај ми есеи, истражувања да пишувам, со сето тоа ќе се справам, ама со луѓе не можам. Моето ниво на меѓучовечки односи sucks big time.
I'm sick of feeling my soul
To people who'll never know
Just how purposeless and empty they've grown
Because the language confuses
like computers refuse to understand how I'm feeling today
I'm freezing and losing my way
I don't need another map of your head

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
42 степена под сенка.

Сакам да се преселам на Исланд, Гренланд, Аљаска, Сибир (not necessarily in that order).
Н.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.184
Поени од реакции
12.164
Кајгано, ти која обединуваш толку многу различни луѓе низ твоите PHP и MYSQL лавиринти, браво.
Кајгано, ти која создаваш фронт за сите да се докажат и покажат, да ги насочат своите размисли едни против други: За да се обединат или пак разминат, ашколсун.
Кајгано, ти си како старата добра Европа, во мало.
Кајгано, браво (y)

Поздрав...

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
14 дена без компјутер, интернет и телефон. Епа нема подобро нешто од тоа. Енергија сум складирал за цела година, се исончав како циганче, баба ми отвара врата и ми вика кое си бе ти дете ?? :ROFLMAO:

Само што влегов дома ме фркна глава. Го мразам Скопското лето сакам назад......

Г

Грејвдигер

Гостин
Си земав плата и дим да ме нјама за Струмица! А баш планирав да пцујам дека уште ја немам добиено. :D

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
src. 4ti film denes.
gledani crank, crank hgh voltage i wall E. na red four rooms.
imam uste desettina :eek:

tolku sum lonely sto nemam ni na kogo da mu se pofalam radi faktov.
neka se vratat ovie. me nerviraat.

so forum si praam muabet. ke idam da placam sea.

dododododooooooosadnoooooo :D

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
src. 4ti film denes.
gledani crank, crank hgh voltage i wall E. na red four rooms.
imam uste desettina :eek:

tolku sum lonely sto nemam ni na kogo da mu se pofalam radi faktov.
neka se vratat ovie. me nerviraat.

so forum si praam muabet. ke idam da placam sea.

dododododooooooosadnoooooo :D
Сите ние со форум со правиме муабет. Не се секирај:)

Иначе, уште средувам импресии од деновиве. Кајгано, можно ли е секој ден да се заљубуваш во истото нешто од различни причини, 6 месеци?

Или да одам да се лечам?

Вечер одам на ноќно бањање на базен, ке се назборувам со другарка ми, ми фали, ја неам видено 2 месеци. Ке пиеме вино и ке дувнеме по некој цигар. Како кога бевме млади.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ех, значи што ти прави пропала љубов..
Искрено поима немав дека може толку да те искомплексира, да те осакати. Ама не пропала - згасната. Туку онаа коа го сакаш ама не можете да сте заедно. Она нај болното. Коа сфаќаш дека више немоеш вака, па со цел да се одљубиш, замразуваш, за да не те боли. Па си смислуваш сценарија и причи колку уствари другиот не бил соврешен и колку уствари ти си бил глуп, слеп и штотијазнам..
Колку е само бедно кога болката ја претвараш во омраза, кога за неуспехот свој, увек другиот ти е крив. Кога не добиваш нешто што толку многу го посакуваш, па се тешиш дека нема везе, и онака било срање!
Онака ме растажува од што е бедно... Кога некој станува чист шљам затоа што неможе да се сноси со вистината. Мисли дека гради невидливи и непробојни штитови а уствари во чист очај и без снага го бира најлесниот наместо правилниот пат, кој де факто води, полека но сигурно кон пропаст, кон губење на Self и претварање во сениште неспособно за било какво добро. Да бидеш храбар не значи да не се плашиш. Да бидеш силен, не значи да не те боли.
Но зошто храбар и силен, коа моеш да бидеш битие еднакво на гомно од гулаб кое во својот имагинарен свет е врвот, а во реалноста незнае ни улошка да си смени. Така.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга

Ако има некој шо може по профи да се залепи на земја од мене - нека ми титне.
Вчера, после стоиљадимиљонигодини излегов да се повозам на ролери пошо итноебитное!
И како шо си гради населбата нови кружни текови, ја наравно таму се заашкав.
Па уште си зијам залет пошо коли има да не ме лупне некоја, и оп наеднаш патот завршува и ја се спружувам колку што сум долга и широка.
Повреди на колено, лакт, раце, дланки, нозе, аркада, стомак и рамо.
Се здробив!
Морав да одам и на снимање за коленото зашо можно е да ми е пукнато капачето :eek:
Среќа не ми е, ама у секој случај - се ме боли! :(
Откако се изнаплакав пошо ауч! се згазив од смеење. Мислам буквално се акнав од земја. Ако тоа не е смешно - не знам шо е!

Настан 2
Праам смеса за палачинки и го оставам миксерот да си домати (пошо има потпиралка) да остаам се на место, оп, си паѓа миксерот у смеса, се расипува и ме лупа струја.
:facepalm:
Најтрагично од се е дека колегите уште ми се чудат дека мене ми се дешаваат вакви ствари. Уште не се навикнале.
Прееска им покажував кај се се ијам лупнато и едниот дојде блиску до прекрстување.
Требало да ме остаат да живеам во една соба со гумени ѕидови и се што има и ми реба да е од гума, за да не се повредам. Ко божем ја нема да најдам начин да се повредам со гума... пффф
Друг ме тера да си ги измочам рацете на полна месечина пошо се ми паѓа.
Чудно е како успевам да скршам нешо секој ден, и тоа се нови ствари шо никој во историјата на фирмата не успеал да ги скрши.
Викам ја дека некој ме урочил. Ќе се одурочам бе, ако треба на бајачка ќе одам :pos:
Тоа е лекот, не сум јас трапава!!!:mad:

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
kajgi 30 km
15 km vo eden 15 km vo drug pravec os ilinden do palas se ispukav so tocak sea kafence i uzivvancija po doma konecno free od rabota;)

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.652
Поени од реакции
35.243
Кајгич
Конечно и јас да видам бел ден, ‘‘ посао, куча, куча, посао‘‘ и на крај дојде време за одморррррррррр:vozbud:

Travel.jpg

Ќе си уживам Кајганче, ич да не се грижиш, ќе се исклучам од технолошкиве чуда, мозокот во лер, уште да одев на некој пуст остров кај ќе ми беше крајот :cool: во секој случај море, сонце, плажа :vozbud:;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom