Абе жени како бре да ви објаснам дека избричена едната хемисфера од лејката а на другата шишка е одвратна работа. Како бре може ова да е секси
Исто важи за шишана нула, кец, двојка, тројка... и коса во боцки. Не, не сте слатки, гадни сте.
Друга работа, со оние сандалине римјанки, изгледате како да сте излегле од кастинг на снимање на некој филм што опишува битка меѓу Спартанците и Атињаните на Коринт пред 2400 години.
Трета работа у оние штикли-чизми од метро и пол изгледате како првата љубов на Миле Китич во спотов
Четврта работа, кога одиш на журка срамота е мори да идеш на штикли, на журка се иде за играње а не како на свадба за да те гледаат тоа сфатовите и да го маваат на тебе после.
Петта работа танга не е за сечив гз, штикла не е за секоја нога. Ако имаш машала гепек не го личи бре танга, ако имаш проблеми со рамнотежа одот на штикла ќе ти биде како они циркузантите што одат по јаже. Јас знам дека желбите се стварно големи, и јас еднаш облеков струкирана маица да видам како ми стои ама оти не сум геометриски трапезоид како Стеф него цилиндер како конзерва месни нарезак изгледав како да сум втори месец во трудноќа со атрофирани подлактици.
Шестта работа-Машки може сакаат некад да изгледате некоја утакмица со нив или да изиграте плејстејшн ама јадење како стока, ждригање на 100 метри со пречки, Викање со длабок баритон-Еј пеееер, да ти еаааааам, љокање алокохол како крава и чешање ташаци, ќе си останете со курот у рака, оној гумениот од Валијант.
Па мајка ли му стара барем со естетика се фалевте, ја ли од биртија треба да звучам како геј и да ви кажувам што треба за мода и љепота.
Не, не разговараме за вкусови. Разговараме за невкусови, за кич и шунд, и не, не зависи ова од една до друга особа.
Драга,
Дали девојките во Македонија гледаат прави вредности и дали воопшто ги поседуваат правите вредности?.. Не ме сфаќај погрешно, не сум дошол да се жалам како сите девојќи гледаат само изглед или само пари, си водам доста промискуитетен живот немам гајле, но друго е.. Секој од време на време сака да најде некој посебен со кој нема да биде за една или две ноќи, некоја со која што ќе сака да биде, а не ова глупавиве шмизли што ми идат на курац.. Таман ќе најдеш некоја по мерак, искача дека типката имала дечко веќе година-две. Си викаш заеби ќе најдеш нешто друго, ама па и не е така на сите им фали по нешто, таман најдов друга по мерак па и на оваа и фали некоја даска во главата, не знам дали само ја сум разочаран и барам многу или има и други што се слагаат со мене..
Немој да ги дираш златните, мили, невини и пожртвувани девојчиња да не ти ја с'снам Љеандра па да ти фино љепо со аргументи, математички формули и корпус деликти објасни како си ти заостанат сељак што не видел пичка во животот а можеби дури и притаен хомосексуалец кој сака да му го бапнат.