Dosadno mi e. Daj nekoj...hahaha
So be ovie Florence tolku, samo niv gi pustam, a imam se I svasta u telefonov...
Dosadno mi e pa
Da stanam peacka be? Jazzy blues? Hahah
Da soberam 30-40 pesni vo blues aranzman I da sviram I peam po kafici. Na so ke lici toa?
Ne sum grda, ne sum debela, moze I poznata ke stanam
hahaha
Sakav da se tetoviram takvo malo srcence kaj zglobot na rakata, ama pa toa na sto ke lici? Baska ja smizla sum... Ne srcence be, neso drugo. Znaes so ke bide jako? Na lower tummy, ama epten low onaka, da pisam nesto. Ili ne mora pisano, moze oblaci da nacrtam pa demek vlazno hahaha
I toa ti vikam ja...se smeam uste od drugarka mi vcera ahh be
umrev
Daj da hejtam neso. So da hejtam be??
...
Ne znam so...
Daj nekoja idea. Ustvari kakva idea ke daes ti, forum si... Kolku sum glupa
E! Sto be sekoga bivsite kao koga ti se pusta nivniot bivsi, devojkive se kao "ajde be izlezete, aman vekje, bas si odgovarate" ili "aj be fati so go *ime* epten ke ti odgovara na tebe on" so I'm e problemot? Kao demek "ej vidi ja go prebolev ovoj" ne znam. Nikad u zivot na drugarka bivsi nema da I preporacam. Ne deka gi iam. A I toj so sum go imala manipulatorsko gjubre. Pa uste ke pisuva da razberat demek seks sme imale, ti se pluknam u toa klosarot... Aj dosta so godhateus.
Si depilirav noze celosno so toa masinkata. I na butovite. Znaes so mi se desi?
Ne znaes! Umrev I se preporodiv od bolka. Mng boli. A drugarkive I pod "pazuvi" so masinka se depiliraat. Ne znam togas sto...ne mislam aj.
So da ti zboram be? Ne mozam za muzika, neam so da ti zboram. Howl ide u pozadina u momentov. A cudna rabota, taka koa slusam edni isti pesni celo vreme obicno gi ucam tekstovite, ama sea ne. Me mrzi. Porano gi pisuvav u toa tetratkata poise kako tefter so mazni listovi tie sto se, od socijalizmot takci, crni. I dnevnik koa imav u takov pisuvav, ama drug. Koj izmislil be toa gluposti? Dnevnik ke vodam, neam druga rabota...
Od Sept ke go jadam, izglea Dame formi ke mi predava. I'm done. Ke me ubie. Ke me prakja da mu kupuem cigari na golem odmor. Ne be, dekolte ke oblecam I gotovo. I onaka porano me postuese radi Prodigy. I ne znaese so e trip-hop, ja go upativ. Ali nema veze, na block sme si na fb. Ljut mi e so sum kopile
Srce be
Srce ama ke me zakopa od septemvri...
Nema veze, ke si ucam
hahahaha
Ill cut your little heart out, cause you've made me cry.
Znae da pee ovaa Florence. Cveta. Ili Cvetanka. Na makedonski.
Koj jazik epski go iame
Prazno e Skopje vo periodov, a lugjevo ko odmor da ne videle, pa samo postiraat sliki po facebook. "Lele jas bev vo Grcija" "Lele videte me vo kupaciot kako poziram" "Lele mnogu sum pocrneta". Dobro, ne me zamaraj. Baska, Marlyn Monroe glavna faca denes, 50 god od smrtta se odbelezuvaat.
Kako ne mi tekna porano be, na fb sekad ima neso so ti smeta u odreden period I vredno za hejt
Neam zborovi vekje, me zbolea prstite od kucanje.