Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Се привикнав на розевата соба. It's Barbie, bitch :cool:
И најјача девојка сум патем. Кинам. Десет месеци ј000! <3
Да ни се множат <3

П

Пепси_

Гостин
sta sam hteo reci.....:icon_mrgr: сум бркал кајг синоќа во 2 часот скачка по собата,а ја фобија од такви срања....една мака тешка а нема кој да викнеш,за греови,се препотив додека ја фатам :facepalm:

и остај ти фешн ово оно далеку сме ние од тоа

N

Nessa Alcarin

Гостин
Замисли К, сите останале исти баш како што ги оставив... :( Ништо не се сменило, еден куп замарачи, егоисти, самобендисани и такви кои попрво би виделе р`ска отколку својата греда. Барем малце се надевав дека после 23 дена (колку што ми траеше векејшнот) нешто ќе се смени кај луѓево кога ќе се вратам. Цврцки цврцкосани!
п.с. пак имам спиено само 2 саати, а до пет сум на работа
п.п.с леле колку ми е мрчаторски постов, Несо иди убиј се

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Драга,
Дали девојките во Македонија гледаат прави вредности и дали воопшто ги поседуваат правите вредности?.. Не ме сфаќај погрешно, не сум дошол да се жалам како сите девојќи гледаат само изглед или само пари, си водам доста промискуитетен живот немам гајле, но друго е.. Секој од време на време сака да најде некој посебен со кој нема да биде за една или две ноќи, некоја со која што ќе сака да биде, а не ова глупавиве шмизли што ми идат на курац.. Таман ќе најдеш некоја по мерак, искача дека типката имала дечко веќе година-две. Си викаш заеби ќе најдеш нешто друго, ама па и не е така на сите им фали по нешто, таман најдов друга по мерак па и на оваа и фали некоја даска во главата, не знам дали само ја сум разочаран и барам многу или има и други што се слагаат со мене..

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Драга,
Дали девојките во Македонија гледаат прави вредности и дали воопшто ги поседуваат правите вредности?.. Не ме сфаќај погрешно, не сум дошол да се жалам како сите девојќи гледаат само изглед или само пари, си водам доста промискуитетен живот немам гајле, но друго е.. Секој од време на време сака да најде некој посебен со кој нема да биде за една или две ноќи, некоја со која што ќе сака да биде, а не ова глупавиве шмизли што ми идат на курац.. Таман ќе најдеш некоја по мерак, искача дека типката имала дечко веќе година-две. Си викаш заеби ќе најдеш нешто друго, ама па и не е така на сите им фали по нешто, таман најдов друга по мерак па и на оваа и фали некоја даска во главата, не знам дали само ја сум разочаран и барам многу или има и други што се слагаат со мене..
Robert Heinlein има кажано една поента која во срж ја објаснува оваа дилема, која не е само твоја.

“Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea.”

Ако не се вклопиш во дефиницијава, тогаш без разлика колку очигледни се лагите од нејзина страна, ти ќе бидеш тој што е самобендисан.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.062
Поени од реакции
24.967
Абе жени како бре да ви објаснам дека избричена едната хемисфера од лејката а на другата шишка е одвратна работа. Како бре може ова да е секси

Исто важи за шишана нула, кец, двојка, тројка... и коса во боцки. Не, не сте слатки, гадни сте.

Друга работа, со оние сандалине римјанки, изгледате како да сте излегле од кастинг на снимање на некој филм што опишува битка меѓу Спартанците и Атињаните на Коринт пред 2400 години.

Трета работа у оние штикли-чизми од метро и пол изгледате како првата љубов на Миле Китич во спотов

Четврта работа, кога одиш на журка срамота е мори да идеш на штикли, на журка се иде за играње а не како на свадба за да те гледаат тоа сфатовите и да го маваат на тебе после.

Петта работа танга не е за сечив гз, штикла не е за секоја нога. Ако имаш машала гепек не го личи бре танга, ако имаш проблеми со рамнотежа одот на штикла ќе ти биде како они циркузантите што одат по јаже. Јас знам дека желбите се стварно големи, и јас еднаш облеков струкирана маица да видам како ми стои ама оти не сум геометриски трапезоид како Стеф него цилиндер како конзерва месни нарезак изгледав како да сум втори месец во трудноќа со атрофирани подлактици.

Шестта работа-Машки може сакаат некад да изгледате некоја утакмица со нив или да изиграте плејстејшн ама јадење како стока, ждригање на 100 метри со пречки, Викање со длабок баритон-Еј пеееер, да ти еаааааам, љокање алокохол како крава и чешање ташаци, ќе си останете со курот у рака, оној гумениот од Валијант.

Па мајка ли му стара барем со естетика се фалевте, ја ли од биртија треба да звучам како геј и да ви кажувам што треба за мода и љепота.

Не, не разговараме за вкусови. Разговараме за невкусови, за кич и шунд, и не, не зависи ова од една до друга особа.

Драга,
Немој да ги дираш златните, мили, невини и пожртвувани девојчиња да не ти ја с'снам Љеандра па да ти фино љепо со аргументи, математички формули и корпус деликти објасни како си ти заостанат сељак што не видел пичка во животот а можеби дури и притаен хомосексуалец кој сака да му го бапнат.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Сите жени се глупави и 'роспии, некои не се глупави ама се 'роспии, некои не се ни глупави ни 'роспии ама грди се, жените забегаа во некој филм на наводна еманципација и независност која ја практикуваат со тоа што ќе сменат 50+ пениси и ќе останат фригидни стари моми инаку Драга Кајгана јас сум добар денес еден другар ми рече дека лесно сум потпаѓал под влијание и го избришав од фб и на мобилен му го избришав бројот.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Сите жени се глупави и 'роспии, некои не се глупави ама се 'роспии, некои не се ни глупави ни 'роспии ама грди се, жените забегаа во некој филм на наводна еманципација и независност која ја практикуваат со тоа што ќе сменат 50+ пениси и ќе останат фригидни стари моми инаку Драга Кајгана јас сум добар денес еден другар ми рече дека лесно сум потпаѓал под влијание и го избришав од фб и на мобилен му го избришав бројот.
Зошто нели ако се родиш со путе по дифолт мора да бидеш манекенка, принцеза и лепотица. И не е важно дали се чувствуваш убаво во своја кожа туку е важно „бикот за расплод“ кој ќе ти биде маж еден ден да се курчи пред другарите каква риба уловил на кутрото му црвче.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Зошто нели ако се родиш со путе по дифолт мора да бидеш манекенка, принцеза и лепотица. И не е важно дали се чувствуваш убаво во своја кожа туку е важно „бикот за расплод“ кој ќе ти биде маж еден ден да се курчи пред другарите каква риба уловил на кутрото му црвче.
Moze on sam na sebe saka da si vika "Eh, kakva lepotica za zenska iam" i so toa da se custvuva poubavo, otkaj znaes, moze ne e samo za pred drugarite...
Ama poso Raziel mng pameten e, zatoa ne moze da si najde nekoja za nego, ne za drugo... :DD

N

Nessa Alcarin

Гостин
Moze on sam na sebe saka da si vika "Eh, kakva lepotica za zenska iam" i so toa da se custvuva poubavo, otkaj znaes, moze ne e samo za pred drugarite...
Ama poso Raziel mng pameten e, zatoa ne moze da si najde nekoja za nego, ne za drugo... :DD
Ти како кандидатка да не се јавуваш да му го оддржуваш сексуалниот му апетит, а?
Хаве секс, кидс! FTW!!! :D

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.062
Поени од реакции
24.967
П.С. По пауза од 4 години, конечно излезе пред недела дена новиот албум на Аца Лукас-Стил Живота

Малце тешко ми легнуваат песните за сега али омотот му е најјак. Аца Лукас облечен во темпларски оклоп од метални алки, очи во очи со сам Исус Христос.

Ti nikad ne pakujes
kofer moj na radost
kad dodjem cist k'o suza
smislis neku gadost

Kucka ti je srednje ime
prvo ti je haos i lepota
ti navici se neces nikad
na mene i na moj stil zivota

I kad me prodju crne misli
kroz oblak kad zasija
ti kazes mora da si opet
drogiran i pijan

Kucka ti je srednje ime
prvo ti je haos i lepota
ti navici se neces nikad

Ref.
Al' ziva su jos
dva umorna lesa
preko dana smo k'o stene
al' noc nas omeksa

I nikad od nas
nista bilo ne bi
takvo strasilo u dusi
ne izgledam sebi

I zato ostajem tu
makar bilo gore
ja i ti smo ipak
samo jedno srce, dve pretkomore

I kad me prodju crne misli
kroz oblak kad zasija
ti kazes mora da si opet
drogiran i pijan

Kucka ti je srednje ime
prvo ti je haos i lepota
ti navici se neces nikad

Ref.

И ај не го сакај после.

A

AnFem

Гостин
Дојде средовековната недела. Тука е хепи, сите се шетаат на улица облечени во тој стил и амбиентот е таков. Ќе сме оделе во некоја крчма, таква... средовековна. Јас ќе се облечам како пиратка. Aaaagghhh!

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.062
Поени од реакции
24.967
Дојде средовековната недела. Тука е хепи, сите се шетаат на улица облечени во тој стил и амбиентот е таков. Ќе сме оделе во некоја крчма, таква... средовековна. Јас ќе се облечам како пиратка. Aaaagghhh!

П.П.С.

Морав уште ова, душа не ми даваше

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom