T
theTinule
Гостин
Да ме има по 3 пат? МА нек ме има! ( :
Сакам да им кажам на сите шо се нормални да земат и да се одлогираат и да не се логираат веќе никад на ова глупавово чудо.
Моите две и пол години на развој и начин на размислување се запишани туја. По страниците на ова чудово. Дали сум била тужна или среќна или некад ми било досадно па сум се глупирала или не ми се спие од некое си кафе шо ми текнало да го пијам во дванаес вечер...се. Не ми се веруе.
Или
Скужив дека сум многу носталгична персона И КАСНАМ НА ГЕРМАНСКИ !
ај ќао <3
Сакам да им кажам на сите шо се нормални да земат и да се одлогираат и да не се логираат веќе никад на ова глупавово чудо.
Моите две и пол години на развој и начин на размислување се запишани туја. По страниците на ова чудово. Дали сум била тужна или среќна или некад ми било досадно па сум се глупирала или не ми се спие од некое си кафе шо ми текнало да го пијам во дванаес вечер...се. Не ми се веруе.
Некад си кажуем ствари шо само ја и ти ги разбираме срц. Никој друг. Појма немаат зашо ти викам фала ( :Draga, fala. <3
Или
Знаеш зошто, не? ( :Прекрасности!
not -.-
Ти текнуе на денов? ((( : И на луѓето (yeah right, множина xD)Кајо.
I miss some people
Во учењево нема кој да ме прекине.
Ме боли глава.
Досадно ми е.
Имам 6 лекции да научам.
Денес напишав најмногу постови во еден ден откога те читам.
Ај отидов.
Поздрав.
DAMN I WAS FUNNY !После колку време седнувам повише од 10 минути на компљутер! хахаха
Сега че одам да си ставам џезве со вода и да си правим кафе!
Пошто не ми го спие ама ич!
Ај!
Скужив дека сум многу носталгична персона И КАСНАМ НА ГЕРМАНСКИ !
ај ќао <3