Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
T

theTinule

Гостин
Да ме има по 3 пат? МА нек ме има! ( :
Сакам да им кажам на сите шо се нормални да земат и да се одлогираат и да не се логираат веќе никад на ова глупавово чудо.
Моите две и пол години на развој и начин на размислување се запишани туја. По страниците на ова чудово. Дали сум била тужна или среќна или некад ми било досадно па сум се глупирала или не ми се спие од некое си кафе шо ми текнало да го пијам во дванаес вечер...се. Не ми се веруе.
Некад си кажуем ствари шо само ја и ти ги разбираме срц. Никој друг. Појма немаат зашо ти викам фала ( :
Или
Прекрасности!

not -.-
Знаеш зошто, не? ( :
Кајо.
I miss some people :(
Во учењево нема кој да ме прекине.
Ме боли глава.
Досадно ми е.
Имам 6 лекции да научам.
Денес напишав најмногу постови во еден ден откога те читам.
Ај отидов.
Поздрав.
Ти текнуе на денов? ((( : И на луѓето (yeah right, множина xD)
После колку време седнувам повише од 10 минути на компљутер! хахаха
Сега че одам да си ставам џезве со вода и да си правим кафе!
Пошто не ми го спие ама ич!
Ај!
DAMN I WAS FUNNY !
Скужив дека сум многу носталгична персона И КАСНАМ НА ГЕРМАНСКИ !
ај ќао <3

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Не е фер, што добив од тоа што бев искрена? сакам слобода на изразување, зашто некој мора да ми го скратува тоа, ова е мој живот, мразам друг да одлучува место мене, а покрај тоа е и себичен мисли само на себе:( Не можам ништо да направам, ај хејт мај дестини:place:

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

НАСТИНАВ! Поточно, денес сум настината, а сабајле нема да знам кај ми е главата, а гуската да ми ти била на одмор, па ќе немало кој да ме прегледал. :tapp:

Многу тажна песна у п.м., премногу, ама и денов ми е шитосан. Почнав да правам нешто, ама ќе видам кога ќе биде готово. Стигнав до 3. дел! :vozbud:

Ај, поздрави и честитки!

К

Кнез Мишкин

Гостин
Не драга! Нема да уживам со погрешните додека ја барам вистинската, знаеш онаа со светла точка над левото рамо. Нема ни да престанам да пушам цигари. Што прекрасен карактер имам.

K

Khabs Staadnau

Гостин
Коскесто.Уште еден жанр кој продолува да ме освојува.Тоест, можеби има поофицијално име, сепак, YT вака ми ги дава.

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Драга,
оно петок било а јас пак дома а?
ама нема да ми е досадно мене, ќе подремам на форум па после следуваат филмчиња и пуканки, само да дојде френдот. А по едно нес 3во1 нема да дојди лошо.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ах бе Кајганооо, како исповедалница е оваа тема! :D :D :D

Шо да се исповедам вечерва...
Се по старо, прилично досаден ден... Прошетав денеска многу, ама сепак се осеќам како да ми фали нешто, хехе знам шо е тоа, ама не ми се кажува на никој
-реков таа тајна до гроб ќе ја чувам, и онака на некој работи местото име во минатото нека седат таму, ама сепак и во иднината се напињам со нив што многу ме нервира :mad: :( .
Ах, проблеми, проблеми...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Драга денот ми почна супер,прекрасен ден но како одминуваа часовите се подосадно..:(Мислев петок нешто ќе биде,дома останав.
Времево заникаде е.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Журка на факултет. Не очекував дека ќе доживеам да пијам пиво, да пушам цигари и да ја слушам Omen од Продиџи кај мене на факултет. Ама ете и тоа се деси...

Ај да напраам апдејт на моите статуси на Фејсбук.

"Не можам да излагам вечер, треба да учам" - Студент кој цел ден седи на Фејсбук.
Стечаец - невработен македонец со непотребно работно искуство.
Геј џентлмени во автобус - endless loop на станувања за да седне друг геј џентлмен.
Се поголем и поголем телевизор купувам и онаа кучкана на телевизија сеуште вика малите екрани!
Сеа демек ова детево што се роди е попревилегирано од нас другите 6 999 999 999 луѓе? We are the 6 999 999 999!!
Like a стопан!
Даската од шољата е ладна. Winter is coming.
Тоа е тоа. Малце се рандом и неповрзани али што ве вртам...

К

Кнез Мишкин

Гостин
И како по навика станав во 6:30 сабајле, каков факултет ме прави човек уште по млади години. Сега пред половина час ми се јавува вујко ми, ми вика „сакаш да ме возиш на Козјак, ќе идам да собирам печурки?“, абе ајде едвај чекав да побегнам некаде, ти уште прашуваш, секако дека идеме. :D Мартинките спремни, дебела јакна, апаратот на место за 20 минути излегувам од дома. Вечер ќе паднат специјалитети, ако најдеме, мада мислам дека ќе има, ладново фати подоцна, таман ќе се најде нешто за селско месо. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom