Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга...
можно е денеска да ни ги дават писмените македонски?Ако е...држи среќа да ми е 5.Сепак денеска или утре ке си ја знам оценката шо ке ми е у свидетелство.Ако ми е 4 ке одговарам на табла!Ама нема да допуштам 4 да иам у свидетелство.Ке ми треба за упис ма!И така да ми расипува процес....инаку германски писмената дууури нареднио петок...губеме у петок и понеделник така да...Ајд држи срека у четврток англиски писмена,Таа како шо ми е накурчена.....јебеш га најебала сам....ама и тваа за човеци.Денеска пак 7 часа ке пукнам :nerv: .И после саат и пол на курс ауууу кој ке издржее.Јбг ученик.Ајде уште малце и после нема замарање.П.С нозите ме бољаааааааааааааа.Од игране ора со штикли.Загазих си загазих сиии шо ке праам на матурската бог знае....

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Драгаа ти спиеш ли некогаш?!
.Јас сеа ќе идам да спијам!.... ај зз

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.437
Поени од реакции
6.085
Драга
Знаев дека има неточни,ненормални и ментални луѓе ама до овај степен не...на позиција на професор и тоа
-"Тестовите најверојатно нема да ви ги давам четврток за да не ви го расипам празникот"
Mногу "духовита" за Духовден...

2Pacalypse_Life

the crack seller around the block
Член од
12 мај 2010
Мислења
47
Поени од реакции
4
Диир Кајгана :

-Ден Втори : 18 Мај 2010 лето Господово
(се извинувам на секакви дијалектизми)

Виј саа брат* ,од толко курви шо постоот сите се ду мен... Заврти се натам - курва,заврти се нанам - пак курва...погледни натам - ош една курва,разочаран,земах наведнах погледо и гледам до мене,брат,нема да веруваш,пак курва:kesa:...Туууу ,да му ебам веко ,така ли една салам особа не се најде ?(дали е т’ва шо до мене е или па од времето е ич незнам:raz:)Вчера ти лиже газ,ти се умиљува как швељка:nerv:,денеска глее те накриво,накурчено си миш мајка му си га утепал.Нема врска,как и даа...Ти как си,шо ќе се пофаљаш,шо има ново ?Ааа бе бате,знам и твојта не е лесна ич,секој ден с’с секаков народ да си имаш работа,ама ај еби му мајката,такво е приватното:toe:.Ее знааш ли шо чувек ? Ќе зеем ќе се испафкам тии денуве и т’ков згазан ќе одам на школо :) има как куче да ме испадат баш на крај година...:((ебати иронијата шо ќее:turn:).И така брат,извини така шо те замарах,позз кисс4е:back: супер си mwa :love2:
ПС: * - Така ќе те викам ут саа натам бива нели ?
ППС: Знајаах.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Joу Кајги...

Денес е ден за веселба...си добив внука маааааа...колку е слатка...
Ке се вика Моника.Штета што јас нема да ја крстам ама нека е жива и здрава...
Фала на честитките...
А за да биде уште посупер денот си дојде едно пеерче(така го викам)од странство...Mногу го сакам,ама не ти кажувам за кого се работи,сфати го тоа како тајна.
Јупиииииииииииииии:cheeky1:

Ајт:back:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Свиди

Смрзнав!Абе дома жими се минус е температурава :(
Носов ми е камен!За прстиве ич муабет да непрам и се тресам ко миксер-.-
Шо чудо ќе беше ова бе?Чад ќе испуштам уш малце.
Ок ти се жалев за времево,утре ќе пишам за школото и животот на љубовен план!

едит:И за матуриве беее!

mwa<3

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Биди ми поздравена. ;)

T

theTinule

Гостин
Кајо.
I miss some people :(
Во учењево нема кој да ме прекине.
Ме боли глава.
Досадно ми е.
Имам 6 лекции да научам.
Денес напишав најмногу постови во еден ден откога те читам.
Ај отидов.
Поздрав.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Yo

your chatting with the new and proud owner of

!!!!!!!!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Сеа заклучив дека не е фер, не?

T

TaMчЕ

Гостин
Кајганааааа :wub: конечно и јас сум среќнааааа ... :wub: најубаво си поминав на екскурзија со срцето...Јас и он сосема сами на планината... :wub: зачинето со многу прегратки и мили зборови произлезени од неговата уста :wub: Најискрено се надевам дека сето тоа што го кажува дека е сменет вистина...само времето ќе покаже...Единствено знам е дека го сакам најмногу ! :wub:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Dan tmuran, ja mamuran, nemoj sreco nemoj danas... Мутав и тмурен ден. Мутав бе. Додуша сеа живнав, ама бев ко убиена. Вчерашната вечер од друга страна беше јака. Срцињата мои матурирааа.... ЗЛАТНИ НА ДАДА! :back:

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
I feel the sound of rain, when I lie with YOU.
YOU are my rest, my hight peace, the place where I sleep.
To the sound of the ways you crashing into me GIVES LIFE MEANING,
Brings me peace,
YOU are my sea of tranquility. . .

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
хАј укама баај
На некој му дое паметче : )
јеје
ај чао

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајго, ако некој има сила која може да ми ги мрдне нозете го молам веднаш да ми ја прати...
Значи, ааааааааааа... За пола саат треба накај кафана да идам, а јас не можам да се освестам...
Само една црна точка од овие неколку дена ќе ми тежи некое време.
Ај да одам да почнам да се средувам, затоа што 15 минути ќе станувам од столчево, а не пак тоа што треба да се облакам...
Wish me luck and not so drinking :)

Btw, I need some voice!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom