Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
K

Khabs Staadnau

Гостин
They were strong and tall
They stood so proud
And when they walked the streets
The people bowed
But when the climate changed
They tried their best to stay
But the wind blew them all away

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Драга,
неможам да ти пишам ништо. Имам поставено бариера, не се вртам во лево и музички се едуцирам.
That's all I can give you.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Само да се пофалам дека денес бев најзборуван на работа. Ем најзборуван, ем најубав. Абе да ме грабнеш и да бегаш :pos:
Најинтересно ми беше кога ги гледав реакциите на поранешните колеги кои ме знаат од бушавиот период. Не им се веруваше дека ме гледаат скоцкан во одело.
И симпатијата ми пиша на ФБ дека убаво сум се средил. На Драган од Вечер му кажав дека личам на фотографите од црвениот тепих на канскиот фестивал :pos:

И да не биде се така бело, синоќа банкомат ми ја лапна картичката, и кога се прибрав дома носот почна да ми тече како чешма :(

T

theTinule

Гостин
ИЉАДУ И ДВЕ ! Со среќа нека ти се срц!
Зашо никој не ти го спомнува ова сега кога си поголема него вчера, мораа сите вчера да ти спомнат? O w8...
Иначе ја, онака. Со школо се замарам, ремиксам песни по сонологија, нешо се глупирам на видео на скајп, се топлам со греалка, те читам.
Убаво ми е шо ми е убаво ( :

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Дали беше исправно не знам можеби и не :icon_lol:, ама оставив добра поента дека не се заебавај со мојата топка или со моето куче :icon_lol:. Добро играме баскет а пред тоа се изјаснив топката со бокс или со нога пуцање не, и овај со бокс па му викам дојди друже гледај ме во очи уште еднаш топката со бокс не, и се уплаши од мене па се разбира дека да затоа што бев сериозен не глумев дадов сериозна изјава за сериозно да бидам разбран, и после грешеше во текот на играта па видов дека можеби и згрешив и му реков да се опушти :icon_lol:. Како што реков можеби згрешив ама поентата беше постигната.
Листовите од ова кучево некако чудно ми изгледаа, прашав дали треба да биде така ми рекоа баш така и би требало да изгледа и дека е супер, а бе еј кога се движи по десет сантиметри се оделува едниот па другиот лист од грбот како бранови, кога се разви толку не забележав ау ѕверка ќе биде уште година нема :icon_lol:.
Реков повеќе не ама ако спука утре до кај одредена сума на пари да не е испод ќе се премислам :icon_lol:,

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Ааааааааааааааааааааааа ќе полудам ме боли, не можам више:place:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Што е финтата со магистриве бе, денес една ми се избацува, вика Јас сум магистар, абе ајде, до вчера незнаеше раствор да разредиш, сега магистар а? Се за пари!
Ако ме прашуваш како сум, па добро еве се живее, ми се спие, гладен сум, а заглавив со некои пресметки. Ај лаку ноќ. :sleep:

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Кајгана,

God bless caller ID and the stupidity of people. Ќе се сретнеме, пријателе :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Ќе го кренам целиов систем во ваздух. И сета усложна административна маса, со исклучоци (те сакам мамо :pipi:) !
Едно прашање ме мачи долго време, а тоа е на какви дроги е психологот во моево средно училиште.. Sis или е на некој антидепресанти или е стоун 24/7. Ме иритира премногу.. На школо катастрофа, 6 ги имам.. Ми се спие вкрај. Таа што ја сакам не е со мене пошо сум стритер бла,бла,бла.. шмрчем амфетамин бла,бла,бла..вечер кад се возимо бла,бла,бла. Почнав пак да пушам, али повеќе од 5 цигари дневно НЕ !
Утре празник е. Let's burn this mothefucker down.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

воопшто несакам да слушам дали било лошо или не машките да имаат големи јајца :eek: или за тоа како се бричат и такви глупости. ич не ми е убаво па :(

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Драга.......петок......си реков ќе излезам вечерва да се опијанам, си реков ќе ја пропуштам саботата како работен ден....ко нишо....:(
ми се скурчи од работа....
цел октомври само два дена слободни.....од човек станав само е*ена бројка....807.... :( чом да се фрлам во Марио'о

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom