Драга Кајгана (виртуелен дневник)

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
4.043
Поени од реакции
22.591
Еи абе

Кд некој пише у ДК дека ке си иде од форум,Ви тија што ударате лајкови, ударате ги у стилу тоо брат,праф избор,паметно,те подржувам.
Или па лупате лајк у стилу тоооо супер,више нема да те читамо,марш одавде.

?

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.914
Поени од реакции
6.609
Каква вечер кеј ауфф. Најсреќен маж на континентов сум вечерва. Да стој запишано негде, небитно зошто ил детали, најсреќен маж во цела Европа е еден Прилепчанец вечерва.

Туку фали Флеш. Што ако си клал слика од себе на Аватар? Бар има муда да се покажи, а не само скриен зад виртуелен лик да ломоти. За мене ликот е Македонштина, нешто во врска со него ми е мило ко Итар Пејо, ко Благоја Сприковски. Ја би воведил месец во кој сите членови би требало да клат своја слика за аватар, ако сакаат тој месец да пишуваат овде. Че видите како одма че се смени ниво. Зошто сите ликој што се поинтересни биваат земени на заб од некој лик, тажен, кој единсвен успех бележи во напаѓање на непознаници на интернет. Колку е ова тажно кеј. Што такво нешто го остварува. Колку проаднат живот е тоа. Ил Грл пишувала што и се случувало на работа? А што треба да читам овде, зар ова не е виртуелен дневник? Препукувања на ситни ликој че читаме.

Најсреќен маж на континентот вечерва е еден лик роден Прилеп.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.914
Поени од реакции
6.609
Грррррр КЕЈ. Ми се исполни сон што не знаев ни дека сум го имал. Ова не смеам да го заборавам, посебно нареден пат ко че се бунам за нешто што не ми чини.
АУУУУУУУУФ. Изгледа, сепак му сум омилен играч на горниот. Иако често се сомневам во ова. Фала му.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.405
Поени од реакции
10.287
Постаро е ова, 2020....кога почна короната, старциве уште дрмаат со добра музика, уствари не со добра туку со скоро перфектна.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
4.043
Поени од реакции
22.591
Драа

Пред некој д'н на касу у маркет две жене везесфа некој дијалог на влашки.
Брате бре,од коју планету су они бре?

Колко су цицие и на букфе штедиф.Сфак збор ги е напраен од минус неколко букфе.

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.393
Поени од реакции
3.437
Драга Кај,

Толкав куп на жени и млади девојчиња кои немаат апсолутно никаква етичка и морална вредност во себе уште помалку самопочит и достоинство. Да не пребираш кај мешаш прсти, да искачаш со женети мажи во бракови, со деца, за што? За секс? Толкави ли големи им се апетитите за секс па дај шта даш е работава или едноставно не го научиле зборот не.
Ќе речат за пари, да тоа знам дека е во голем дел случаеви но овој случај јас што го знам не е воопшто за пари. Затоа што тие не добиле ни денар ни грам чоколадо буквално се за секс.
Калибаров на жени постоел, постои и ќе продолжи да постои ама не очекував дека е во таква голема мера.
Јас ги мислев ендемски вид а тие ко да се мрестеле на секој чекор.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.252
Поени од реакции
9.836
Денес чув инфо за некој што нарачал гејмерска тастатура од Тему и кога ја расклопил (незнам зашто би ја расклапал), нашол мемориска картица некоја што наводно китајциве ги убациле по тастатури од таков тип за да прибираат податоци. Превише ми беше ова дрога у пијачките муабет али па дојде од IT озбилни луѓе.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.676
Поени од реакции
10.081
Можам да зборам сеа. Ми се пушти гласот.

Далинското скокна од тараса и сега сме без тв, никоја апликација не работи за далинско. Не дека некој гледаше, Арена беше нон стоп пуштена, ама вака триста марифети од моб да уклучиш, па хдм, па не знам што...

Цената на павлаката остана иста.
Тоа е се.

Член од
21 септември 2011
Мислења
720
Поени од реакции
2.238
Драга

Постов требаше да го пишам вчера ама чекав денот да помине за да видам дали некој медиум ќе ја пренесе веста . Освен локален портал никој ни збор не кажа за трагедијата што се случила пред многу години. Имено на 11 февруари 1956 се случила природна катастрофа во мавровскиот регион. Лавини од снег затрупале 100-ина луѓе во реонот на Стрезимир, Рибница и Торбешки мост при што загинале 52 лица меѓу кои имало градители на ХЕЦ Маврово, граничари и локални жители, десетици биле спасени.
Во чест и сеќавање на овие жртви десетина год подоцна изграден е споменик во Маврови Анови пред кој секоја година се оддава почит.

Вечна слава.

Screenshot_20250212-145926~2.png

Kajgana Shop

На врв Bottom