Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.790
Поени од реакции
5.066
Само некој ме бара да излеземе. Ќе треба да букирам 2 недели од напред.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.130
Поени од реакции
16.254
:чда:

Бидејќи тука постот ќе достигне до најмногу луѓе, сакам да ве предупредам за нешто.
Кога ставате линкови од инстаграм/тикток тука на форумов, некои од линковите водат до ваши профили. Не работи секој пат, но ако сакате да останете анонимни имајте го во предвид.
Пример:
IMG_1682.jpeg

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
4.043
Поени од реакции
22.591
Драа

Чудно нема гу више Шуштеќа Таблета да пишуе како си га удрила мало пршче на мебел или како се качила у пеес седмицу наместо у дваес двојку.
Или само порасна и не ву е интересно да измислуе хаха.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.914
Поени од реакции
6.609
ќеј,

зошто некој Македонци мораат да се родат толку проклето убај? Во име на Бога, имам чувство дека појче е клетва, отколку благослов.
Се мафтаме 2 недели. Сигурно ми пишувале многумина. Абе немој, еве и да ми пишале, вечерва сум со тебе, не?
Пуши цигари, ме бакна, сигурно мирисал. Јас се приближав со носов да го душнам в уста. Не осејчам ништо? Се згази од смеа. Да, му кажале многумина. Ха Ха. Деној подоцна проба да надомести со недопирливост. Као имал дејтој, кхм, јавно споделено на Инста после журка во градот? Кој се бламира вака ХАХАХА.
Отворив Гриндерот, за 20ет минути бев над еден. Од нешто после 00:00, до 3 саатот вчера. Со балкански зборови, го отворив ко Британија и Франција Суецкиот Канал.
Ајт..
Да точно е, многумина ми пишуваат. Ако е клетва, бар да го искористам и благословот.

Последно уредено:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.914
Поени од реакции
6.609
Хрват е инаку ликот, зато толку внимание му посветувам. Другите од овде на кур не ги качувам. Досадни ми се.
Ко че му се пулам во профилот од лицето, скрос ме потсеќа на нашите места. Тој е за мене, зона на комфор, како никогаш да не сум си заминал од дома. Тој тоа не го знај, пошто е овде роден. И јазикот српско-хрватски не го владеј баш и се срами да го зборува да не праел грешки, че сум му се смеел. И одот му е комплетно џекски балкански хаха. Хм, стискајте палци кеј. Се разбира дека му ја пуштив Проверено за да му кажам дека сеуште спавам сам.

Член од
22 август 2022
Мислења
772
Поени од реакции
2.257
Месец дена ме нема, едно мислење и одма терористичка организација Кајгана у поход. Не, стварно фала што потсетувате зошто не сум таму и ме освестувате кога ме фаќаат носталгии. Камо овие супер моќи на право место да ги користите бар да не ја изгубиме државата. Ама мало сутра. Немај гајле, стварно нема веќе. Оставам мегдан на хулигани и стрини Перси. Секое добро.

А, како последен поздрав овде ќе оставам едно дете да биде малку како потсетник за некои работи.

1739127551126.png

Ова е Таха, Инстаграм феноменот готвач аматер. Почетоците му беа скромни во скромни услови, нормално и изгледот му беше таков според условите. Но, во најскромни услови солидна содржина вадеше притоа секогаш учтив и фин. Но, многумина го вреѓаа, омаловажуваа по коментари. После талентот му го забележаа, каналот му стана посреден. Нејсе. За жал, детенцево почина во земјотресот во Турција и Сирија остана под урнатините. Пак ми е мило што и таа тажна вест беше повод да видам дека луѓето сѐ уште не се комплет станати стока и дека многумина што го вреѓаа ги стегна совест и им беше криво. Сеа ова е само пример околностите може да се различни, потешки, полесни, а поентата е една - поважно е да си човек отколку да си во право. Over and out.

Последно уредено од модератор:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.849
Поени од реакции
30.106
Драга,

среќа што малце од малце времево се среди и денов што се продолжи. Недостатокот на витамин Д си го прави своето. Среќа што има ликови како @Cthulhu^ со кои што можеш да излезеш во природа и да го искористиш и тоа малку сонце во квалитетни муабети и оговарања за некои посебни членови тука. Од психички нестабилни и хистерични обиди за жени до некои навистина кул типки кои што сметам дека се божји благослов во мојот живот.
За ретардите и кул типците, се најдобро.

Иначе заборавив да кажам : САКАМ ЛЕТО, ПЛАЖА И КОКТЕЛ !!!

Член од
6 ноември 2024
Мислења
851
Поени од реакции
1.579
@Лаик @Ska Maniac, „3084 и 33“ е почната и ќе ја завршам. @Хептаграм XI, биди метал до крај, само тоа е безвремено. @Хоуп, павлака? ДА! Сцената „О, Љешник“ ќе биде вклучена и продолжена секако. Копирајт Кајгана. The Hitchhiker's Guide to Kajgana? Sure! Why not?

Welcome to my house!

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
6.045
Поени од реакции
18.552
Драга

Парва не е во право и ја сум таков. Завчера влегов во тролејбус без да погледнам број. И бидејќи постојат две линии, после една станица се разделуваат по правецот на минување. Баш нешто ми велеше интуитивно дека сум го погрешил оној кој оди накај местото каде живеам, ама реков нема везе, сигурен бев дека тој е правиот. После дваесет метра кога видов дека врти, почнав да се пцујам и колнам себеси, бидејќи сум глупак.

Сепак малку и бев среќен, бидејќи се симнав на улицата Македонска, после долго време.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.130
Поени од реакции
16.254
Голема грешка беше што тргнав “игнор” на некои фаци. Сега ќе го однесат и други заради нив. Форумов станал пресликување на реалниот свет, надвор мрчатори, тука мрчатори. :pov:

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.962
Поени од реакции
10.240
Латино ти е нај педерската музика што постои. Иначе, зошто сите жени што ги знам а работат како обезбедување носат кратка коса? Дали дека се машкоданки или дека се лезбејки?

11 години откако е испаднат албумов, бреј.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom