Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
3 мај 2019
Мислења
18.012
Поени од реакции
9.695
ДК

Ај биди паметна и кажи што да правиш:facepalm:

Ти звонат на мобилен од старскиот дом и дрско ти викаат да си го средите таткото:shok2:
Штоооооо!!!

- Се степал со цимерот и му ја дупнал главата па моравме да го носиме на дежурен лекар за да го сошијат!!!!!

- Ама аман, чекајте, како, зошто....(притисок ми се крева)...

- Не му го давал далечинското од телевизорот оти многу гласно пуштал а него му се спиело и се раскарале, па на крај татко ви рекол, еве ти го бе говнар еден и му го лупнал далечинското од глава!!!!!!


Дали да се смееш или да плачеш :toe:
 

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
3.699
Поени од реакции
8.689
Тепавме фудбал саат и кусур, па неколку пива па чоколада утепав пред спиење........ќе ме казни Господ од ту мач убаини :D Иначе све се врти, све си е убаво, дури и тоа неубавото....животот не е лош, дури и кога е лош, а посебно не е лош кога све си е на свое место. И то.........идам да се бутнам у длабок сон, ми треба контакт со бесконечноста.
 

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.556
Поени од реакции
20.226
Драа

Неможу да ги сфату онија што носиф капуљачу од дукс у јавну затфорену просторију.
Што е финта?
Прикривате се нешто,што,потерница има за вас?Рапери нешто или? Ке крадете ли? Коса ли ви е мрсна?
Па истуширајте се.
 
Член од
13 април 2021
Мислења
3.249
Поени од реакции
10.876
Меѓу грото бизарни трендови кои жените ги трпат заради убавина убедливо најужасен ми е бричење на лицето. Многу видеа на социјалните мрежи ми излегуваат од девојки кои го промовираат бричењето на лицето, заради тоа што кожата на лицето после тоа била многу помека, пудрата легнувала многу подобро, и изгледале многу помладо. Ок, и тоа може е само во првите 24 часа, после тоа не може да ме убедите дека влакната не ви растат, и дека не се фрустрирате поради тоа колку се поостри, и колку сте се заебале али не ви се признава грешката. Златен восок, златна депилација, раат си после цел месец.

Какво време дојде чоек, жените станаа мажи, а мажите жени.
 
Член од
30 јули 2014
Мислења
5.174
Поени од реакции
16.444
Denesniov den go posvetuvam na radosta i srekata sto posle 25 godini ucenje i rabota konecno ke pocnam so maski kolegium da rabotam i nema da slusam i da trpam razno razni zenski muabeti za kako drugite zeni bile najlosi na svet, stikli, fustani i sto sve ne ide so toj svet.

Aleluja.
 

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.563
Поени од реакции
16.399
Драга,

Би и ја пеел "Венчајте ме са њеном лепотом" под прозорец, ама трилерите ми се такви што дури и пијаниците од соборот во Пуковско би ги растерал.
 
Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.097
Поени од реакции
34.883
Драга,

Секогаш сум мислел дека она - не се откажувајте, продолжете да се обидувате се само излитени фрази, најмногу зашто животот ме научил така. Но кога веќе ја имав изгубено вербата во себеси, доаѓа момент кој ми ја врати цела енергија, ентузијазам и волја и ме врати едно 20+ години назад, кога пишував и мечтаев дека со пишувањето можам да го сменам светот. Ова е една малечка искра, ама се надевам дека ќе помогне конечно да се разгори пламен.

Многу убав ден! :pipi:
 
Член од
13 април 2021
Мислења
3.249
Поени од реакции
10.876
Знам дека сум малку judgy последните денови, ама сандали и хулахопки ми се огромно НЕ. Подобро чизми облечете си ако ви е ладно, со волнени чорапи, отколку сандали и хулахопки. :unsure:
 
Член од
9 октомври 2022
Мислења
1.607
Поени од реакции
3.884
Луѓе што очајно пробуваат да бидат релевантни на Линкдин со постирање на секакви срања од типот на captain obvious, као да, нормално дека у 21ви век дигитализација е кључен дел од развој на секој бизнис. И сеа ај ќе го постирам тоа дека сум бил на некаков си мизерен панел дискусија со банери од петпарачки стартапи кои никад нема да заживеат али битно ете ќе има некое коктелче ќе праиме нетворкинг. Жити нетворкингот бедо една бедосана. Па тука се фрлаат термини ко екосистеми, апроксимации, естимации абе земам со една варијача ве заплескам по тоа глупите фаци лузери едни. Мрш таму.
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.105
Поени од реакции
84.769
Се случува зомби апокалипса.
Во една мала куќарка во осамен дел од градот живееле Македонец и Вмровец.
Неколку месеци по почетокот на зомби армагедонот, живите мртовци го пронаоѓаат нивното прибежиште.
Опкружени се и нема каде да бегаат.
Македонецот ги вади оружјата кои ги чувале само за овој момент. Јебига, зомби апокалипса, опкружен си, мора да правиш што можеш.
Во еден момент... чувствува болка во вратот. Некој го гризнал. "По ѓаволите, мислев дека се спори, но изгледа едно зомби ми пришло кога не внимавав..." - си помисли Македонецот само неколку секунди пред да се сврти и да види дека е гризнат од страна на Вмровецот.

"Копиле гнасно, дали тоа пробуваш да ме изедеш??? Престани да ме гризеш бе! Ало! Дојди и помогни ми да пукаме во зомбињава бе, ало, престани да ме гризеш, што ти е, човеку?!?!"
-Ееееј ич не си фер бе... Зошто само мене ми викаш? Зошто и на зомбињава не им викаш??? Преку куров од вакви како тебе што само една страна напаѓаат.... Што, зомбињава не ти се непријатели? Ццц и ја сум нашол кој да јадам...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom