Драга Кајгана (виртуелен дневник)

A

Antigona

Гостин
Кајги,

Баш кога мислиш дека се изгуби скроз ,еве го на Јутјуб Тошо Малерот само за вас од дијаспората

П.С. Љубов моја непреболена :love:

Иначе друже , ок сум , пред 2 саати се вратив од Хонг Конг , мавнав туш па ќе спијам оти вечер летам за Кувејт. Седнав да го проверам ростерот за следен месец и заникаде летови, се некои арапски дестинации , само 2 добри места Birmingham и Adelaide ( Australia ) , се надевам ќе има roster changes , па да ме изненадат со нешто во последен момент.

Поздрав и убав ден на сите.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
И оди Јас сум храбар јас сум храбар јас сум храбар јас сум храбар јас сум храбар јас сум храбар јас сум храбар јас сум храбар јас сум храбар јас сум храбар јас сум храбар јас сум храбар јас сум храбар јас сум храбар јас сум храбар јас сум храбар јас сум храбар јас сум храбар...

И на сред мантра ме дупи подсвеста Јас сум див јас сум јак јас сум прилепски манијак :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.392
Поени од реакции
3.420
Кајги по 100ти пат се откажувам.
Водам битки меѓу срцето и разумот.Си ја пробав среќата со срцето,не успеа и толку.Многу пати ми се случувало ова и не знам што човек сум и не знам што толку голем баксуз во себе носам.
Разумот во многу ситуации се покажал како подобар пријател од срцето
Аман веќе од луѓето што даваат само лажна надеж.Бидете малку човечни.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Како и секој пат во недостаток на сон и филмови за гледање се навратив на Хаус по точно 6ти пат.Штета што доктор не се станува од гледање серија, иначе веќе ќе бев баран во странство.Поздрав Хју омилен си ми али немаше потреба да и простиш на Камерон у прва сезона јебеш и сценарио и се.

Член од
23 август 2013
Мислења
296
Поени од реакции
640
Не ограничувајте си ги партнерите! Никако. Затоа што ако хоризонтот им е премногу стеснет, ќе најдат нов, без да знаете и еден убав сончев ден, без и најмалку да очекувате, ќе ви речат: „Овде веќе нема место за тебе.“ На љубовта и` треба слобода, не ограничувања, предаденост, а не себичност.

И бегајте ко од огин од:
1) мажи што викаат : Сите жени сакаат битанги“ и од
2) жени што викаат „Сите мажи сакаат к**ви“

Ако ова го викаат, а не се се`уште у средно, не знам...страшничко.

Последно уредено:
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.734
Поени од реакции
13.495
Кажи му на @Zlatikevichius да не промовира више квалитетна евровизиска музика, сакам да се угушиме у срањево у последно време шо искача. Фала пријатно. :D

90% од плејлистата се поклапа.

Kajgana Shop

На врв Bottom