Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.237
Поени од реакции
18.421
"Најмрачните делови од пеколот се резервирани за оние кои се држат до својата неутралност во времиња на морална криза"

Не е битно од каде е цитатов, не е тоа поентата. Само знам дека реченицава многу јасно кажува една работа која цел живот сакам да ја кажам, ама веројатно сум ги немал способностите за да го формулирам тоа во една реченица. Едноставно некогаш да бидеш неутрален е полошо дури и од тоа да бидеш на лошата или пак погрешната страна!!

Многу ми асоцира на таа неутралноста присутна во нашето општество, за многу работи од заеднички интерес.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Кеј,
Дај му идеја на чико коце :D

IMG_20151222_134920.JPG IMG_20151222_134827.JPG

Откако тој дојде на власт на град Скопје останавме ко риби на суво, немаме воздух.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.494
Поени од реакции
10.253
Да имам прилика да ме задоволувате орално, ќе ви уринирам у муцка!
Глупачи, едноставно сте преглупи за да играте арогантни и пред се да си играте со човек кој е поинтелигентен од вас пута 100. Со вашата диплома само газот ќе си го избришам.

Онака, простачки треба некојпат. :LOL:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Pre-Christmas gift level: Over 9.000 !! :vozbud::cuc:
image.jpg

Само систерот може да извлече такво нешто од ракавот. Плус, знаеш дека празниците се тука, кога почнуваат End of year countdown сетовите на after hours ..:ojeaa:

B

Blade Torch

Гостин
Од сега времето ќе го сметам само во чекање. Чекање како сите нормални да си заминам од државата.
Не, нема да се надевам дека ќе е подобро. И не, нема да изигравам револуционер или да влегувам во филм заедно ќе го направиме местово подобро :pos:
Браво за сите оптимисти, секоја чест на духот. Се надевам дека вашиве добро ве обезбедиле за иднината...
Поздрав:свиркам:

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.145
Да ти ебам форфетингот да ти го ебам.Една страница, ми се паѓа на колоквиум по 3 предмета, и не го научив и не го научив од мрза :mad:.
Драга и овие од факс многу се љубезни и не почитуват кога треба да не потсетат да им дадеме пари :D.

С

СаШеНкО

Гостин
Дрaгa, aјм нoу гуд :(. Стигнa плaтa, си купив шест книги пo кoи пaтaм oд летoвo и oсвен тие три минити нa кaсaтa пoдoлгo среќa не oсетив. Ми се oтвaрaaт неверoјaтнo дoбри шaнси вo кaриерaтa, ми се плaче oд штo сум дaун и немaм вoљa зa ништo периoдoв. Ајм сик oф мaјселф. Си нaјдoв дoбaр шaнк и финa шaнкеркa и мислaм декa ќе си пoседaм трoa пoвеќе тукa вечервa. Ми требa oдмoр oд мoзoкoв. Хелп?

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Д.
Многу е педерски да имаш проблем со желудникот и сите да ти зборат за полнети пилешки стекови, шарски, сувомеснати, торти, палачинки, пици, сосови, начос чипсови...и што е најлошо хамбургер од ројал прочитав.
Д. ова вечно нема да трае, ќе помине макар било и после нова година, и таблети ќе допијам, ама после....после холестеролски бомби како победникот на кајгана готвач (ладен сендвич) ќе гнетам секој ден!
Тек сега сфаќам како им е на луѓето што држат диети и разни режими на исхрана.

И то...

пм=MGLpM

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.409
Поени од реакции
3.318
Драга,

Денес во полиција, после мене на шалтер чека една цркиња и полицајкава која личеше на Lisa Ann во порничот за Sarah Palin, ми вика:
- Оваа е доктор анестезиолог - кога ќе се разбудиш од анастезијата да се уплашиш уште повеќе.
Се цапнав од смеење, а Lisa со нојма ми прави само:
- Шшшт !!

Kajgana Shop

На врв Bottom