Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Која станица кажувај одма да вршам кривична

пм=MGLpM

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.409
Поени од реакции
3.318
Драга,

пренеси му на wahtto дека е надвор од Македонија.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Гледам скијање на Еуроспорт и пред пет минути на скијачот (Хиршер) за пола секунда го промаши дрон што падна од небото право на патеката, ако го треснеше ќе го утепаше на лице место.

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Знаеш,
Лажното носење луѓе во себе подразбира
негување на лажните творевини за себе, за светот.

Останимипоздравенаљубов.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Некња Словенија освои уан ту победа во ски скокови и тоа браќа, дечишта без брада, Петер и Домен Превц. Тоа е затоа што се мала нација и аналогно на тоа се нема таленти за спорт. Да имаа 2 и нешто милиони како нас, кај ќе им беше крајот ехееее.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
А имаме ли уопште тема за зимски спортови на форумот? ;) :P

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Драга,

Денес се отепав од работа, 11 работни часа, али кога се прибрав една денешна вест ме збуни начисто, не ме збуни што се случувало бидејќи според описот било доста аматерски, повеќе ме збуни од кои луѓе е истото направено :unsure:
Патот до успехот во мкд останува непроменет, не треба да си натпросечно паметен туку натпросечно вмешан во матните води :toe:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.903
Поени од реакции
116.261
Бев на тренинг, дојдов дома, седнав со моите да јадам, ме понуди татко ми со чаша вино, демек да сме наздравеле зашто добил унапредување на работа, и нормално увек грешно го слушам човекот, па така наместо чаша го разбрав флаша и еве се овоштив од пиење во ВТОРНИК, да си ебам ДНОТО од човек што сум.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.922
Поени од реакции
22.006
Драа Кајгана

Мене у задњо време најголем хит од сфи траке на сфет ми е Шекерна од ПЕТРАНКУ КОСТАДИНОВУ!!!!

Значи врф, прееска дискутирасмо сс колегу на работу,тој е македонски раритет,национално богатстфо,химна.Тај певачица увек треба да се пишуе сс големи букфе, не само почетни, него сфи.Ако иам женско дете ке се вика ПЕТРАНКА КОСТАДИНОВА!!! Нешто слично како Ѕвонко Богдан : D
Ми мислесмо дека гу пое Васка Илиева, али гугласмо и видесмо која е краљица на македонско поднебје,која е била црвенокосата Мерлин Монро у младости.Исту фризуру имаф мајке ми.Види
A-1697336-1264273951.jpeg.jpg

Kое тракиште еј. Едина што не здосадуе на рипит. Какф почетак, какфи прелази,сфака строфа си е главна како рефрен, рефрен па се прелива и незнаеш куде започнуе строфа куде почиња рефрен и обратно.Тој се вика градација. Фасциниран сам. Музика од траку е прво македонско рејфче,изворно гласче,поента у траку е много битна,има перипетија,заплет расплет. Гајтан веги муабет е од овуј траку еј, нема могуќе. Бело лице љубам ја бе, која лирика еј, Шекспир кур да пуши.Знам дека дотична госпоѓа или легенда е мртфа, али она засекогаш ке живее во нашите срца. Ах емоции...
Устфари ПЕТРАНКА КОСТАДИНОВА и нема лошу траку, цела дискографија ву е лом, парче, лимитед едишн. Па знаеш гу песну не си го продавај Кољо чифлигот, па после Мајтсоре Мајтсоре... Устфари овај песна за Мајтсора е посфетена на тога што гу напишаја Шекерна, као пофалница за добро дело.
Тешка масонерија е у питање,они су нели ѕидари,мајтсори,врф еј лудило.
Трака е и за на сфадбу, за по дома, за на славу, за у диско какф ремикс може да се напраи еј. А и оргинал верзија е лудило за на трепкачи, сс раширени руке и да испуцаш гласни жице, па ни прегорен маргарин да не ти помогне, да рикаш засипнат како од екскурзију да си се вратија

За крај слушај га ремек дело. Какфо тракиште еј, ежу се цел
И после ја сам бија најзабеган, види какфу културну музику слушам еј!!!

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.696
Дк,
Во NYC некој се спремат за спиење, во Аустрелија сигурно некој ручат сеа, а јас....јас полагам за 5 саати и гледам BuzzFeed и си грицкам семки.
Тотално го имам изгубено компасот.

Kajgana Shop

На врв Bottom