Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.452
Поени од реакции
84.865
Ја тој Драгонскај не го знам нешто многу-многу. Не му знам ни еден пост. Или барем не ми текнуе. Он иде изглеа на други теми. Ако не се лажам пишуе на Челзи (или можда не).
Битно, шо сакам да кажам е дека порано имаше смисла за хумор, али сеа човече, е тиња. Смешен е како Хихирику или оние Какав деда, такав унук. Многу му е тапа хуморот, нема што.

(се) лажев дека нема да пишувам тука
и (се) лажев дека од нова година (ланска) нема да пишувам на политика и религија

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.548
Сега средувам документи за осигурувањето на мачето и размислувам... За да го успијат, да му исчистат рана и да му сошијат неколку кончиња кошташе 250 евра и тоа е евтино затоа што мачорот е осигуран. Да не беше осигуран, ќе платевме 2500 евра, затоа подобра опција е да плаќаш осигурување. И луѓето тука плаќаат и не жалат пари, само за да го спасат членот на фамилијата кој го вдомиле. Ако случајно не си способен финансиски или било како да се грижиш за животното, постојат домови специјално за нив, го оставаш таму и понатаму тие се грижат за него, а ако те примети некој дека не водиш грижа, или го малтретираш, може да те пријави и да наебеш.

Во Македонија ниту човечкиот живот нема толкава вредност, за животните ќе почекаме.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Кеј,

Само што прочитав дека Франц ќе го води Работнички, кеј многу ми е мило што тој ќе го води тимот бидејќи тој како тренер а и како човек е многу принципиелен, знае да работи психолошки со фудбалерите има многу убав однос тренер - фудбалер, голман.

Кеј јас порано кога бранев тој беше тренер со фудбалерите но без разлика што тој не беше назначен за мене, бидејќи Мутобариќ беше за мене, Франц секогаш беше човек од збор, човек кој ги разбираше работите и пред се многу успеавме покрај него.

mkd-233509.jpg

Со среќа, сега плус причина за да отидам да гледам натпревар.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... 21 година имам. Откако знам за себе, ама од првиот, најраниот момент од мојот живот, живеам со еден факт, факт кој сум си го земал здраво за готово. А тој факт е дека Жан Клод Ван Дам е од Франција.

Пред 60 секунди дознав дека не бил Французин, туку Белгиец. Жан Клод Ван Дам е од Белгија...

Животот више сериозно ми нема смисла. Сериозно по ова више ништо не ми е исто, како за се на светов да сум живеел у заблуда. Се осеќам како све досега што сум правел во животот, како да треба да го направам од ново. Треба секое, буквално секое знаење кое го имам да си го преиспитам. За се.

Белгиец бил еј...

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
оТколку се пишува бе неписмен. :kuracc:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.927
Поени од реакции
22.028
Драа
Славе су измислени за да се видиф људи, да си пинеф и куснеф,шала смешка.
Пини си кусни си ебни си.Сфето тројстфо. Парва 19.12.Ноф завет.

А не си македонац ако не те цунала стара баба сс бркови блиско до уста на некоју славу. Гарант, мајке ми.

L

Löwe

Гостин
Нaјјaкoтo е штo сите штo јa пренесoa вестa зa пoскaoувaњетo, зaслушнaле aмa не дoслушнaле штo плaќaш сo тие 60 ден и декa ценaтa зa еднo вoзење е сепaк 35 ден

Kajgana Shop

На врв Bottom