Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Јас: Може пиво?
Касиерката: Абе Near,помина 7...
Jaс: Ама за медицински цели ми е..
Касиерката: Аа епа земи си тогаш.. #илузија

У депресија паѓам цело време пред кол,нек си ебе мајката...Не паѓам у депресија поради тоа што не учам(реално не учам ко што треба,а речиси сум чист на факс) туку поради разно-разни Х причини..Мислев дека КОНЕЧНО периодов ми е малце поинтересен и ко шо треба сум конечно,успеав да преминам преку многу работи,да ми се прошири кругот и таман почнав на сите да му кажувам колку уствари ми е топ периодов и другарми Марфи ме напаѓа...Колоквиуми,срања,депресии,срања...А и зимава не ми е како претходно бе,уживав порано у зима...Надвор мраз,ќе излезеш да прошеташ со слушалки да се опуштиш и другото време дома,ама некако пријатно ти е..Сега ниту чувствувам дека е зимо,ниту дома ми е пријатно,ништо..Тотално незаинтересиран сум,за 10 дена е нова година појма неам кај ќе ја славам ниту со кој ќе ја славам. Ми фали пакетче со новогодишна еуфорија дефинитивно..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Мори, ти текнува кога пред месец и пол ти пишав како начекав free отворено wifi "дома" у Скопјево? Епа еве пак го начекав. Моментално! :D

И тоа пак случајно, си доаѓам дома сеа, останало вифито на телефонов вклучено и глеам конектирано некаде! :pos:

Овојпат името е малку поразлично, сеа и бројки додале во него, но најбитно сеуште е без пасворд. :angel:

Пак е на 3 од 5 црти јако и мислам дека знам дефинитивно од кај доаѓа, од една работилница во соседната зграда, баш утре ќе поминам од таму да видам шо чидо е. :нинџ:

Уште една случајност (?) е што пак го наоѓам (или ме наоѓа :cautious:) кога идам тука ради работа и треба да пишам битен мејл. :aplauz: Мојот ангел чувар всушност ми пушта вифи по потреба. Свака част царе! :zver:

Ако се водиме по минатиот пат сабајле ќе го исклучат, то ест ќе го снема. Значи јас сум моментално Пепелашка? Добра модерна верзија на сказната би било тоа, место во толку часот да заврши магијата ко во оригиналот и кочијата да се претвори во тиква, сега во модерната верзија кога ќе отчука часовникот ќе го снема и отвореното брзо вифи и тоа ќе се претвори во спор мобилен интернет. :noze:

п.с. Во меѓувреме го отпуштиле Мурињо, што значи следи забава со читање на Премиер Лига темата уз стабилен интернет. :cool:

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
free wifi, free passwords, еден куп работи што може да тргнат во погрешна насока.
Ама оди објасни им на луѓево зошто не е безбедно...:(
Едукација луѓе, едукација . . .

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Доаѓа периодот кога учиш, учиш и учиш,а колеги ти се фалат дека книга не фатиле и дека тешко било. Океј, ја нудиш твојата помош да им го изџвакаш материјалот, ама не. Се нема време Кајги од кафиња..
Казната за препишување/кажување кај нас е 3 сесии. Ќе дојди колоквиум, ќе ти шептат, ќе си игнорираш фино лепо и на крај кога ќе заврши полагањето "hehe ama ne bese kolegijalna ic denes"
Не сум себична да се фрлам над тестот и никој да не види, ако можи да препишува слободно, ама "psst prvata zadaca aj diktiraj mi ja" нече мочи ове ночи.
И вчера после 3 години студирање, успеаа од студентски да ми го кренат притисокот.
Официјално се прогласувам за студент.:rolleyes:

B

Blade Torch

Гостин
Остана да наплаќаат ако те видат дека пешачиш надвор, а од друга страна работа не можеш за лек да најдеш. И кога ќе ја најдеш, нема да мрднеш од дома и ќе се надеваш да ти стигне до следниот месец. И после ќе ти текне дека има будали што се во ваква состојба и што викаат дека се многу задоволни...Сакам од дрогата што ја зимаат. Т.е. некојпат сакам да сум толку глуп. Не можеш со таква плата да земаш таква квалитетна роба. :D

#светиибам

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Kej,

Дај му на македонец автобус со замаглени прозорци и ќе ти нацрта

.!.

#Madeinmacedonia

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
И седмиот ден Господ ја создал Фантата (ШОКАТА!).

Kajgana Shop

На врв Bottom