Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Драга,

не им ја разбирам потребата на девојките да дојдат со едно кило шминка во теретана, мислиш тргнале на модна писта, а не на место каде што треба да потрошат некоја калорија.
Треба да почнеме и машките со кошула, вратоврска, пантолони, сако, чевли и еден фриз добар, можеби така се прават поголеми мускули :D

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Кога најголемиот и најкрвавиот непријател твој си лично ти...Повеќекратно...
Епилогот знаеш ли каков е...?
Да беше човек ќе сакав да ти кажам, ќе те викнев сега на кафе и ќе ти кажев све...Што знам...
Можеби и ќе ме сфатеше до негде...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
-Не бе брат, да ти ебам државава нема квалитетна забава во државава бе...само музика што не слушам носат ко Турбо Фолк...нека има и нешто што не е турбо фолк да му ебам матер..
-Не беше на Дубиоза пред некоја година?
-Ма какви Дубиоза само нив ги носат..
-Е да..ги носат....а на Ману Чао да не беше?
-Хаха ма каков Ману Чао он само една песна има позната што му ја слушаат не ме заебавај..
-Ахам да..а..да не беше на Балашевиќ??
-Ма не ме смеј бе? Балашевиќ? Не го бива бе, ја на пијано бољи сум!
-Е да..можда.....а...на Вајтснејк да не отиде?
-Боже сачувај..кретенска работа..старци уфилмани..не ме јеби!
-Да не планираш на Сабатон да идеш?
-Ма какви Сабатон, Неделтон бе...само некои странски квази бендови носат...до кога ќе го поштуваме странското повеќе од нашето бе??!?!
-Да не беше на Тамара вчера?
-Хахаха Тамара? Мор лајк Цицкара хахаха. Ма не бе шо ти е она три хита направила годинава и мисли концерт ќе прави..
-Е да..
-Не бе брат..нема ништо музика...само турбо фолк носат не ми се верува кога у Македонијава нешто барем малце ќе процвета..не не бива како народ бе брат..тоа е..
-Е да..

Z

zmej gorjanin

Гостин
1. Во почеток Бог ги создаде небото и земјата.
2. Земјата беше пуста и празна; темнината се простираше над бездната, и Божјиот Дух се движеше над водите.
3. И Бог рече: „Нека биде комбиниран на тост со сланина” И бидна комбиниран на тост со сланина од Седмица.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Кајги се утепав од спиење еј. Седам на работа и си викам ко ќе појдам дома Еден на Еден да гледам да не забораам. И си идам дома каснав нешто и си легнав ко пензионер да одморам ама нема да спијам си викам само да полежам. КОМА, пред пола саат станав не сум нормален 5 саати и кусур сум спиел :eek:

C

Castiel

Гостин
Кеј

Адел може да учи од овие...

До крај мора да се изгледа и ислуша.
За добра ноќ.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Драга, да и тоа ми се деси. Седиме со друштво у кафич (бета хаус) надвор, осеќам нешто тврдо ме удира по глава. Гледам надоле, го зиам предметот и гледам ресана...:vozbud::pos: глеам нагоре, нема високи згради само горе некоја канцеларија на фирма. Не знам како да си го објаснам ова. Ми падна идеја дека можда паднало од авион али...тешко веројатно. :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Розга шта ме гледаш кад ми не даш:icon_lol:,искрено кур ме болеше ште пее,секако бев само за да ја гледам

D

Daedalus

Гостин
Мрзам фаци што од прв пут упознавање ти се најбоље другари, се понашаат со тебе ко да те знаат цел живот, више ти се канат дома, не прифаќаат НЕ за одговор и ред други ствари. Дури и ти доаѓа глупо да го/ја одбиеш, посебно ако си малце повоспитан и мораш да бараш оправдувања у стилот на:
,„Не можам викендов пошто нема да бидам у Македонија...“
„Ако, ќе дојдам со тебе, и онака досадно ми е во Македонија периодов.“
„Ама на конференција идам, нема билети, нема изнајмени соби у хотелот и идам за работа...“
„Е ако де, ќе си купам ја билет и за у хотелот ќе си изнајмам соба, не е фрка.“
„Али ја нејќам да доеш со мене...“
Тука доаѓа тужната фаца и у принцип што е заебаното, нормално човечко битие ќе се увреди, ќе ја прими пораката и ќе прекине контакт со тебе.
После неколку дена...
„Еееј како е, може да ти поминам на кафе? Што правиш?“
„Еве, кењам...“
„Знам, те гледам...“ и у тој стил ствари.
Доаѓа момент кајшто идеш, на битието му маваш боксови и битието пак сака да се дружи со тебе. Као, кој кур...

Член од
28 јануари 2015
Мислења
518
Поени од реакции
2.870
Кеј,
на бабава туку и текне во недела, на сред ручек да извади некое вино или ракија со оревчиња и ајдее се запиеме хаха :pos: Многу е таква позитивна, иако ме нервира 90% проценти од времето и не често, пречесто ми иде да ја фрлам од тераса, ама таква е у стилот ``абе дете не се секирај, не се нервирај, што е твое ќе си дојде...``, мислам и да не си у ред, ќе те слаже, смаже набрзина и ќе те опраи. :D
Таква ти е дружбата со пензионери.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Драга, гледам вчера еден дечко у Бета Хаус седи со друштво и многу беше сладок. Се мислев како да му го привлечам вниманието и му фрлив една ресана шо ја купив пред тоа, ама овој не сфати дека му пуштам ишарет и глеаше нагоре накај една канцеларија... :place:

Гарант мислел дека од авион паднала ресаната :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom