Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пак јас ама што да правам никој не пишува денес, не е денот.

Со ова нападиве ме заинтересира да го изгуглам Батаклан, да видам за каква градба се работи. Наидов на сликава. Да ги тргнеме случките настрана, ова се Французи отидени на концерт и да си пројдат убаво.

Знаеш ли ти ДК каков е дрес кодот за ноќни ивенти да ги наречам во Македонија, ако сакаш да си поминеш убаво според нечии стандарди? 6 кила пудра + вештачки трепавици за женско и шпиц кондура + ајфон за машко.

E

Epsilon

Гостин
Као и секој клоСар че се настегам од дома со коњак, апликацијата за lyrics спремна, таму земам 2 пива,не, 3 за среќа и да се ошлакам во делириуми и да се вришти!!! Пиčке хаос лудило!

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Драга,

Го оставив папагалот дома. Идат празници, Божиќ, нема смисла за толку кратко време да го мкнам пак нагоре-надоле, стрес е за кутрото. Ми недостига секој ден. :love: Затоа, сега добивам детален извештај од мајка ми колку јадел, колку капки денес вода се напил, дали пеел, дали си го кажал името и колку пати денес, а во едно јавување по минимум 5 пати го држи телефонот до папагалчево и ми вика - ај слушај го, сега црцореше. :facepalm:
Џабе младинава се мрднала, кога и возрасниве не се ништо поарно. А стварно ми фали малото, да си гледаме Френдс заедно, па дури и кога ми кака по екран. :(

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.731
Драга, постојат ли поголеми комплексаши и патетики од машките со вакви и слични аватари?

Постојат. Оние кои покрај ваков аватар, претежно се активни во бодибилдинг а присуството на форум им е 10% теми, 90% пп.

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
Уште утрее и после ќе и ја пеам стани душо да те испратим на колоквиумскава ijani:

D

Daedalus

Гостин
Има различни видови на дно дна. Али најголемото од сите што го чув од другар е типка којашто има дечко и го частела другаров 10 пијачки за да ја третира ко говно и индиректно да и' кажуе дека е глупа, а типкава се напалила на тоа, го варала дечко и' со ликов, го молела другаров да и' најде лезбејка и дека ќе платела за лезбејката пошто сакала да експериментира со нејзината сексуалност.
Како? Зошто? :yid:

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
Неопределено ми е мислењето откако преје ко трчав во паркот едно чиче 70+ години(тврдам) си ја слушаше новата песна од Адел на својот смартфон.

Kajgana Shop

На врв Bottom