Драга Кајгана (виртуелен дневник)

G

Goldie

Гостин
Со таблет од 50-100 евра мислат ќе ги купат студентите :pos: абе за таблети (апчиња) да си ги дадете сите пари што ги украдовте, истото важи и за оние што цел живот се на државна цицка..

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Седам и чекам. Чекам да дојдат подобри времиња...:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кај сите нормални луѓе кога ќе им прегори или расипе нешто од електроника, нештото или не работи, не дава контакт, не свети и ред други ситуации.

Е сега пази ваму што се дешава. Одам прееска да ја однесам колата на перење, ја палам и се вклучуваат брисачите. Пробувам да ги изгасам, не сака zz: И така со брисачи што шкрипат отидов до механичарот (можете да ги замислите погледите од другите :brlav: ) да ми каже модулот дека прегорел и да дојдам по два саата да ја земам :aplauz:
е така драга добро што ми текна да ја исперам денес иначе утре до саем и назад ќе требаше така ко избегана од институција да шетам. Не дека ја исправ уствари али ме сфаќаш што сакам да кажам...

Член од
16 септември 2014
Мислења
329
Поени од реакции
764
Бреј колкава администрација сме имале

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Драга, тажна вест имам.
После страната на РК Металург, баниран сум и на фб пејџот на Никола Груевски затоа што му пишав да ми прати животи на Кенди Краш....ваљда повеќе игра Мафија Ворс ? :cautious::cautious:

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.384
Поени од реакции
1.985
Ги гледам воа човечињава во и пред Б.Т. Прва асоцијација шо ми падна на памет беше, "The amazing adventures of the living dead".
Шо човече треба да бидеш за да му го лижеш газот на некој шо ти се сере на глава и те третира како малоумен?

Од другата страна гледано,од страната на пастирот&фамилијата,класика.Скриј се зад "народот",покажи дека "народот" те сака.Не се потрудиле ни да преработат нешто,одат со шемата што ја користеа/користат ликови како Чаушеску,Милошевиќ,Ердоган..

Незнам како ќе заврши оваа приказна,оваа епизода од приказната,ама знам дека колку подолго Грујо&фамилијата останат на власт,толку полошо ќе завршат на крајот,а во меѓувреме се повеќе и повеќе ќе забегуваат.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Партија на малцинствата ќе протестирала пред опозоционата партија затоа што немало бомби со сите политички партии од тоа малцинство.
:Кечиња_у_ваздух:

Денеска сум вреден. Го исчистив целиот двор. Кој че го копа сеа :(
Пишман Аџија​

Kajgana Shop

На врв Bottom