Драга Кајгана (виртуелен дневник)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Од 10 саат преку улица ми ломотат еј. Првпат да ми е криво за локацијата на живеење и да посакам станчево на друго место да ми биде, многу подалеку. ТРЕБА ДА СЕ КРИЕТЕ БЕ БРУКИ, НЕ МИТИНЗИ ДА ДРЖИТЕ!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.694
Поени од реакции
88.681
Јас гледам човечиња во публиката,изгубени лица фатени за рачиња и еден по еден влагаат во салата кај Пастирот. Гледаат лево-десно, горе-доле, едноставно испрани мозоци кои несвесно му штетат на Македонскиот народ... зомбиња.

А За Јохан што да кажам... лежеше 8-9 години во Хаг, за да сега ја брани партијата која им прости на терористите кои ја нападнаа државата во 2001.

Ех мој народе, никогаш нема да станете Македонци, цел живот ќе се/не викаат Македончиња... и тоа ни е многу, ептен ниско паднавме како нација. Не гледам излез од оваа ситуација во државава.

Член од
18 ноември 2014
Мислења
694
Поени од реакции
1.778
Кајги,
Решив утре ќе идам у агенција да аплицирам за Америка, и уште ако ми кажат дека поминал рокот ќе се отрујам, кога конечно се решив после толку мислење :uzi:
3-4 месеци подалеку од тука, раат ќе сум.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Другарка ми трудна во прво тромесечие, глава не може да крене од гадење и повраќање, од партија и се јавиле и рекле дека мора да патува за Скопје на митинг. Доколку не се појави нејзината неактивност ќе биде прибележана и соодветно санкционирана.
Погодувате, работи во администрација. Не разбирам, што е тешко да се каже не? Сите колективно ќе ги избркаат?

Последно уредено:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Драга К.
Најголем дел од нас живеат во ист стан со родителите, а нашето чесно домољубиво Пастирче со украдени пари од народот преку офшор фирма од Белизе со кумот од првиот брак назначен за директор преку ноќ менува ДУП за да купи 11 илјади квадратни метри на кој ќе нареди 11 вили/згради.
И потпорен ѕид од 7 метри ќе постави за да не може гладната раја да се џари и завидува.

Мамичето негово лакомо педерско!!!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Драга

Го слушам преносов и си викам шо барам ја у Швајцарија кога можам да живеам во рајот наречен Македонија.
Одам да си најдам карта итно!

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
dosta bre za politika po forumov ima i drugi vazni raboti vo zivotot,
porano na mladi godini sum slusal, muabeti od penzionerine no duri sega poveruvav vo vistinata,
od prva raka deka bile vo pravo, za kazanoto.
KAKO STAREAM TAKA POSILEN VO RACETE STANUVAM..moze da go pre-svitkam duri i so edna raka.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.966
Поени од реакции
25.552
Што дремете на форумов бе? Одете на митингот и размавајте се со молотови коктели, ебаве тоа...

Kajgana Shop

На врв Bottom