Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Знаеш што драга?

Не сум во тек со бомби, ни со гранати, со преслушкувања, со некоја си Гоце, не сум у тек ни со Тошката и знаеш, многу ми е убаво.

Посакувам сега место да лежам во свој кревет да бидам некаде, сам, да ја почуствувам мрачноста, тишината, да побегнам од онаа секојдневна бучава од автомобили, да побегнам од личностите кој ми се све но да знам дека тие личности ќе бидат овде и кога јас ќе се вратам повторно.

Твојот Бомба..

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Срамота е ова што го правите. Му објавивте име и презиме и го нападнавте човекот како да ви е најголем крвник. Мора да има граници.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.642
Поени од реакции
31.864
Уште се смеам ко будала на идиотската насмевка од коментаторот по вториот гол на ПСЖ...................кој крик човече :pos:

Онака го тегнење ха ха, нека сиби мамата.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
21 од денеска, уште долго ќе се прашувам...

Now I'm not a man and I don't feel love
And I don't see anything coming down from above
But this world spins slowly and I see a light
Rising up from behind the horizon up into the clear black sky
But I don't see you in my line of sight
In fact I can't remember why we are alive

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Од сабајле моќно се чувствувам, одкроен сум од основи не можам да се помрднам од здрвеност од вежбање :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Дури да земам залет после по инерција се движи телово :pos::pos::pos::pos::pos:. Еј си ги најдов комуникациските вежби во комбинација со ова другово шо го читам моментално како примена има страшно да биде :icon_lol:.

На оваа серија ќе и дадам шанса две епизоди има излезено: http://www.imdb.com/title/tt3230780/

Готов е зелениот чај и оди песмица :icon_lol:.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Ќе се вратиш по 3 месеци на кајгана и промени, промени, промени на секој чек...тема ќе начекаш.

Живо...форумско достигнување да ти било да користиш ко демек сарказам на секој коментар за другите да испаднат плитки, прости, површни и неуки а божем ти нешто современо, модерно, начитано, интелигентно и паметно небаре Тодоров те одбрал со 140+ ајкју. А уствари цело време даваш аргументи, се караш и инаетиш со членови и се докажуваш како твојот (саркастичен) аргумент е валиден, а коа ќе те подберат 8/10 членови се вадиш со “dzabe, neme svakjate i neme docituvate do kraj, me zamorifte so komentari", или пак "hehe se zaebavam beee hhh". :tapp:

Свашта.

Kajgana Shop

На врв Bottom