Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
''Ne sum za niedna politicka partija no ko sto ova vlada napravi dobro za narodot niedna prethodno ne napravila''

Дали го препознавате овој човек тоа е секој ебан лав него може да го сретнете во продавница,аптека,амбуланта,на пазарче,на фб,на твитер,на јанко,на случајни минувачи кој пешачат на кејот и кој заредом го делат истото мислење :pos:(се пукнав од смеење коа го гледав) и сите по некоје чудо го делат буквално истото мислење нели е тоа малку чудно у буква програмирани мислам ебан робот па робот да беше нешто ќе скршнеше со програмата на страна можеби ќе гукнеше надвор од шемата ама зацртани се до крај и нема бегање ги постројиле добро као Lee Ermey да ги води

Член од
24 март 2010
Мислења
15.362
Поени од реакции
26.386
Пратеник на една албанска опозициона партија го праќа лидерот на опозицијата на лечење. Неговиот шеф тврди дека снимките се автентични колку што лидерот на опозицијата е автентичен како Македонец и дека опозицијата ќе остане опозиција уште 50 години.

Другиот лидер е воздржан и повикува на странска помош, а неговата пратеничка вика дека лидерот на опозицијата има добар план, ама само ако премиер стане Албанец и Македонија го реши спорот за името со преодна влада.

Сега повторно ми останува дилемата, зошто официјално не си го стават предзнакот ВМРО пред името на партијата. ВМРО-ДУИ и ВМРО-ДПА. Бар ќе зајакне меѓуетничката доверба.

M

Moon Child

Гостин
Драга, јас само ќе кажам едно големо и гласно УА!
МРШ!

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Драга,

Најјаки ми се патриотиве од дијаспората што мислат дека имаат право да решаваат кој ќе биде на власт во Македонија. Ако сакаат да имаат такво право, нека дојдат да живеат тука и нека ги трпат срањата од нивните идоли. Најјакиот аргумент им е: "Трошам повеќе пари во Македонија отколку што тежиш ти.". Па и ја којзнае колку пари имам потрошено на Скопско, па не решавам кој ќе биде директор на Пивара, ебате беља.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Кај си ми драга. Јас да те посетам да видам што има што правиш како си.
Јас пораснав иначе. Ти текнува какви работи пишував на твоиве теми?
ПС.
Кај ми се форумџиите од периодот 2009 па до 2012? Сум ве заборавил <3

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Од вакви си патиме драга. И немој да се лутиш кога барам линч на вакви, бидејќи буквално цела историја од истите патиме:

@dzonyb

После објавување на бомбите:

cFxUuz3.png

Ќе ги избришев името и презимето ама кога нему не му е срам мене ич.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Печатните грешки се суптилен начин да покажат дека ни они не веруваат во тоа што го пишуваат?! Како Иво вчера со рачето?
Ако овие победат на уште едни избори јас ќе волонтирам за мисијата на марс. Едноставно не сакам да делам ист воздух со овие кретени, гнаси, идиоти, безкичмењаци...

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
За шпионирање и живеење во туѓи животи покажавте дека ве бива. Она што не го можете е да живеете свој живот, да се радувате на сопствените успеси, да имате свое мислење о ставови. Мене ми е жал што живеете во сопствената мизерија, а од друга страна среќен сум што ако ништо друго го уживам луксузот наречен сопствен живот. А ти Леандра веќе го имаш допрено дното а заедно со тебе и дел од форумот така да објавување на имиња и презимиња како и дремење по други профили на фејсбук не ме изненадува воопшто. Уште еднаш ќе потенцирам дека ми е жал за сите вас кои не можете да најдете среќа во вашите животи. Од друга страна со оваа реплика сакам барем за момент да ве усреќам.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Срцка,

Ама кој му е крив на Амди шо шета со рудник за злато на него...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Добровечер Драга, како си?
Еве... да напишам некој ред...
Две работи...
Првата е дека ми е сосем јасно зошто за англичаните има некој стереотип дека зборуваат нон-стоп за времето...
Па мувлосавме бе! Чекам сонце и барем 16 степени температура надвор!
Втората... околу циркузот со т.н. бомби... Народот е максимално напален, секој си тегне на своја страна, што е ОК...ОК во смисла мислење, демократија, такви работи...
Она што ми смета е тоа што во таа напаленост се бара конотација која ним им одговара во политичка смисла во секој искажан став...
Не, јас не комуницирам со „велам ти ќерко, сети се снао“ тип на комуникација... Јасно и гласно го кажувам тоа што го мислам... Онака, сите да ме разберат!
Ако сакам да коментирам за бомби, за СДСМ, за ВМРО, тоа и ќе го направам! Јасно и гласно!
Во меѓувреме, ќе си коментирам за она што ме засега најдиректно!

Kajgana Shop

На врв Bottom