Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Она грозно чувство кога си замислуваш како ги остваруваш твоите желби и од еднаш ти текнува колку има небитни ствари во реалноста кои мораш да ги завршиш за да опстоиш.

:sick:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.496
Поени од реакции
18.518
Ауф прв пат вечниот претседател во бомба.

Ова станува се поинтересно.

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Кеј ти текнуват на времето на фб коа постиравме слики од млади бунтовници и ангели и тагиравме рандом братучеди + симпатијата? :) најдов факен слика од 2008 јас мануел она миа + 20 others и следи коментар нејзин " hehe ty za tag :P <3"

кизнајт колку се иам радвено на ова срцево тоаш :D

времиња :love:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Многу малку работи ме нервираат повеќе од луѓе кога се јавуваат во емисии и се дерат. :busi: :jajce:
Не е битно кој каков став држи и за што се јавува, ме нервира дерењето. :vrtioci: Као демек ако се дереш, аргументот одеднаш ти добива на тежина. Е па како да ви кажам, ама не. :blablab:

D

Daedalus

Гостин
Добро, што по ѓаволите е со жени што гледаат хорор филм и послем се плашат да идат у вц? Сфаќам, импресии од филмот блабла...
Ама, време е да ја откријам големата вистина која се чува со векови.
Нема никој да те нападне ако идеш до вц! Филмот не е секогаш одраз на вистинскиот свет, а доказ за тоа е Ранду кој сите видовме дека дише иако навидум беше претставен како мртов!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ви текнува на постот, од регистар што ми пишале дека одлуката ја донеле на 13.03? епа денес цел ден изгубив само за да ми кажат дека грешен мејл ми пратиле (no shit Sherlock) и се е во ред Маќедоња

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.731
Поени од реакции
13.478
Резултатите што наредната недела ќе ми пристигнат буквално ќе ми ја исцртат иднината за која се надевам нема да има брз крај.
А шумот во ушите е сеприсутен.

So says Saladin...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Инсомнија. Навикнав да легнувам во три. И да спијам до 12. Немам никакви обврски.
BTW Првпат во мојот живот ме разбуди девојка. Бидејќи е нормално во демократска држава да се заборави на телефонирање. Покрај вибер, месенџер, твитер, кајгана, смс и останато. Ми се јави бившата колешка од работа да ми каже дека порачаното преку неа од алиекспрес ќе ми го даде во април. Утрово заминала за Словенија.
Мех. Не ми недостасува работата. Ми недостасуваат позитивните фаци како неа од работа. Насмеани, ведри.

Никада нисам волео,ни клинце, ни маторце.

Неки Ежен Јонеско

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
Прилеп бил никаков град...немало ништо...немало шо да прајш после 1 навечер. Како не бе. Се шо ти треба е кола и 4ца идиоти. Турај нафта, земај коњак шибај Битола. Ама чекај бе, Кавадарци е поубо. Ај сврти на пола пат до Битола, врајчај се назад, турај пак нафта, земи уште еден коњак. ПИЧИ КАВАДАРЦИ....

Кај ФЕНИ онде че ти текни, абе а овај е пато за Кавадарци, онака со страв во гласот, очај, пошто толку е никакво местоно цело време си мислиш че изрипа некое чудовиште од DOOM 2ката. 1...1и20..најкасно 1ипол ете си Кавадарци, и сеа шо ? Чекај че прашаме некој. Врти 10 минути дур го најдиш центаро:facepalm: ( Кавадарци иначе ти е 2 педи град ). „ Извини чупе, кај ви е нојчнио клуб “ ....- че се вратиш назад кај кружнион...а шо па кај кружнио ?! Семафори немате ?! :pos: Бегај побрзо, ја заеба.....После усвари те текнува дека Неготино немаше семафор, ама како и да е. :icon_mrgr:

Одиш во нојчнио шо некој креативен го крстил Еспресо ( Експрес се вика, ама ЕСПРЕСО Е ПОУБО )...влегуваш внатре...ТВАЈЛАЈТ ЗОУН !!! Мислиш си се вратил во 2000та. 100 квадрати место, 2 шанка, бенд во живо со пејачка ( шо не пеј само игра ) и пеач шо рика, а усвари рок пробува да пеј. 10 маси а меџу нив простор за оро да играш, и врв на се. СЕ ПУШИ !!!:vozbud: Ај да пијаме..шо че пијаме ?! 3 скопски ( мрш да вибам педерите :mad:) и коњак. Ти го носи коњако, не дупли...четиридупли на кубен брат. Ни дозер ни ништо. Го глеам вака ?! Шо пари ова ?! 7 банки :shok2: Носи одма уште два..

Пијаш шо пијаш, се вртиш околу тебе, моме ...за куро здравје нема :place: Сето пендарци...Ама овие не беа заглавени во 2000та... Овие, сите пицнати, дотерани, искубани, бради на фризер оформени.....и после че се жали „нема жени бе брат“ ...ПА НЕМА БЕ СЕЉАК...ПАРИТЕ ЗА ПИЈАЧКАТА ШО ТРЕБА ДА ЈА ЧЕСТИШ ГИ ДАДЕ ЗА ДА СЕ ДЕПИЛИРАШ !!!!

Нишо, пијаш пијачките и таму негде кај 2...2и20...2ипол најкасно шибаш за дома. Пошо нели до 12 беше на работа, а утре од 9 си пак. По пат си прајш муабетчина од секоја можна тема, ама најважно религија, пошо кое пијанство поминало без да прајш муабет за религија ?! Еве искрено да си прајме муабет...

Се на се кајгано..ми фалеше ова :D Утре че цркнам, сабајле од 9 на работа...вечерта негде 600-700 гости во 100 квадрати место...време за спијање нема......ама бар се насмејв и убо си поминав (y)

Да се живи и здрави ненормалните... ДРУГИДЕН ПАК ...ајт чао:love:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ни каа имаме кружен тек у Кавадарци, друизте градеви немаа појма шо е тоа, од лани ги му текна па секаде почнаа да стават, а @Mojso бил ногу пијан па не видел дека сеа иаме дури два. :cool: а исто не видел дека каа флеваш у градот има знак на кој шо пише ЦЕНТАР, ама тоа е коа локаш коњак дур се возиш по непознати места :P

Keepitreal

И сега ?....
Член од
18 септември 2012
Мислења
386
Поени од реакции
371
Драга те читав пред некој ден онака сабајлечки. Само немој сега и ти да ме јебеш.. Немој и ти политички определена.. Немој те молам. Ова ти го кажувам од што те сакам, и тешко ќе ми падне ако морам да те оставам. А не сакам. Те молам немој.

Kajgana Shop

На врв Bottom