Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.414
Поени од реакции
38.946
Сите шо гласавте за сдс да ве фати најтежок вид на пролив, на јавно место пред луѓе шо ги знаете цел живот. Да се испосрате и со тоа да станете култна легенда која ќе се пренесува од генерација на генерација.

Ваков тотален распад на една држава нема ни во Африка, дури и таму тие најсиромашните племиња што сеуште се борат со копја имаат повеќе достоинство и човечност во нив.

Член од
11 јуни 2021
Мислења
390
Поени од реакции
918
Што кур кукате за северна кога секој продолжен викенд сте у Грчка и им го полните џебот па уште и ставате описи од типот Солун е наш и маЌедонско знаме?
Вие сте лажни патриоти.

Ајт :oeoeoe:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.616
Поени од реакции
88.130
Иако не го гледав, синоќа се изигра Суперболот во ЕсАДе, или накратко речено еден од најскапите спортски натпревари во светот. Сабајлево што прочитав за овој настан?

- Дека Тејлор Свифт била присутна таму
- Дека дечко и играл за еден од тимовите
- Дознав кој имал музички перформанс на полувреме
- Дознав и што реклами се вртеле во текот на натпреварот

Буквално СЕ дознав за утакмицава, освен конечниот резултат...не сакам да уклучам Резултати, па еве уште сум во потрага за тоа кој победи синоќа. Ебате америчкото срање...

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.750
Поени од реакции
4.518
ДК

Со пасошиве/лични карти многу ми е интересна ситуацијава.

Се си мислев како народ сме биле пасивни, а не било така.

Уствари клучна точка да ти била личен интерес.

Проблемот е што ниско интелегентните народи преферираат краткотраен бенефит со висока долгорочна цена наспроти обратна ситуација каде имаш иницијална жртва ама долготраен бенефит.

Поздрав_од_Бугарија

Питат ли ме деj зората...
Член од
9 јануари 2022
Мислења
142
Поени од реакции
133

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.495
Поени од реакции
8.015
Да се надоврзам на @Scirea
Оваа година не гледав Супербол бидејќи сум кај сестра ми во Словенија на гости, денес внук ми полни 2 години.
Туку колку што @Sussaro се радува на Ријана, толку јас се радувам на Алиша Кис
1707745881384.png

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.665
Поени од реакции
37.642
Кајг,

registracii-tablici-nmk-960x504-1.jpg

ако буквата „N“ значи кратеница за „North“ тогаш би следило правилно North Macedonia - NMC, а не NMK или ако е Северна Македонија -СМК на македонски целосно, а вака Северна во превод со ознака „N-North“, а другиот дел ма македонски МК :toe:
скратеница за регистрација правилно би било или North Macedonia т.е. NMC или Северна Македонија - СМК, а не мешаница NMK! (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom