- Член од
- 17 септември 2022
- Мислења
- 1.073
- Поени од реакции
- 2.572
Драга ај да не се зезаме сите го читате Византиецот јас обавезно баш ми е забавен кога и да се искаже ја почесто поминувам да ги посведочам реакциите на неговото постоење впрочем се повеќе сум убеден дека он не е права личност ами креација на менаџментот на кајгана оти чим замре малку темава он пласира појак тригер тачно дизајниран за овај публикум инаку лесно е да се зезаш со Византиецот тоа е знаеш и сама линија на помал отпор и инстант лајк допаминче нека се драпаат со тапетарот да ги видам но верувам у Лестер дека Карлин на аватарчето кај и да е ќе почне да му работи подршка почесто да го носи инаку имам за фалење се деси нешто многу интересно шетам кучињава со мојте колеги ливадари ливадарки и еден комшија ми се закачи ми се жалеше за све и свашта па почна и за народот овде и кажа нема дно што не го допревме леле кајганооо ми светнаа очите имам комшија од форумот подобар момент да паузирам со лековите не сум можел да изберам имам вишлиста кој може да е ептен сум возбуден од сега прошетките со песовите ќе ми бидат многу поинтересни се зезам бе драга само сакав да види Лестерчо како Карлин би го направил тоа би пласирал соушл коментери и критика на грото у публиката и тоа со текст без точка запирка оти би знаел дека буквално се овде мора да се прочита али бар Лестер си признава