Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Ф

Флеш

Гостин
Денеска случајно ја сретнав "симпатијата" од средно ... Надојдоа спомени за нејзе .... Не е променета ИЧ .... Сеуште е таква како шо ја сакав... Карактер и физички....
Ме фати попарен !!!!

Цело време чудно ми беше,нервозен . Жива вода :icon_mrgr:

Ми вика си се поправил .... Јас епаа,Ко Киро од Еднооки,ииииии звукот коа му рече на Лазар :D Крици од уста ....

Среќа шо е зборлеста .... Појќе помина време она да мумла,јас укопан од нервоза .... Збунет како да реагирам .... Како да реагирам ебате .... Паметна,згодна,гз ,цицки,цел пакет за жена од мој живот ....Поглед има како сакам кај жена ....
Ме фати у рикверц,Флеш се поеба кажано :ROFLMAO: Чичино си го ебел кажано таков бев,фатен од нервоза ...

Ми вика се брзам ме чекаат,се гледаме ,ја глуп ,
ќути ко мисир ,ебате моржот не и реков нишо ... Имам уше филинг да те ебам,шо да кажам ....

И јас и сакам да те видам тоа е јесте,а
ма како ?! Тоа е прашањето :LOL:

Чичино, уше да имаш емоции кон жена или симпатија која ја сакаш во срце .... Нема срамење ... Природна работа е ..... Само немој да се посерете ко мене .... :ROFLMAO:

Понекад забегавам со глупи постови,ама кога пишувам од срце и реалност моја ,ова е еден од посериозните постови .... Опроштење

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.158
Поени од реакции
13.382
Деновиве бев на Пиволенд и уште не можам да си се дочудам колку грдо изгледа онаа вечно недовршената зграда на плоштадот, само кај нас може во сред центар 8 години да има оставена зграда неизградена и да не е мрднато со прст да се догради ниту некој да превземе иницијатива, се со оправдување дека некој Ољо Дољо таму го купил имотот па му замрзнале сметките, па друга власт било тоа, па тендерот пропаднал не знам приказни за мали деца, ако се сака може да се најде решение, ама си имаат други приоритети. Ни трупнаа бетон на место на зеленило и дрвца и ќе си уживаме во грдотијата сега. А уствари може да се сврти работата од црно на бело со скоро никаков денар вложен, постави некој натпис платно печатено во димензии на целата “зграда“ со сите броеви за донации за луѓе кои им требаат средства за финансии и нека се ажурира на две недели. Ќе ти донира и раја на Пиволенд што дошла, ќе ти донираат луѓе на пауза што излегле на работа преку ден, ќе ти донира и странец што му останал кредит на мак број а треба да напушта држава. Барем правиме нешто корисно, не го трошиме воздухов во ова мртво место залудно. Ама никој нема време за вакви работи, дај да збориме за референдумот и за датумот за Еу.

1662595301434.png

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.683
Поени од реакции
31.641
Посоодветно нема за денов празнично .... Вие,шушумиги едни !!!! ....

,,,i sho ti trebashe ovoa :pos: ,,,a taman sakav da go chestitam praznikot,,,,:(
Автоматски споено мислење:

,,,,tuku,,, Chestitit praznik Makedonijo,,,za mnogu godini,,,:oeoeoe:

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Кајги...
Се прашувам дали овие нашиве новинари што толку се засекираа за здравјето на кралицата Елизабета воопшто се запрашале за здрвајето на некој нивен близок, на пријател или на бездомниците во државава.Бар на денешниов ден за проблемите на нашите сограѓани треба повеќе да се пишува.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.658
Поени од реакции
37.618
Кајг,
по повод празникот на независна Македонија, прославата е толку анемична, посетеноста ,,со сила убајна", одбрани песни можеби не се толку лоши, колку што е лоша изведбата, исто како што се самите организатори на чело со ќурката присутни на нешто што не е нивно, оти тие се кумови на Северна Македонија, најмалку заслужуваат да бидат тука, празник на независна Македонија,

IMG_20220908_201255.jpg

а ќуркава вели ,,празник на Северна Македонија", а бе иди дома кој те избра за премиер, народот сигурно Не,

IMG_20220908_202802.jpg

...затоа сте таму присутни двајца без тројца меѓусебни партиски дупелизачи, аман бе кажете ,,Македонија" дома сте, нема херпес да фатите!
...наша држава, наша земја, наши граѓани и граѓанки, таков настан организиран за шака луѓе, без веселба, без радост без вистински дух на народот.
П.С.
... замислите до колку сме забегани, да македонската култна песна ,,Неправда" сега ја испеја дел на албански, не ми се верува ејјјј! :facepalm:

Да живее Македонија, барем си независна во моето срце! :oeoeoe:

Последно уредено:
Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.782
Поени од реакции
9.712
"Florian is an unusual character, a young man, isolated and on the verge of being autistic, who simply wants to share and spread happiness. He doesn’t play by the rules of modern urban society because he lives in his own detached world. And despite his good intentions he keeps overstepping boundaries causing friction and rejection. At its heart this is the story about conflicting energies and colliding mind sets, which creates the dark undertone in the trilogy. Florian wants the whole world to be happy — but the world is not ready for him. "

- Quote from directors, Bjoern, Felix & Alex.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.170
Поени од реакции
10.138
Драга, драгче

не можам да се изнасмеам на сите што ја споделуваат Бетка на инста и фејс со RIP, тажни смајленца и срцепарателни говори.
Што ви е бе луѓе? Кој кур ви е?

У реду е да имаш емпатија, али дај не ме јебете дека сочувствувате со Британија и кралската фамилија што ја загубиле Бетка на 96 години.

Моите две баби заедно не живееа 96 години, ЗАЕДНО.
Лани изгубив другар на 22 години, во цут на младоста, со цел живот пред него, здрав-прав и го снема. Млади луѓе секојдневно гинат од срањава што ги живееме во земјава. Никој не се потресува за тоа, ама ќе жали за кралица што се наживеала и што во текот на својот живот изнапљачкала еден куп држави за да нејзините потомци до 20 колено живеат боговски живот. Многу жално.

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.161
Поени од реакции
27.793
Драга,

далечниот 27 Maј 1977, Секс Пистолс доста убава песна извадија :love:

Чудна коинциденција со денешниов датум :icon_mrgr: