Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.519
Поени од реакции
18.363
Да ми го исмева и малтретира некој детето нема да имам обзир ни дали се работело за некое малолетно дете, има и "детето" и родителите што не си го воспитале гомното нивно има мамата нивна заедно да платат и не би имал за тоа ни трошка совест. Моено плаче ко ќе види мртва мравка, и ме кара кога некогаш ненамерно ќе утнам ѓубрето и го фрлам покрај кантата, мери 1000 пати пред да каже било кој збор, најмалку што треба секој да направи со своето дете за да би било ова понормално место.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.185
Поени од реакции
10.196
Што дијагноза имаат оние што плачеле за краЉицата?
Дијагноза: убава е, ама постира слики од кралицата Елизабета :unsure:

3 слики поставени oд исто лице, сите пред 19 саати. Д фак грл, д фак с вронг вит ју?

FE5A000D-56D8-498F-B75F-464A3389D11E.jpeg

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Едно време верував дека жените кога би биле на власт во државава работите би биле подобри.Ама Мира Дизел,Катица и двете грации и сега оваа Славјанка ме демантираа во старт.Оваа последнава ќе праела воен сојуз со Албанија и Косово.Добро бе има ли крај на понижувањава,на вазалствово на саможивноста?Не заслужуваме држава.Каков 8 септември какви бакрачи.

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Драга,
Колку ми е тажен животот во месеците кога не го слушам славејчето. Навикната сум во пролетните месеци до средината на јули да седам на балкон во ноќта и да му се воодушевувам на прекрасната музика која ја произведува. Некако ми буди оптимизам, надеж, среќа. Некогаш кога не сум на работа прва смена, буквално на балкон ја минувам ноќта, зошто знам дека ќе замине за брзо во летото. Еве веќе два месеци го нема и не можам да опишам колку ми недостасува. Ајде, трпение ќе дојде нова пролет, ќе се врати и ќе ми ги исполнува ноќите со надеж.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.682
Поени од реакции
37.666
michelle-pfeiffer-milk.gif PettyOrderlyKakarikis-size_restricted.gif

Kajg,
rekoa deka mlekoto ke poskapi i naednash udri promaja od trchanjeto na lugjeto i mlekoto go snema od raftovite na marketite, ni krava mozhe da se chuva reducirano e odgleduvanjeto poradi nejzinite prdezhi oti ja zagaduvale sredinata so metan, shto ke se pravi? :toe:

Последно уредено:
Член од
23 мај 2013
Мислења
2.437
Поени од реакции
5.900
Јас легнат, прозорот отворен, полна месечина, а нејзините зраци врз мојата перница…се гледаме двајцата и си размислувам.

Би ме скршило ако овој живот нема значење и да испадне онака како што рекол Ками дека од заебанција сме тука на светов.

Пишувајќи го ова, месечината се сокри.

Kajgana Shop

На врв Bottom