Драга Кајгана (виртуелен дневник)

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.819
Поени од реакции
21.446
Драа

Хахаааа ја и висење на форум :vozbud:
Ја, за 8 године 1700 мислења хахааа
И тој пола у музику, добру музику.

А мој однос сс домашни,блискост,слогајугомагнат и слични битни работе.,посакују му га на сфакога нормалнога човека.
Дивајн моментс,блесинг слирит,лаф и хепинес!

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.405
khm, feeling personally attacked
во моментов Византиецот на врвот на гласните жици (некаде во Стразбур) заедно со Проески:
"И не знам зошто да станам,
зар таа соба за тага гледа на ЗАПАДНА СТРАНА!"
#Чекори #Што #Тежат #Ко #Олово
На адреса стара. #Своештина

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Знам дека имаш бебе, али немора секој ден по 4ипол саати да му правиш ООО-о-ОО-о-ОО гучи гучи гучи гучи.

Месец ипол е, поглупо е од тебе. Џабе завиваш ко вол ти ебам магарето.

А и голем курац у газ за газдата шо не ми даде да бушам да ставам клима, зградата била "енергетски ефикасна". :гик::unsure: Звучната изолација е ко албански курварлк, соби одделечни со чаршафи наречени ѕидови.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.523
Поени од реакции
37.375
Кајг,
го завршив успешно едниот замислен уметнички проект ќе ти напишам понатаму за резултатот, вториот проект докажав дека не сум зависна од постирање кај тебе!:pipi:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Abe da ne ti dojde moment vo zivotot da ti treba nekoj dokument od Makedonija.. Toa kletva e nenormalna.
Ako mi treba of druga drzava neso - odam na internet i sreduvam se.
Ama od makedonija mi treba da
* napisam polmonostvo
* da go odnesam vo ambasada za da go nostrificirast
* Da go pratam po dhl ($180+tax ako pomislish neso da pratish)
* Da OBJAVAM VO SLUZBEN FUCKING VESNIK deka ijam izgubeno dokument. Iako go nemam izgubeno i mi treba samo kopija, ama moram da lazam poso takva e procedurata....
* coekot so polmonostvo da podnese baranje
* da uplati vo banka + taksena markica (ne mozea po tel da kazat transakcijski broh poso MNOGU BROJKI SE)
* da otide da gi podigne dokumenti
* da gi prevede i notifocira
* da dobie pecat of institucija
* da mi gi pratat po dhl

Uste slika od na majka mi pickata so ne sakaa, da vidat od kaj ijam izlezeno...

Im kazuvam na luge tuka situacija nikoj ne moze da razbere so kur e sluzben vesnik i od so maka treba da objavam...

"dO YoU evEr mIsS MaCedOniA"
... Do I look like I miss hell????

E toa draga se desava. Polesno ke mi bese da dojdam u mk

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
^
Што да очекуваш од држава каде што службен маил служи само за креирање фејзбук акаунт?

п.с

Извод од Матична книга на родени НЕ постар од 6 месеци.
Пошто е општо познато дека матичниот број се менува секој 6 месеци.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Интересно би било да му праќаш shit pic на луѓето на инстаграм што ги снимаат и сликаат нивните доручеци, ручеци, вечери. Слично ко dick pic и сл. појави. Јас ќе го спроведам shit pic

Член од
15 август 2021
Мислења
115
Поени од реакции
384
Драгче, уште чекам разврска од судењето меѓу Џони Деп и Амбер амебата.
Џони Деп Деп Деп
Џони Џони Деп Деп Деп <3

Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.014
Поени од реакции
4.074
Драга

Ми текна на една срцепарателна приказна која морам да ја споделам со моите драги кајганџии... Ако сте сензитивни престанете да читате.

Во некое мало село покрај кое имало голема река си живеел еден Мал Кур. Малиот Кур бил кочијаш, имал свој коњ и своја кочија и во неа по цел ден ги превезувал останатите големи курови. Сите жители на селото т.е. останатите курови били многу злобни спрема Малиот Кур, многу често го понижувале и вреѓале додека ги возел, а неретко му удирале и чврги. На Малиот Кур му дошло преку глава и решил да се НАПУМПА. Зел пумпа за пенис и се пумпал, се пумпал, се пумпал и на крај пукнал како балон од мастика. И толку било од него, за жал Малиот Кур го немало повеќе и веќе никој не превезувал патници со кочија, сите оделе пешки...

Поента на приказната:
Боље да имаш и МАЛ КУР, отколку НИКАКОВ!

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.269
Поени од реакции
2.024
Ич нејќам кога некој што не ме познава носи заклучоци за мене и моите знаења и способности.
Ама, многу сакам да му покажам дека греши и да го натерам да се покае.Да го избришам подот со него. :uzi:

Хинт за други што прават вака.
Не им правете ова на луѓе кои се овни во хороскоп.На никого де, ама посебно не на овни.
Опасни сме. :sneaky:

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
ДК,

Патешествиево од Магде ме потсети на моето од пред неколку недели, само моето со една од нашите мили банки.

Не сакаа да признаат полномошно дадено на нотар, требало да се пополни нивно (ама ова муабет на локалната експозитура, оти толку им се работи). Long story short, искинав нерви, ми закочија се, и после неколкудневни заеабанции и малтретирања налетав на писмен менаџер од нивна страна со кој завршивме работа во еден саат. Дебилите беа спремни да ме натераат да фаќам летови и да спичкам еден куп пари, само и само да не се помрднат.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.425
Поени од реакции
9.759
ako na nekoj mu e dosadno vo zivotot, pisete na twitter i/ili reddit
#swedengate
thank me later hhh :ROFLMAO:

p.s. so ogled na trend na ceni na hrana, ima dobri sansi da se prosiri