Драга Кајгана (виртуелен дневник)

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Што би рекле женските прв пат снег гледам. :pos: :pos: :pos:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Не познавам човек кој го бираше пијаницава...

Polish_20220228_001054844.png

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.861
Поени од реакции
6.478
Замисли бе, од сите професии на светот да застаниш и да си речиш:
- решив да станам филозоф.

Like, имаш ум да му туриш на сите (echt jetzt? :ROFLMAO:), ама ти самиот незнајш кај тераш. И додека другите стануваат Доктори, Сестри, Инженери, Информатичари, Механичари, Трговци, Продавачи, Уметници, Банкари and so on ти уште си седиш во Битола и highlight на секојдневието ти е сајбер булинг на 2 до 3 ултра конзервативни, Грујо-Уште-Влажни-Пизда членки. Работа немаш, ама време за 10 илјади профили yes, please.
Профил - маж, 1.60 см, набиен со сало во мево, тинејџерски мозолчиња на лицето - на 30ет годишна возраст. Прогнозис - very bad, oh so very bad, indeed.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.351
Поени од реакции
5.731
Драга Кајгана,

Да си ги смениш пубертлиите што ти ги водат социјалните медиуми и да не се понашаат како напалени мајмуни на обични прашања за тоа кога би бил форумот повторно активен.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Член од
31 јануари 2022
Мислења
377
Поени од реакции
995
И Сергеј Варошлија одлучил да им удри санкции на Русија. Немало да пиел водка, немало да јаде руска салата и немало да се вози во Лада. Единствено уште името го заебава. Ама еве му мој предлог, би можел да си го промени во Сер Геј (Sir Gay). Поооо колку европски звучи ова.

Член од
26 февруари 2022
Мислења
72
Поени од реакции
125
Драга Кајгана.

Лежам на креветот со книга од Ана Комнина и се самоиспитувам. Денеска имав само една илуминација, обично имам по 3-4 дневно и сите ги запишувам во Драга Кајгана. Кога бев мал мајка ми се грижеше за мене, затоа што татко ми беше пијаница, па затоа сум малку посензитивен од другите мажи. Вчера видов две цицлести Германки и бев многу блиску да ги ебам, јас бев oд едната страна на улицата, тие од другата, само 5-6 метри ме делеа од првиот секс.

Кога бев Америка исто имав шанса еднаш да ебам нешто, ама ми се изјалови, но никогаш не е касно, сега имам 27 години, до 30 сигурно ќе го скршам мразот. Ако не ми успее да ебам нешто до 30, ќе и побарам на другарка ми @Corvus . Вистина е малку грдичка, ама beggars can't be choosers.

Толку засега, одам да ја пречитам Ана Комнина, ако ми дојде да се отворам повторно ќе споделам. Знам дека сите уживате да ме читате.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.861
Поени од реакции
6.478
Кој психопат боже мој, ги памти сите мои постови овде. Пооо каква ли импресија сум оставил. :ROFLMAO:

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.191
Поени од реакции
10.210
Темава од интересна за читање ради одредени луѓенца кои делеа искуства и животни приказни стана неинтересна ради други луѓе со дневно-политички објави, просеравања и некреативни мисли. Само кажувам.

Член од
31 јануари 2022
Мислења
377
Поени од реакции
995
Нешто ми текна, го имав прочитано пред неколку години, шо вика еден... во светот едино повеќе селани има од Кинези.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom