Драга Кајгана (виртуелен дневник)

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.671
Ајде добро утро. Денес ден за ебење упувани самобендисани комуњари. Денес ден да си добијат по муцка и сељачко крило и лажна скопска “интелектуала”. Од денес сите комуњарски лжови и директорчиња со средно фризерско да почнат да се тресат од страв за сите пиздарии овие 5 години. Ајде уште од сабајле да и се пресуди на таа гнсна партија да престане да постои еднаш за секогаш.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Од сабајле... сите преку ред у продавница,секој вози кај кур сака,маска ако му текне на ташакот или носот избацен и дреме у ред ...

И шо е ова цитирање у ДК

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.506
Поени од реакции
2.181
Драга и поштована краљице Клеопатра,

How much longer 'til I hit the ground? Што би рекле Анатема.

Ал добро, барем купив карта за Пласибо. Многу далеку е јули, дем ит. Чекам да излезат во продажба карти за Swallow the Sun па да живнам троа.

Среќна куќна слава на сите луѓе од металска и готичарска вероисповед. Да имав стаено вакцина ќе отидев вечер у БКЦ бар на пример, ал јбг сеа.

Keep the horns up!

Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.014
Поени од реакции
4.074
Го обожавам денешниот ден.
И тоа само поради една единствена причина, во тиквите наоѓам утеха дека не сум единствениот безживотен тркалезен објект со лажна насмевка...

Maksimot

Психијатриски случај
Член од
28 јули 2021
Мислења
277
Поени од реакции
290
ДК, откако партијата на Докторот и партијата на Професорот го имаат мнозинството во советот, високи функционери од Скопје од партијата на Професорот почнаа да дежураат по чајџилница во Гостивар.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.356
Поени од реакции
38.613
Фејсбук ми даде опомена поради коментар. Се жалев, ме одбијаа, пак се жалев и по втор пат ме одбијаа. Ми пратија сега некој независен "Oversight Board" да решил дали коментарот бил адекватен за јавна социјална мрежа. Еве ме пополнувам формулар со некој код, ќе ја туркам работата до крај.

Иначе коментарот беше "I hope you both die" на млад брачен пар кој сврза еден куп кибрити со ластик, стави јајце одгоре, и 15 минути дискутираа и филозофираа пред да ги запалат чкорчињата. Сите се согласија со мене, не случајно собрав 2к лајкови.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom