Драга Кајгана (виртуелен дневник)

O

onefifty

Гостин
Иако си бегам наредна година за Германија, многу ме радува ова што се деси вечерва, не дека верувам дека ќе биде боље, со Мицко неверувам нешто да биде боље али бар сељачкиов клан со извитоперени криминалци нема да го гледам веќе.

Член од
1 ноември 2021
Мислења
158
Поени од реакции
328
Еден ден сите се страсни навивачи на фудбал, ракомет, другиот ден сите се големи патриоти, третиот сите политички аналитичари... зависи што е во мода по социјални мрежи. Браво, секоја чест.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Некад кликну Save File... отвору нов фолдер и тамо сачувам.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
698
Поени од реакции
2.283
Мало појаснување до членот погоре: Кога станува збор за Легенда, тоа е само верување кое се пренесува со генерации и за кое не постојат никакви докази дека е вистина.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.720
Сфи ви што играте седамнаес лишчиња за по 20 ден. дваес осам пара за добифку од по стотриес иљаде и ве чекамо по пола саат на шалтер у кладионицу...
НИКАД ДА НЕ ФАТИТЕ!!!

Член од
7 август 2011
Мислења
4.959
Поени од реакции
15.182
Денес излегов во 7:45, дома се вратив во 23:15. Мразам работни состаноци во кафичи со кујна, т.н. лаунџ барови. Кога ги закажуваш личи примамливо, пошто си викаш еј таман дур трае состаноков ќе се најадам, па ќе утепам и работа и јадење во едно. На крај испаѓа обратно, прво јадеш, па работиш и си изгубил дупло повеќе време него што првично си планирал.
Викендов ја гледав ,,Мојот маж" во драмски по текст на Румена Бужаровска, а режија на Нела Витошевиќ. Брутална претстава, пак се изнаплакавме, иако овој пат девојка ми почна да плаче на првиот збор од претставата :ROFLMAO: cant top that. Ретко ми се свиѓаат претстави во нашиве театри, па две по ред е џекпот. Секоја чест за Нела, експериментира со стилот и за мене барем е полн погодок. Екипата страшна. Одлична глума од сите, Сара Климовска и Исмет Шабановиќ глумеа во двете, и во двете перфектно си изиграа. Особено Сара, со оглед на тоа што женските улоги беа носечки во двете претстави. И останатиот дел од екипата перфектно одигра, се гледа дека освен професионално, и емотнивно се вложуваат во улогите. Маестрални. Препорачувам на сите. А уствари треба да проверам дали има и тема за театар на форумов, ако има супер би било да се активира.

Kajgana Shop

На врв Bottom