Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Драга

Знаеш шо не ми се сфиѓа у бомбиве?
Шо Заев на почеток не вика "Previously on the bombs.."
И да дадат кратка сумација шо се дешавало, шо кажале у бомбите и сите реакции шо следувале после...
Да бидам у тек коа неам време, ко оваа недела на пример...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

IF YOU GOT THE POISON.... I GOT THE FUCKIN REMEDY !!

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

се надевам еден ден некој како Урко така поголем ќе го начека Протуѓер и ќе му покаже како е да го добиеш се она што на друг му го посакуваш. Какво копиле ...

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.155
Поени од реакции
8.133
Дислокација на рамо, 3 недели имобилизирано, до 8 недели без потешка физичка активност.
Иако не тренирам повеќе, најверојатно ќе треба да го баталам фудбалот, не знам како ќе можам да издржам да не застанам на гол в маало барем.
Надополнато на тоа учење плус сите испити со пишување, не знам како тоа ќе се изведе.
И плус апсолвентската забава за две недели...
Све у курац, има веројатност да се скренам од нерви шукурац бајо мој, убили боговог бога у мени :(

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Ти ебам бугарите глупи една ебана навигација што не можете да ја разберете.Абе душата да ви ја изнаебам проста глупа.Уф вријам жута.Саат време иде 2 километра , и на секои 20 метра утиња. дсјакдасјкдсајкакјдасјкадсјк на хероин ќе заглавам ако продужам со вакви да се расправам.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.115
Поени од реакции
75.018
Скренав со ситуацијава во државава и дефинитивно кренав раце, се осеќам ко малката бухтичка :Кезец:

Имаме еден другар (т.е. повеќе фаци во друштово, ама овој е единствен од ваков тип :D) кој ич не се замара со ситуацијава, си живее во свој замислен свет и си ужива. Толку е вон реалноста што пред некои избори тврдеше дека ќе тепала трета партија :sekc:
Додека сите се караат за бомбиве, за протестиве, за терористичкиот напад, за смената на брклата, типот си гледа лајв стриминг од некое инѕирско реалити шоу ПАРОВИ :kruna:
Не напна дека не сме трчале ич на баскет, подобро ќе си одел да гледа парови :ljubove:
И тука ја дознавме целата приказна...
Значи како можеш да не ја знаеш Маца Дискреција? Босанска курва...
Или Тијана Ајфон :pijani: Добра е таа, ама плитка била во мозокот :icon_mrgr:
Гастоз откако влегол во шоуто три издупил за месец дена :icon_mrgr:
http://folkoteka.org/parovi-gastoz-se-seksao-sa-macom-a-matora-i-ruzica-se-pobile-slike/
Гастоз се сексао за мацом.
Ostatak što smo čuli bilo je samo:

– šljap šljap šljap
– sranje, ne mogu da svršim
– ah ah ah ah
– šljap šljap šljap

Маца дискреција не може да се обузда:
http://www.srbijadanas.com/clanak/ne-moze-da-se-obuzda-maca-diskrecija-hvata-marka-za-penis-video-24-03-2015
Podsetimo, Marko i Ema Lapin su ušli u rijaliti odvojeno i krili su da su u vezi, ali pevačica je pevačica u trenutku ljubomore, jer se menadžer pipkao sa starletama, priznala da ga voli i da su u vezi.

Не требаше да го потценам шоуво на почетоков, плус другаров рече ништо не било местено :)icon_lol::icon_lol::icon_lol:) се до моментот кога му ги украле гласовите на Гастоз и типот паднал во депресија. Пошто цела Македонија и Србија за Гастоз гласале, немало шанси да била некоја друга пред него :icon_mrgr:

ДРОГАААААААААААААААААА...

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Толку Кајге, го ликвидирав пола факултет. Не луѓето, предметите. :D
Ок, ми остана еден колоквиум смрден кај една стара професорка шо не ме остава да го полагам сега, а за јунска и за септемвриска нема да сум тука.
ОДАМ УСА KAYGANO! :kezec:

:oleee:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Разговор помеѓу Гордана Јанкулоска и Мартин Протугер

МП: Овој Латас ќе го убијам еден ден еве ја ти кажувам ако е мртов ја сум, треба бе едно десетина луѓе да се убијат во државава за да биде као што треба, после ќе каже не работел за служба српска, како не работи. Му реков еднаш не може никого да разубедиме дека не работиш за српска служба, пошо српска агенда тераш овдека и тоа е
Ајде да видиме Драгче кучево дали ќе лае пак како да има јадено живо месо.

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Дк,

Кога ќе видам кој стигнал да биде модератор на форумов ..

H

HoT IcE

Гостин
Испити полуспремни, до 28ми има време.
Пари спремни, деновиве ќе се чекира карта.
Малта хир ај кам.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Драга,

се е политика. И ѓонов на патикиве ми мириса на партија.
Само да не заврне денес. Сакав да прошетам да си земам кратки. Еден пар ми остана, и тие ми се тесни. Коа почнав да правам чучњеви со голема килажа не очекував толку да ми се подујат.
Нема везе, некој ми кажа дека сум имал убави нозе. Ќе му верувам.
Од друга страна, одбив понуда за работа. Ништо сериозно, не у моја струка и без никакви ветувања за градење кариера. А сакав да работам летово. Само што лани работев две работи 5 месеци баш за да отидам бар 5-6 дена на одмор. Е сеа, овие ги прашав, немале да можат ни 2 дена да ми спојат за викенд да направат. За 200 евра. Шо му ебем матер. Вода неам видено одамна.
Него, што се тиче личен живот, уште неам LSD пробано. А сакам, док сум млад.
Незнам ни кај да побарам у моментов, сите што ги знаев и се бавеа со такви работи нит трава имаат у моментов.
Не сум наркоман, мајќе ми, само љубопитен. И ми е многу, многу досадно.
Ќе симнам некој албум сега да преслушам. Последен на James Blunt го симнав по грешка од неки руски торент сајт, и незнаев ни дека негов албум слушам доека не заврши. Нема да лажам, добар беше албумот. Никад не очекував дека тоа за James Blunt ќе го кажам.

Kajgana Shop

На врв Bottom