Драга Кајгана (виртуелен дневник)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Море рече и по една недела ја оградија фонтаната за изградба. Инаку муабетот негов беше фонтаната да се помини со булдожер и на нејзино место споменик од Ченто, затоа што и плоштадот се вика така. Имаше и друг муабет во врска на таа тема ама беше искажан во доверба и не би сега тука ова она.

Си видов сандалчина во Пеко 3000 денари Made in Albania ама се шиени со конец тутунски се познава квалитетно нешто, малку имаше мрчење ова она ама дадов до знаење ако не се прави потврда за рати имам намера во кеш да ги земам :icon_lol:. А. вика такви сме биле по карактер пари да ни земел некој нема шанси :icon_lol:.

Ја пуштија субвенцијата за тутунот, ако не садам и јас ќе се опарам :icon_lol:.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Да бев англиски писател од 17 век, псевдонимот ќе ми беше Мендерес Кучи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ех времиња кога имавме македонски музички ѕвезди што имаа песни, спотови, и беа познати до толку за да ги има на ТВ реклами..а сега ни музика,ни реклами, ни македонска продукција

:roker:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Чудни се луѓето. Дволични се кон тебе, лоши се кон тебе, те користат........... и кога конечно и на тебе ќе ти пукне филмот и ќе станеш полош од нив, те прашуваат што ти стана.

Лет дем брн:motorce:

Последно уредено:

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
DK,
Zasto lugeto mora da kazuvaat se odokolu? Demek nie prosti sme? :kafence:

Член од
20 јануари 2015
Мислења
309
Поени од реакции
609
Драга, не е можно колку глуп мачор имам, само корпи јади од мачките :pos:. Вчера пред да одам в продавница го гледам во двор се врткаше околу една мачка и ко се вратив од продавница го гледам настрана лежи сам партал напраен :pos:.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Денес, чудо едно,бев во Завод...пу-пу, по ново Агенција за вработување или евиденција на невработени,така некако
кога таму,на шалтер бр.4 .... „оставка“ чека со раб.книшка во рака да се пријави, а под мишка списание-неделник,
не било кој туку Огласник М. и тоа свртен на страна: нудам работа,барам овчар - сместување и храна обезбедено.

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Миљон луѓе испогинаа у Непал, психопатите од фиром се чекираат дека се safe, затоа не не бива, затоа ни треба еден таков земјотрес и на нас и еден метеор успат да ни ебе матер. :tapp:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Баталете вие вакви работи, кажете дали Хорхе беше marked safe during the Nepal eartquake,May 12.

Kajgana Shop

На врв Bottom