Драга Кајгана (виртуелен дневник)

InStealth

Лабаво лавабо
Член од
10 февруари 2015
Мислења
221
Поени од реакции
560
Д.К

Платив сокче цедевита со дебела цевка 70ден и сега немам пари за карта :confused:

#долевлада

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Кеј,

ЈУВЕ мора да тепа па што сака нека биде пошто тој момент го чекам да играат во финала веќе ехеееееееееееееј колку време. јесте добар тим е Реал ама чекај малку старата дама се врати и тако џе да мора да се тепа вечерва. :cujte::ojeaa:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Последен ден со голема коса. Последен пат кога ја скратив летав од работа. Сега може само од дома да ме избркаат. Ја спремам машинкава за шумава на лицето. Ако се појавам вака во јавност има да ме уапсат како муџахедин.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Кеј,

Моли бога да немам рак... :confused: Се надевам утре ќе ми кажат дека е нешто сосема друго... Само да знаеш ја сум шупак денеска што не отидов на лекар ама ај...утре ќе одам.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.516
Драга,

Бидејќи форумов со дел од администрацијава ептен ми наликува на моменталната состојба во државава, го чекам денот кога ќе паднат оставки и тука ;) Банов ме потсети на времето кантер кога игравме по сервери, ако ставиш име кое го има некој близок на админите одма бан се јадеше, овде чунки и каков аватар ќе имаш треба да се мислиш o_O, заглавиле некои луѓе во пубертет!

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Уште 4 мин одиме во ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.569
Поени од реакции
29.167
Црнец да ве ебе сите што го лажевте Пеџа да се бричи. На ништо не личи без брада. Башка шо ради брадата го дружевме, нели мора 25% по рамковен да имаш такви у друштво.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Кеј,

Го изгледав сеа последниов дел на Fast and Furious и комотно можам да кажам дека филмов е класичен шит.Дно дна.Ама кога дојдоа последните пет минути и почнаа да се редат сликите од минатите филмови сфатив дека имам израснато со него.Првиот дел го гледав бог знае кога на видео касета изнајмена од видеотекана у бисер карши скалите доле што беше.Од тогаш идол ми стана Брајан.Ептен си го почитувам човеков.Од што го поштувам толку многу и што имам толку јака слика за него немам гледано друг филм со него за да не си срушам филм.Како што течеше песната така и ми дојде и говорот што го држеше Вин Дизел за него по неговата смрт.У пичку матер залипав ко мало дете,почивај во мир пријателе.Ваквите луѓе живеат вечно. It's never goodbye

Kajgana Shop

На врв Bottom