Драга Кајгана (виртуелен дневник)

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.735
Поени од реакции
4.485
Кое е вашето мислење на тема абортус?

Абортусот за мене е многу тешка тема.

Од една страна го поддржувам пошто убива деца, но од друга страна сум против бидејќи им дава избор на жените.

:pos::pos::pos::place: (Последново смајли е дека ми течат солзи од смеење не дека ми е жал)

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.735
Поени од реакции
4.485
ДК

Линков го постирам за дечкото што викаше никаде не можело да се плаќа со Биткои и дека биткоинот не бил валута. :pos: :pos: :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Оглас и прво интервју:
Потребни квалификации набројани 5-6, работно време 9-17 часот, викенд слободен, годишен одмор 6 недели, плата толку и толку е од старт. Изгледа атрактивно.

Второ интервју:
Тој што ти правеше прво интервју заборави да ти каже и дека е потребно да знаеш и уште 10 други работи кои не се наведени.
Аха зошто да бараме двајца кога може еден да работи.
Можно да се оди и на службено патување, сабота е работна во првата година и се работи за бруто плата.

Фала, чао и пријатно.

Па кажи од сам старт бе. Вака само некој ептен очаен ќе прифати работа со менување услови и оние што навистина вредат ќе се откажат.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.957
Поени од реакции
8.141
ДК,

ФАКТ 1: не може во форумот да се отворат добри теми колку што членовите се способни со незапирлива политика да ги упропастат и затворат.

ФАКТ 2: во денешната ковид статистика на починати ги прочитав иницијалите на нашиот драг, сакан и ценет премиер, па се уплашив дека нешто лошо му се случило. Ама без гајле, не бил тој, се е под контрола.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.441
Поени од реакции
18.426
Драга бе, ем шуто, ем рогато, ем се боде, ем магистер :D

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.393
Поени од реакции
5.758
Аххх колку би сакал да сум дрзок, безобразен, да можам да отерам некој кај што му е местото...не можам и ми смета тоа.
Изгледа моиве погрешно ме воспитале за овој народ тука.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Има ли семафор во европскава метропола што не е опседнат од ѓупци? И вие пари што им давате исто такво сте :гомце:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Драгице,

Остај Њабри/Габру, ај кажи ми за Котиворијанец!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349

БИГ.
ФАКИНГ.
МУД.

Еј, ептен ме радуваат вакви успеси.

Ама се гледа дека не е до мене само, едноставно зрачи форумов со ваква енергија.

Не постојат навреди и поделби, едноставно сите се зафркаваат меѓу себе, сите се лајкаат, сите шераат што им текнало импулсивно во моментот, летаат слики, видеа, постови, луѓе што не го посетуваат фудбалскиот форум се појавуваат да се израдуваат, вчера некои се хејтале за тоа дали Џолеон Лескот бил преценет или не, а денеска ги гледаш се лајкаат и срцкаат.

Ептен ме радува ваква позитива, адреналин е hell of a drug.

Kajgana Shop

На врв Bottom