Драга Кајгана (виртуелен дневник)

C

Castiel

Гостин
Кеј

Колку малоумен народ...страшно...напаѓајте се едни со други меѓу себе 3 ќе си користи.......И да утре ако дојде не дај боже нешто посеризони истите мачовци тука што се силеа и се за гагање по полиција со камења и насилство ќе бидат бранети од истите полицијци врз кои плукаа...Се надевам се горедеете самите со себе...Не заслужуваме ни држава ни ништо дур не научиме да се однесуваме како што треба..

Џ

ЏинЏер

Гостин
Вие што пред 2 дена посакувавте смрт за полицајци, среќни ли сте сега?

Не сме народ бе, стока сме. Сите до еден. Од највисокиот државен врв, до бездомниците што просат на улица. Сите до еден, без исклучок.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
На сите ни е јасно шо се дешаа. Само шо да праиме?

C

Castiel

Гостин
Кеј

Се надевам се гордеат тие што им посикуваа смрт и лошо на полицијата...Од таквите си патиме...

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
Сеуште си стојам на кажаното.
Usntitled.jpg

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
На паметниов ќе му се разјасни кога ќе му шета низ дома сечен.

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Нaлет и кoнцерт и све, мислaм сaмo нa дoмa и нa тoa шo се дешaвa. Некoлку души сме у Белгрaд, седиме и сите читaме нa телефoни штo се дешaвa. Демек ќе прoшетaвме, ќе се зезaвме.Нишo не ми се прaи више.
Грaницaтa јa зaтвoриле, изгледa преку Бугaријa ќе се врaќaме и тoa не знaеме кoгa..
Имa другaр сaмo сo личнa кaртa дoјден, aмбaсaдaтa секaкo, не рaбoти зa викенд.
Пoлитичaри, све нaјлoшo дa ве снaјде. Ве мрaзaм, гo вaдите нaјлoшoтo oд мене![DOUBLEPOST=1431188955][/DOUBLEPOST]Нaлет и кoнцерт и све, мислaм сaмo нa дoмa и нa тoa шo се дешaвa. Некoлку души сме у Белгрaд, седиме и сите читaме нa телефoни штo се дешaвa. Демек ќе прoшетaвме, ќе се зезaвме.Нишo не ми се прaи више.
Грaницaтa јa зaтвoриле, изгледa преку Бугaријa ќе се врaќaме и тoa не знaеме кoгa..
Имa другaр сaмo сo личнa кaртa дoјден, aмбaсaдaтa секaкo, не рaбoти зa викенд.
Пoлитичaри, све нaјлoшo дa ве снaјде. Ве мрaзaм, гo вaдите нaјлoшoтo oд мене!

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Незнам шо се дешава и не се осудувам да нагаѓам, ама крв да мочаат сите шо цел ден собираат лајкови на сметка на овај хорор.

А им се смеевме на дебилите во Австралија кога праеја селфија околу кафичот, кога имаше терористички напад.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Ми се плачи мајке ми... МИ СЕ ПЛАЧИ!

Мамицата мамина да ви ја е**м глупаци едни недоветни! Луѓе гинат бе не играчка. Гинат луѓе кој не ги познавам а се осеќам како да изгубив најблизок член, па не за џабе е овој цитат

'Смртта на секој човек ме намалува мене, бидејќи јас сум опфатен од човештвото. И затоа не прашувај за кого бијат камбаните; Тие бијат за тебе.'

СРАМ ДА ВИЕ ! 25 години едно арно не видов ни од едните ни од другите.. Ве боли вас таквото за нас бее еееј. Не сум политички ориентиран нити сакам да бидам ама овај идиотов не ни излезе да прогласи ден на жалост, цел ден го нема ејј а премиер е! Не ме интерсира дали е нечие сценарио кој го смислил, напрајл СИТЕ ДА ВЕ НЕМА ! пичка ли ви лепа материна неспособна крадачка.

Па овие партиски обоените кој гревчиња се бе СЛЕПЦИ.

Поради црни ОВЦИ дел кој беа скриени во луѓето кој протестираја мирољубиво со цвеќиња, гумени срциња, гушкање, Поради еден 5-6 души кој маваја по полиција ги оцрнивте сите.

Поради другите црни ОВЦИ кој маваја по студенти беа во полицијата ги испоплукаја овие кои загинаја денес...

Делете не, не заслужваме бе држава да имаме, едноставно сме мочковци, испрани мозоци и неспособни. Ќе глумиме демократија, слободоумни....

Кајги плаче ми се мајке ми :( Цела вечер си ја слушам

Со маки сум се родила - Вања Лазарова
....

Тоа е кајги, тоа е ебем ти живот..

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.968
Поени од реакции
25.565
Сеуште си стојам на кажаното, а и причините јасно ги нагласив.
Се повлекувам од дискусии затоа што за разлика од монструмите што тепаат и убиваат невини луѓе, луѓе кои ќе им згазнат на нерв, јас не сакам да предизвикувам негативни чувства кај поединци што не заслужиле.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.548
Поени од реакции
24.387
Мене ме интересира дали овие што протестираа против полициска бруталност утре или вечер ако протестираат во тоа плакатите ке вметнат нешто и од Куманово. Као божем стоп за полициска бруталност, наместо да пукаат нека им се приклучат, полицајци одете си дома, кого вие браните, не употребувајте прекумерна сила против терористиве и тие се луѓе и така нешто во тој стил.
После се чудам како овие емигрантите од западна европа кои тастатурата ја искршија од поддршка , сочувство и симпатии према демонстрантите кои исто посакуваат сите полицајци ( желки ) да умрат не најдоја за сходно да купат една авионска карта и да им се приклучат. Па не е западна европа преку триста мориња и планини. За неколку сати се тука. Дека им е за парите не верувам, таму тешки пари млатат. Да не не им даваат слободен ден од работа случајно? До толку се загрижени за државата и полициската бруталност па поважно им е да не ги избркаат од работа. Така да аплерирам , палете колата или седнувајте во тоа авионот и трк на кај дома. Секоја поддршка изразена преку тастатура од 1000 км далечина ја сметам за лицемерие и педерска работа( нека ме извинат педерите што ги ставам во иста група со ваквите борци за слобода и правда).

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Зборот шпекулација ми ја еба мајката последниве 24 часа

Kajgana Shop

На врв Bottom