Кајгана vintage, чин чирин чинк. Јас сум вашиот домаќин ДжВ а вие гледате кајгана vintage, се враќаме веднаш после краткиот џингл.
Во денешното, јубилејно, второ издание на Кајгана vintage серијалот чиј креатор, сценарист, домаќин, глуперда, лик без живот, дно од персона и шармантен водител сум јас, вашиот драг Джонтра Вохохохолта, ќе говориме за еден од најморничавите и најјезивите секс совети во историјата на сите совети.
Имено, во блиското минато еден член, да го наречеме рандом, во темите за љубов и секс побара совет како боље да мастурбира, еве да не бидам вулгарен пошто деца гледаат, односно како боље да дојде до свршениот чин таканаречен оргазам. Или како најубаво да му дојде убавото.
И сега се ова ќе беше нормално ако не се појавеше неговата екселенција, господинот Анчо, своевремено омразен член пошто беше стар (сеа е постар) и имаше несвојствени методи на комуникација и делување на форумов па така наидуваше на отпор од големата багра.
Што сакам да кажам, доаѓа Анчо и му вика на рандом членов дека он на времето сексуално општел со диња. Ебел диња бе. Тука беше детално објаснет чинот на онадување и припремање на тој грозоморен сексуален, ќе го наречам, злочин. Се што ти треба е топла диња и нож. Го отстрануваш тврдиот дел од овошјето, праиш простор за
џонсон, затвараш очи, и почнуваш. Сингер машина. цке цке цке цке цке.
Ухххх. Овој брутален начин на самозадоволување наиде на масовно повраќање, гадење, во голема мера и вреѓање на господинот Анчо и неговиот несекојдневен метод. Не знам што се случи со рандом ликот, дали го послуша или не, не ме ни интересира.
И све ова ќе беше нормално една од многуте језиви сцени што овој форум ги има доживеано да не се појавеше една нус појава. Имено, во обид да ги бутне сите граници на хуморот и бидувањето интересен, најверојатно без ничија консултација, со избрзана одлука, на еден 1ви јануари во периодот од 00:00 - 00:05 братот од фан клуб Милан
@Forza Milan!!! oдлучи својот ник да го промени во, кхм, @Дињата на Анчо. 365 дена мораше да се носи со ова бреме, со оваа непопуларна одлука, со оваа своја грешка за која не верувам дека некогаш си простил самиот на себе.
Можеби голем дел од вас заборавиле на овој детал, но сепак тука сум јас да ве потсетам а воедно и да се самозапрашам што кур ми е проблемот што памтам вакви работи.
До следното видување, искрено ваш, Џонтра Волта remastered version.