Драга Кајгана (виртуелен дневник)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Ај у курац, кој ќе го праќа Заев у Сомалија да преговара дека Александар е Сомалиец, дека лебот сомун е инспириран од античките сомалијци и дека кога некој кажува "А бе излезено беше цело друштво, Она беше со мали и ја" уствари нема никаква врска со Сомалија и дека сме отворени струмичкиот карневал да го чествуваме заедно со Сомалија :(

1601685867624.png

Член од
18 март 2019
Мислења
445
Поени од реакции
2.045
Колку сакам мистер президент УСА да го покоси коронава. Just for the meme.
Среќна сабота на сите што ја слават, не на Челзи ! :pijani:

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.746
Поени од реакции
4.512
ДК

Периодов си бев позитивно расположен ама деновиве се заебав. Технички ме заебаа одредени автори на книги и режисери на филмови :tapp: :tapp: :tapp:

П.С Немој да го гледате филмот Requiem for a Dream за книгиве ич не пишувам ќе си платам поштено пари за психијатар. :sick:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.182
Поени од реакции
13.820
Додека братучедка ми си искачаше ладно секоја вечер, јас и зборев на тетка ми дека опасно може да биде, а она ме убедуваше дека братучедка ми е голема и одговорна (моментално недела дена болна со температура). Тетка ми која исто така е одговорна, криела од татко ми дека ќерка и е болна од ковид, криела дека и она се тестирала и фино лепо си се поздравила со него на погребот кај баба ми, иако му е смртно лута и не сака да го види. Денес тетка ми примаше инфузија, ние преку трети лица дознавме дека се болни, моите со месеци што не излагаат од дома се сега скроз исплашени.

Ах да бев во Мк сегаааа......

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Дајте некое лајкче луѓе чисто онака плус да стасам до 14.000 ххехе
Еве ви и стимул плус ако ова мислење добие над 167 лајка утре ќе ја пишам третата буква од моето презиме ајде луѓеееееееее
Еве ви уште стимул плус да ви дадам по повод 14.000 ќе правам гивеавеј,ве очекуват големи изненадувања и награди една од тие ќе биде солени стапчиња од ЕТИ

Фолов,шер,субскрајб то мај(јуни,јули) кајгана ченел анд ју вил гет соме прити прити прити прити амазинг тхингс ххехехее

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Излегов да ги поздравам пријателите што трчаат денеска на маратонов. И од позиција на учесник, а и како гледач, ова несреќно грдо село подзаличува на град овој ден од годината. Маливе деца низ населбава растрчани по зеленилово, со кучиња....мирно...без бука на автомобили.
Би било убаво барем еден ден во годината да се запре сообраќајот, да вртат само автобуси и да не работат маркетите. Ниту нешто работиме, ниту пак гладни ќе останеме...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ало Битолска млекара, ало секаква млекара и јогуртара...

во иднина би ве замолил да не ставате `вакво` што би требало да ми го олесни отварањето на вашиот јогурт. Боље нека нема ништо барем нема да се нервирам и ќе си го отворам јогуртот со штемајс, штрафцигер, тесла, нож, пенкало, шајка, камен, дрво, клуч и сл. како и сега, 10 стотинки откако копиленцето ќе ми остане во рака при првото повлекување.

20201004_132001.jpg

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.423
Поени од реакции
5.843
Не знам каков ќе биде преостанатиов дел од годинава, но корона ситуацијата ми создаде таков chain of events што можам без никаков сомнеж да ја прогласам 2020 за најбедна досега. :unsure:

Би сакал и се надевам дека 2020 ќе тргне кон подобро и постов ќе ми служи како белег за лошите времиња кои поминале :)

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.858
Поени од реакции
17.603
Драга

Денеска мојата прва и единствена љубов слави 75 години. Клуб имал повржаност со нашата земја како во минатото, така и денеска преку грбот. За жал три четвртини од векот ги славиме во лошо расположение што поради реваншизмот од политичкиот врв, што поради функционерите кои го водат клубот. Како и да едно е најважно, “За други се навива, Партизан се сака!!!”

Kajgana Shop

На врв Bottom