Драга Кајгана (виртуелен дневник)

D

Deleted member 54216

Гостин
Сител :
Полицаецот ја отворил портата за една госпоѓа да достави писмо а толпата од СДСМ го искористила тоа да оди позади оградата.

ПИСМО
ПИСМО
ПИСМО

2015 година после Исус Христос
ПИСМОПИСМОПИСМОПИСМОПИСМОПИСМОПИСМОПИСМОПИСМО

C

Castiel

Гостин
Во ред е ...сфаќам и ги подржувам простестите...ама некои работи стварно не ми се јасно...Ко прво што им беше крив Темпл кафичот да го каменуваат? И како им помогнаа во простестот запалените контејнери? Башка што во кафичот имаше луѓе кој си пиеа кафе...што беа криви тие луѓе? Протест против насилство со насилство не иде....

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.033
Поени од реакции
12.728
Јас бев пред Темпл кога го каменуваа. На 5 метри од тебе некој да се бори буквално со полицијата, а ти да пиеш кафе и да глеаш фудбал и да сејш оптегнат ко на Сен Тропе да си, епа ќе му пукне филмот на секој. Седнати мажи три пати поголеми од мене на кафе а јас трчам и се дерам. Ебате државата ебате.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Се спремавме едно пет месеци по штабовите. Ги изучивме сите боречки вештини, учевме од најдобрите. Живевме за овој ден, да искочиме и да покажеме што научивме. Да ја превземеме власта насила оти на друг начин не можеме, премногу сте подобри од нас.
Ете признав и подобро ли ви е сега? Се осеќате ли многу поубаво? Ако супер, само тешете се со тоа. Мислите си вие само дека ова денес беше обид за присилно зимање на власта од страна на опозицијата. Само касно ќе биде кога ќе сватите дека ова денес не беше дело на опозицијата туку беше дело на македонскиот народ на кој му дојде преку глава од вас и на начинот што не третирате како ѓубре. Па и ѓубрето го третирам подобро од ова.
Само ме интересира дали ќе се однесуваа вака доколку наместо нас беа 2000 Албанци? Не, немаше да мрднат бидејќи се пички. Знаат да вратат само на своите, а на другите им ќутат.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.034
Поени од реакции
116.895
Добро, не значи дека треба да ги убијат тие луѓе што пиеле кафе, у реду е.

Иначе кајги, нешто лејм сум деновиве, не знам зошто... Се живо ме мрзи, дури и ме мрзи да ме мрзи.
Плановите за одмор лека полека се склопуваат. :zloo:

Требаше да одам на роденден кај помалиот братучед, али не отидов за да глеам Јуве-Реал и вујко ми ми пратил торта и и рекол на мајка ми ако не ја изедам вечерва сум педер најголем. :ROFLMAO: Каква клетва, со парче торта ме уценува. :D

И така ти викам Кајги, идам сеа да си ја догледам True detective, ептен се заразив.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.969
Поени од реакции
25.571
Киднапираат луѓе! Кај кого ќе пријавиш кога оној кој ја игра улогата на заштитник е од страната на криминалците?
Само здружено!

Криво ми е што не сум таму...

D

Deleted member 54216

Гостин
Со погледи што болат, не свртија грб со грб
Со зборови што печат, го купија твојот мир
Тивко тонеш, умртвен секој ден
Во студен гнев, помирен со судбината

Зборови отровни
Патишта неизодени
Осуден да бираш едно од двете зла

Ти не се осудуваш да размислуваш, се плашиш каде би те одвела мислата.
Ти не се осудуваш да дејствуваш, се плашиш од промена.

Рамнодушно гледаш на злото во нереален и лажлив свет
Нивните порази ги славиш, им се радуваш
Долго молчи твоето срце, кажи не на двете зла
Започнува од тебе животната промена

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Да се собереме пред ебани полициски станици, може?
Ноќва ќотек ќе јадат некои недолжни поради искомплексирани гомнари.
Да даде господ само со ладна земја да ве покриваат.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Околу 23 00, желките од МВР упаднале во читалната на Партизанска барајќи учесници во протестите. Направиле ршум, девојки студенти губеле свест, дечки студенти јаделе пендреци.
По блицкригот, сите затекнати студенти биле построени пред читалната за извесен специјалец колективно да ги испрашува кои од нив се демонстранти и да не лажат дека учат пошо никој не учел у 23:00.
Детали и снимки се надевам дека ќе има утре.
Право на секој е да биде индиферентен, ама браво.
Свака част.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.188
Поени од реакции
18.264
DK, Жими Куров...
Брутус е за жалење, ж.к.-ов.
Јуве победи, ми го убија цело расположение, ж.к-ов.
И така то.Проклети да се предавниците..Пијан сум, ж.к.-оф ама посвесен од Брутус и компанија.
Позз бајо, до конечна победа!

TheMessenger

Кодош
Член од
18 февруари 2012
Мислења
371
Поени од реакции
473
Кеј,
There's been an awakening. Have you felt it?
Настаниве почнав да ги гледам како трејлер на новата епизода на Star Wars, иако има уште 7 месеци до премиерата.
Rebels vs The Empire.
На.

Kajgana Shop

На врв Bottom