Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
25 август 2019
Мислења
265
Поени од реакции
501
Велат ако имаш желба, напиши ја и ќе ти се исполни. Alright, згодна, плава, висока и по можност џуси асс - што поскоро. Кајгана, фала однапред.
Шипки варени. Плус со коронава сеа, уф....

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајг,

Недела е, нормално дека ќе ти се вратам.
Знаеш, мислам дека не сум задоволен со тоа кај се наоѓам моментално у животов. Мислам дека треба да ми се дешаваат други, поинакви ствари.
Никад не сум знаел да го уживам моментот, вечно сум у исчекување, вечно го мислам тоа задутре шо доаѓа.
И после вечно под стрес. Епа нема како поинаку.

Како и да е, утре е понеделник. Цела нова недела за anxiety и стресови.
А да, чекам тотален локдаун. Коронава допрва ќе коси кај нас.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Кајчо,
кај нас не е како во Италија, сеште немаат официјално прогласено карантин ама се ближиме.
Во меѓувреме јас:
1584344406780.png

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.012
Гледам како целава планета ден за ден влегува во стенд-бај. Начинот на живот ни се менува. Календарски денеска требаше службено да отпатувам во Минхен -ништо. Имав планови за реновирање дома -ништо..и многу други планови сега се сведуваат на ништо.
Оптимист сум и се надевам дека што побрзо сите ќе се вратиме назад во колосек, а до тогаш храбро да издржиме.

Последно уредено:
D

dARK_ElementaL

Гостин
Драга, колку напиња ова со употреба на големи и мали букви. Зашто не напраат во јазиков да имаме само големи букви и да не се замараме уопште дали ќе погрешиме или не. И онака веќе ги пишуваме ,,малите" букви во форма на големи. Ко на пр. ако треба да се напише куќа ние пишуваме куќА Зашто да не се укинат малите букви целосно.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.032
ДК,
убаво ова работа од дома...кафенце, пивце, музиче...
Уште да си залепам знак „забрането пушење“, куќава ми е како како кладилница во Мралино...

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.499
Поени од реакции
37.334
Кајг,
на работа, паниката од инфекција од коронавирусот е од 08ч па до кај 13ч, со панично миење раце, носење ракавици, поставување на маски до пола очи, а потоа све се смирува, никој не го спомува коронавирусот, жива душа нема, ајде утре пак повторно во ист тајминг! :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom