Драа
Сфако куче и маче у лептокарију има сфоју историју и име.
Од мачке најглавна е Луда Мара,меѓу најстари ебачице у маало,сфаку сезону е трудна,и док е трудна ебе се како луда.Цела е црна и одерена,воли садомазо,очи су ву морбидно полузатворени,не се плаши ич и гребе кога стигне,а езиче ву е нон стоп надвор и ву течеф лиге спермасти.
Белчо и Снешко су браќа, едн е мутаф и прљаф а друг е глуф.
Маца е најлегенда и нон стоп мјаука за шунку, сс сфи се гали.Том е алфаш и се тепа сс сфите странци.Јагуар и брат му без име, главни су пред торбешку бурекџулниџу.Јагуар е најубаво маче у Скопје сто посто.Брат му е небитан.И они мрзиф симит како мене.
Кариран е луд и млад мачор,има страбизам,мноо е сладак и бушаф, ама ептен се плаши од људи,некад се понаша како на елезди.
Од кучиња Белка е најстара и најпаметна.Некад спие куде нас у магацин.Дечко, имате куче доле кај вецињатааа! Знам, треба да има : )
Она се плаши од сфе што сфети, од мобилни,жмигафци,канделабре,а наише од громови.Тресе се од стра, едн чика гу кљука сс дијазепам кд грми,сфашта.
Фиќо умре, а мноо беше смешан и бушаф.Сфако лето га стрижесфа, не га препознавасмо, како сијамска мачка беше, ама мноо смрдеше и сакаше да се гали,зимуска очи не ми се глеасфа,главан беше по кафане.
Ситимолка е смешна, има кратки ноге а тело дебело и дугачко,како кобасица е, разнаса билтени од моцарт у уста, држи га реон од старо буре до палму,сигурно има попуст у тренд и бруклин.
Срна е азилантка од Црниче, мноо е смешна и интересна,како чупакабра е, мноо се плаши ама сака да се гали највише,лае педерски и е главна пред седам грама.
Лаки га снема а беше најсмешно од сфи, праисфа му некоју операцију а имаше смешни ноге, како од друу врсту на животно.Мислу дека некој га вдоми.
Џеко беше луд и голем пубертетлија, некоја чудна мешавина од шарпланинац и бернандинац, кд сакаше да ебе прф пут, промаши гу страну, сакаше да ебе едну џукелу у главу : D ќути и пуши мори hh
Ама штета, згази га бус дурмо турс на партизанску.
Терминатор стфарно имаше фацу како Шфарцита, ама оно да ти било женско, а камен мушка фаца, куче травестит.
Има нови дошљаци ама они топрф градиф кариеру, још су небитни.
Поздраф нездраф!