Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Имам чуство дека секое Полско/Руско презиме претставува нешто значајно,големо во музичката/филмската/литературната дејност/индустрија.Да се разбереме тој може,и да работи како камионџија,но да носи со него моќ во презимето.:X3:

Сеа најдов едно бате се вика Dmitri shostakovich,добар дечко е.Композира малиот,сепак Јован Јованов е бољи од него,ама се е до вкус.(y)

Башка онака да не беше кладилницана од Србија,никогаш немаше да го слушнам малион Моцарт добри траки вади.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.610
Поени од реакции
88.107
Единствено нешто позитивно денес е што оние помладите граѓани сфатија зошто изродиве биле 11 години во опозиција... следниот пат и 111 години малце ќе им бидат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
IQ Test - powered by Mensa:

Прашање 1:

Дали си македонец што некогаш гласал на избори?

А) Да
Б) Не

Резултати:

Ако го заокружи одговорот под А - Резултатите се негативни.

Ако го заокружи одговорот под Б - Ех, шо знам...

Член од
9 ноември 2017
Мислења
523
Поени од реакции
1.161
Барав слика од нешто небитно што ми требеше во моментот и случајно ми излезе слика од кучето што го имав цело детство. Умре пред 6-7 години и одамна го немав видено на слика, сигурно неколку години, а често се потсеќам на него. Пуштив солза и сеа цело време мислам на него. Е тоа е од играчка, плачка. :(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Немојте да лупате глупости дека авокадово го јадете од што е убаво а не за Инстаграм. Три дена по ред сум приморана да јадам и солзи од очи сами ми течат :anco:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Овие од ЈСП ми се прејаки.
Пред некој ден 45 минути чекав 15а, автобусине им се комбинација од јавен превоз и сауна, ама затоа промовираат нова скопска картичка со холограмска заштита, за да не ги злоупотребувале луѓето картичките.

Абе се утепаа луѓето од фалсификување скопска картички, па мораше ебате поише пари да се даваат за холограмска заштита... они секој месец добиваат дотации за нафта, ама затоа имаат картичка со холограмска заштита, демек и тие -3ца шо пробале да ја фалсификуваат, сеа ќе размислат 2 пати...

Ф

Флеш

Гостин
Драга,

Викаат, Русија е единствената земја која ќе ја натера Америка, да размисли пред да направи нешто.

А од друга страна Македонија е единствената земја во светот, каде што други повеќе земји ќе ја натераат да направи сешто.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Драа Вчера се претера со пиење , денес главата потешка од карпуз :vozbud:

= CyBeR =

'-.-
Член од
14 јануари 2009
Мислења
126
Поени од реакции
171
Wow драга 10 години на форумов,кога ли поминаа само...Немам нешто многу пишувано,но сум бил тука и разгледувал од страна секогаш кога ќе сум се почувствувал осамено или во депресија.Ти ми беше(и сеуште си) прибежиште,кога животов не ме третираше убаво,доаѓав кај тебе за да прочитам некоја добра мисла,смешен пост на рандом член(Пцовките на Џонтра :D) или пак да видам некој добар предлог за филм или музика се со цел да ги отргнам,барем за момент мислите од проблемите и да не се чувствувам ко говно.Кога ќе погледнам од страна,оваа една деценија за мене ни малку не беше лесна,имаше и среќни и тажни моменти,но воглавном преовладуваа овие вториве.Затоа ти благодарам што ми ги отвори очите и имаше големо влијание врз мене да не ја направам најголемата глупост во мојот живот,да се прифатам себе си онаков каков што сум,да работам на себе секојдневно за да станам подобра личност и ја остварам мојава цел што ја имам зацртано.Ете пишав малце колку да си олеснам на душава и падне тој товар кој го носам долго време.Се надевам ќе се дружиме и читаме уште многу многу години,среќна нова и среќни празници на сите!

А сега,одјавна шпица...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако сакате да видите најблиска илустрација на луѓето од пред Христа кога го откриле огнот, одете на било кој премин кон Бугарија и посматрајте ги луѓево со реакциите кога ќе им кажат дека сме 2019 и дека вињетата се плаќа онлајн.

Не е проблем што сме неписмени, проблем е што сме неписмени и сме покондурени.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom